Справжнє обличчя Росії (4)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 30 кві 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

То були не унітази. То були нічні горщики (ноцники). Як без них дружини й подруги росіських офіцерів будуть купувати молоко?

• Подобається Подобається x 2
  2. kitana

kitana Banned

Відомий російський режисер Андрій Некрасов розповів у Львові, що скандально відомий фільм «08.08.08», який представляв офіційну позицію Росії проти Грузії в осетинському конфлікті, «ліпився» з новин грузинських журналістів.

Про це він повідомив на брифінгу у мультимедійному залі IA ZIK.
    Некрасов сам був тоді на місці бойових дій, висвітлював цю тему. І потім у фільмі «08.08.08» побачив кадри з грузинських новин. Це були новини про людей, які загинули від рук російських «миротворців». Некрасов каже: «На комп’ютерах ця пропаганда «ліпилася». Переважно це узагалі зйомки грузинських операторів і журналістів. Бралися ці зйомки, ретушувалися, підроблялися. І голос за кадром відверто брехав, що це ось жертви грузинських бойовиків, а не російських».

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:18 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=bXJI3gxXm2Q

3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Господа, сегодня можно же на русском мысль донести до вас, не коверкая языков? Знаю, что все великолепно понимают.
    Я, то, о чем вы трубите, знаю изнутри. Чего вы добиваетесь, разжигая рознь? Есть в России система противодействия ЭП. Есть. И она работает. И единственная беда России (Великой России), не дураки, и не дороги, а ее оккупация теми, кого людьми назвать сложно. Россию, мою Россию, оккупировали изнутри. Здесь есть, что взять. Хотя уже мало осталось.
    Кто будет бычить на Россиян, просто далеко пошлю и общаться не буду.
    С конструктивными предложениями - рад буду.
    У меня в понедельник суд - сажать одного винницкого или нет. Не мне решать. От 3-х до 5-ти.
    Судья решит, а то и отпустит.
    Бесит, что мы с вами судьбу наших государств вообще не вершим, а правят нами убогие яну..., ой, простите, Пу...

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

моя твоя не понімай. Що то за система протидії ЕП?

5. NorthWind

Я не политик. Мое дело Экономические Преступления в сфере транспорта. Художественных фильмов смотрю редко.
    Жаль, что украинское ТБ скатилось до уровня ниже сирийского. Жаль искренне.

6. MARTINI

На сирійському тб також російські ментовсько-бандитські серіали цілодобово крутять?

7. NorthWind

kitana, простите за минус, я на этот форум давно уже хожу из уважения, большой симпатии к нескольким людям, к вам в первую очередь, нужных слов не подобрать. С этой мыльной оперой вы не правы. У меня в Военно-медицинской академии друг умер, даже там не спасли. Перед смертью рассказал, что даже в Чечне таких зверств не видел, как от грузинов к осетинам. У всех, видать, своя правда. Минусуйте. Я при своем останусь.

---------- Додано в 08:07 ---------- Попередній допис був написаний в 08:05 ----------

Не смотрю сирийское тб, но ментовсько-бандитські серіали достаточно близки к правде.
    Я сказал! (с) Высоцкий

• Подобається Подобається x 1
  8. MARTINI

такой большой, а в сказки верит

9. NorthWind

А чего верить лишний раз? Создаю. Работа такая.
    Работать называется.

10. kitana

kitana Banned

Фільм знято росіянами. Не зрозуміла, до чого тут українське ТБ.

Ви, як слідчий, мали б знати, що для встановлення істини, чи хоча б для формування власної думки, потрібні різні джерела інформації. Є офіційне російське ТБ, а є зйомки тих, кого на рос.ТБ не покажуть, бо хтось там нагорі вирішує, що має "хавати піпл".

Фільм запостила з двох причин.
    По-перше, як ілюстрацію сказаного Некрасовим, якого я процитувала у своєму пості. Повторю:
    Він навів конкретні приклади в своєму фільмі, співставив кадри.

По-друге, тому що війна Росії проти Грузії була саме в ці дні - початок серпня.

Росіянин Путін - брехливий, корумпований, лицемірний, цинічний покидьок.
    Можете мене "послати", моя життєва карма від цього не постраждає.

п.с. І не переживайте, я не мінусую "з помсти" як Дальневосточник, і не мінусую зі іншу думку.

• Подобається Подобається x 3
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Цікаво як він закінчить, мені здається не на дачі серед помідорів і онуків.

12. MARTINI

На дачі серед нар і співкамерників

13. NorthWind

kitana,

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та насправді в історії немає керівників державного рангу, щоб сиділи просто. Якщо його посадити - то хтось на аватарці замовлення вивісить щоб випустили. Їх або вбивають, або вони самі стріляються, або важкі хвороби їх зводять паралельно.

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Є, Богу дякувати...

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви Василю до непристойності передбачливий, до того ж юлефобія ваша як на долоні (ускладнення пішли). Юлія Тимошенко не займала посад вище прем'єр-міністра.

Зрозуміло шо для повних дебілів треба було так написати: "насправді в історії немає президентів, щоб сиділи просто...". , бо заре ще луганські повилазять гальмувати.

• Подобається Подобається x 3
  17. VasMT

І посумісництву бАгінєй :)))

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Агенту ФСБ треба бути хитрим, а не тупим.

19. VasMT

Це точно. А хто тут тупий і хто агент ФСБ? Бо я вже заплутався... :)))

20. NorthWind

Я в тему отвечу, хватит штрафовать.
    Господа оппоненты! Вы не были в России, не видели ее уклада, людей. Огромная Россия и пугает вас своею огромностью. Забудьте "старшего брата"!
    У него свои проблемы.
    Решите свои и будем дружить.
    Знаю.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)