Справжнє обличчя Росії (4)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 30 кві 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. коли б так - российские города иначе выглядели бы.

---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 14:07 ----------

- нет, что Вы! Разве только украинских наёмников :)

• Подобається Подобається x 2
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Про цих:

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ну так, для них то найманці

5. - а это кто?

• Подобається Подобається x 3
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це українські найманці в Грузії. Криваві садисти, які згвалтували за одну ніч половину Цхінвалі. Ще либляться сволочі.

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

це ті, кого ви вважаєте найманцями

8. -

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я? Та шоб я вам збрехав хоч раз.

10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

гм.. Советского образца офицерские ремни, советская-же гимнастерка образца 43 года - и карабин Мосина - по виду образца 38 года... Одни каскетки упа-шные... Видимо - переодетые в бойцов упа нквд-исты. :haha:

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Да! Спеціальна тактика НАТО, розроблена в Пентагоні. А якщо куфайку вивернути - то виходить кітель збройних сил РФ - і можна тирити унітази кіко влізе!

12. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

чи все це - пуста балаканина?

• Подобається Подобається x 1
  13. - так Вы в этом не уверены?

14. І.Павлович

Пропоную панству прочитати і обговорити.

---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:05 ----------

Я вірю лише піттвердженим фактам.Таким фактом могли б бути конкретні особи. А в тому, що навкруги такої заяви росіян іде пуста балаканина - впевнений.
    Я атеіст. Але якщо хтось\щось мене переконає в протилежному - стану віруючим.

15. - докажет Вам, что Вы не атеист? :) И вот все разогнались доказывать...

Павлович, кто сбивал российские самолёты в ходе того конфликта? Вы можете найти какой-нибудь ответ на этот вопрос в источниках, которым доверяете?

16. kagan

kagan Well-Known Member

А що обговорювати? Те що Московія це фашистська країна, уже давно всім всім відомо...нічого нового.

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

йой людоньки!.....і скільки ж МіГів було збито?
    чи то вони самі падали?

18. І.Павлович

В усіх джерелах повідомлялося: грузинською армією. Про те, що розрахунок зенітного комплексу складався з українців, знали чомусь лише росіяни і чомусь бездоказово. У мене складається враження, що в той час, як у всьому світі існує призумпція НЕвинності, в Росії - призумпція винності.

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

Доведе мені, що Бог існує. Ви чудово мене зрозуміли, навіщо це паяцтво.

---------- Додано в 14:44 ---------- Попередній допис був написаний в 14:37 ----------

В усіх джерелах повідомлялося: грузинською армією. Про те, що розрахунок зенітного комплексу складався з українців, знали чомусь лише росіяни і чомусь бездоказово. У мене складається враження, що в той час, як у всьому світі існує призумпція НЕвинності, в Росії - призумпція винності.

19. - С какой стати кто-то должен Вам это доказывать?

20. І.Павлович

Про цей факт (текст статті) я прочитав в іншому джерелі. Там були відгуки священників. Лише один (!) з п"яти чи шести осудив такі дії. Інші піттримали.

---------- Додано в 14:55 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ----------

Невже лише Ви не зрозуміли, що я навів факт свого відношення до існування бога ЛИШЕ як порівняння свого відношення до існування міфічних українських найманців?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)