Справжнє обличчя Росії (4)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 30 кві 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. - разумеется, оно тут ни при чём. Это из области невоспитанности и/или неуважения к религиозным чувствам других людей. У приверженцев католической веры фраза "католицизм головного мозга" вызвала бы негативные эмоции, даже если бы ею характеризовались конкретные перегибы.

Останнє редагування: 28 сер 2012
    • Подобається Подобається x 3
  2. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Мдя...С чувством юмора у вас напряг. Возраст , наверно , сказывается.Или ник ;)

3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

4. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Але якщо написати чи сказати "ягодички", це може бути "истолковано" як намйок на фривольність і розпусту. Тому його теж краще заборонити! Воно привертає увагу на супергрішні частини грішного тіла.

• Подобається Подобається x 2
  5. -

6. І.Павлович

Це Ви не мені, а російському керівництву скажіть. Про "Ну, погоди" переведене в 18+ в Росії я не шуткував...:eek:

7. Я скажу при случае. К сожалению, все эти ограничения - общемировая тенденция и несмотря на кажущийся (и мне) маразм - только вопрос времени, сколько удастся им сопротивляться. Социум растят послушным и миролюбивым. На всей планете.

8. І.Павлович

.....................

---------- Додано в 15:29 ---------- Попередній допис був написаний в 15:04 ----------

Єдине моє сподівання на батьків, які виховання нащадків не перекладають на державу.
    "Рука, що колиску колихає, володіє світом".

Останнє редагування: 28 сер 2012
  9. Полковник

Полковник миється в бані

• Подобається Подобається x 1
  10. І.Павлович

Колиска російською - колыбель. А мої донечки вже дорослі і я їми пишаюся.

---------- Додано в 16:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

Доречі, що Ви мали на увазі, я так і не зрозумів. Поясніть більш прозоро, якщо Ваша ласка.

11. Bambook

Bambook Persona non grata

12. kitana

kitana Banned

Аллах акбар!

13. Полковник

Полковник миється в бані

• Подобається Подобається x 3
  14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А тим часом у наведеній статті: "Раніше повідомлялося, що в серпні частка громадян, які схвалюють діяльність Володимира Путіна, склала 63%, що на 4% менше, ніж у липні."

Байбаки кололися, плакали, але продовжували їсти кактуси о_О

15. серега-очкарик

16. аксакал

Помиляєтесь. Просто я не з тих, в кого брудні слова (особливо з дитячих вуст) викликають напад бурхливий радощів.

17. серега-очкарик

Правда что ли?Ну, ничего , ничего , склероз штука весёлая,каждое утро как с чистого листа жизнь начинается.Да?

18. аксакал

Я думав, що тільки ЧФ РФ годний лише на політичну присутність. А тут отаке:
    "Речь идет о совместных китайско-российских (именно так!) учениях...
    Тихоокеанский флот России отправил в море внушительный отряд: гвардейский ракетный крейсер "Варяг", большие противолодочные корабли "Адмирал Трибуц", "Адмирал Виноградов", "Маршал Шапошников", танкер "Печенга" и два спасательных буксира. Если полистать справочники - это практически все надводные корабли океанской зоны, которые остались у России на Дальнем Востоке."
    http://www.regnum.ru/news/polit/1559564.html
    Довідники листати не буду, а запитаю в патріотів РФ, чи справді так мало залишилося від ТОФ?

19. ODIN

ODIN Well-Known Member

заслужили...

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)