Справжнє обличчя Росії (4)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 30 кві 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

За царя!!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ну ТАК йому i заборонiть спiлкуватися росiйською! Чому звичайним громадянам заборонили?

• Подобається Подобається x 6
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ха-ха-ха, луганський гумор специфічніший англійського?

• Подобається Подобається x 3
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Та не може бути... о_О
    Ви впевнені, чи просто десь чули. Від Іруськи Фаріон, наприклад... ;)

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А стрийський специфічніший за перші два?

• Подобається Подобається x 1
  6. VasMT

А все ж, Dzeko. Ви колись перевіряли, що Вам вішають чи втирають різні вожді?
    От Ви сказали "за царя", а чому не говорите що було за того царя? Конкретно. Чи насправді була заборона на вживання української мови чи було щось інше, що видають за "заборону"? Нумо, Dzeko,... ;)

• Подобається Подобається x 5
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Перевірте теорію Дарвіна, бо ви певно не від такої мавпи пішли, як всі люди, а від мавпи-перевіряльника якоїсь.

8. VasMT

:)))
    Вже перевірив, ще минулого року... Все чотко, від тієї самої :)))

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, десь намахують вас по любому. Пройдіться ще раз по архівам.

10. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Не понял...Так Тараса Григорьевича на мову переклали уже при большевиках?! Или "за царя" он в самиздате только был?

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви мене озадачили. Я думав москалі лиш бомотуху бухають, а тут видно без 646-го розчинника не обійшлося. Кульок на голову - і спати.

12. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Тropico?!

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

брали участь люди, а не символіка
    і якщо тут місцеве населення себе не асоцією з комунізмом, то навіщо нам комуністичні символи

14. - местное население не ассоциирует и не носит. На кой памятник трогать? И как Вы детям объясните, что это за франкенштейн штопаный вышел, кому памятник и откуда у него "ваши" символы?

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

я мєстноє насєлєніє
    і навіщо мені комуністична зірка на вулиці Стрийській? Війна, то одне, але не треба як в совєцьких агітках пхати туди комунізм, він просто 'був', Ніхто за нього не воював, воювали за свою землю. Моя земля, за яку воював мій дід в рядах радянської армії це тризуб і синьо-жовтий прапор. І у Львові таких абсолютна більшість. Тому пам'ятник перемоги у війні потрібен, але бесполєзну радянську символіку на смітник, за неї тут ніхто не воював.

16. С чего Вы взяли, что "звезда" равно "коммунизм"?
    - БЕЗ этой символики "тут" практически никто с немцами не воевал. Да, бОльшая часть воевавших с ними была не из местного населения.

Местному населению не нужен памятник? Многие уже убрали. Просто отколупать символику? Это ещё понятно, хотя не перестаёт быть вандализмом. А чего Вы добьетесь, нацепив свою символику на чужой (для Вас) памятник?

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

можете забрати, дарую, тобто даром, заплатіть тільки орендну плату за землю, на якій він стояв з 1971 року :)))

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

meanwhile in russia
    http://zakupki.gov.ru/pgz/public/action/orders/info/common_info/show?notificationId=4088756

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:30 ----------

а з якого
    це в Відні памятник радянській армії це памятник радянській, не місцевій армії
    а у нас такі памятники це наші памятники, бо ми теж воювали, і якщо громаді не подобається комуністична символіка то її варто забрати
    зроблю його не чужим

19. Хорошая идея была бы собрать такие "отказные" памятники в отдельном музее. Я бы сына обязательно сводил.

---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ----------

- а не знаю, как объяснить. Вот на памятниках событиям 1812 на Бородинском поле серп и молот никто не догадался привинтить, хотя могилу Багратиона и взорвать успели, и восстановить при совке. Даже они понимали... несмотря на школьные заклинания про "дубину народной войны"...

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це по вашій частині, царські ви самі повалили, а потім самі ж і комуністичні повалили і ще плюс до того весь світ ваші морально повалив. Крім того ви ще й наші не проти повалити.

Ми нічиїї не валим, ні чужі, ні свої. І світ морально наші не осуджує.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)