Справжнє обличчя Росії (4)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 30 кві 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Harakternik

Harakternik Well-Known Member

І , при цьому, ніякої плутанини. Переваги адекватних державних утворень.

• Подобається Подобається x 1
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

3. yasam

yasam Well-Known Member

Этот народ никогда не будет жить хорошо. © Михаил Задорнов.

• Подобається Подобається x 3
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Опубліковано щорічний Global Peace Index, згідно з єким Росія посідає 153 місце по миролюбності зі 158-ми. Нижче лиш Конго, Ірак, Судан, Афганістан і Сомалі. Вітаю з визначним досєгненнєм духовности і демократії.

• Подобається Подобається x 2
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якби Ви ще розповіли пансьтву, з чого складається ця оцінка... І чи повпливають на рейтинг України вибухи в Дніпропетровську та контракт із Ефіопією, на продаж танків...

6. - не, не надо. Если оккупированные в настоящий момент страны являются самыми "воинственными", а страны, разбомбившие там половину городов, развязавшие гражданские войны и продолжающие делать это в других местах - лишь чуть-чуть уступают "самым миролюбивым" - это "рейтинг" прямиком из арсенала, один из многих способов ведения информационных войн.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Маєте джерело, аби сі не чіпали. Розберетесі.

Ні, то звичайно заказуха Держдепу США і інших кривавих русофобів, я в цему не сумніваюсі, так само їк в тому, шо Росія навпаки мала би бути на першому місцю.

8. - читать не умеете? Бывает тут такое регулярно. Комментируют, острумием блещут, а про что - да про что всегда (не читать же...) :)))

Неадекватность рейтинга "миролюбивости" показывает не цвет России на карте, а цвет штатов, Франции, Грузии и т.д.

Назвали бы хоть рейтингом "спокойствия" - уже частично было бы ближе к реальности.

9. VasMT

Я про майбутній рейтинг України. За Росію мені не дуже то й цікаво...

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Там любопытные есть места...Скажем - Экспорт оружия. Сравнил две ведущие страны
    Запомнили?
    А теперь смотрим на индексацию (больше цифра - меньше миролюбие) - У России - 4, а у Гамерики - 3 (sic!)
    Или пункт - Доступ к оружию - У России снова 4, а у Гамерики (где можно свободно купить автоматическую винтовку!) - 3!
    В общем - честнейшее исследование в стиле brainwash :)))

---------- Додано в 11:43 ---------- Попередній допис був написаний в 11:38 ----------

У Украины - 71 место. Немного не дотянули до миролюбивой Гамерики (88 место) - с их двумя войнами на чужой территории...

• Подобається Подобається x 3
  12. VasMT

Опередили меня. Респект...
    Заливаю полы, посему не успеваю полноценно беседовать.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та знову ганебний наклеп на визволителів галактики від нечисті.

Не відволікайтесі. А то рагулі криво зроблє їк завжди.

14. VasMT

:)))
    Роблю сам. А рогулів на поріг дома не пускаю. Заразні, сцуко... Можна нахапатись від них чи то блох, чи то буцімто мови... :)))

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То єк ви відбирали персонал у свій ресторан? Віписували з Донецка? Дивісі там, бо вони ж бандерівці, просто сі не признают.

16. VasMT

:)))
    Нє, не з Донецька. Наші, аборигени. Майже всі.
    Ну а на рахунок бандерівців, то дуже часто маю розмови із персоналом. Без схиляння на свій бік, без тиску. Якось, після чергової дискусії на тему націоналізму, мій підлеглий, із Вінниці коріннями, прийшов на роботу і каже:
    - Ви знаєте, шеф, я вимахав весь персонал "Бункеру"! (такий бар у Стрию з націоналістичним нахилом, як "Криївка" і таким же антуражем). Вони мене заставляли вимовити гасло при вході. Я мав поганий настрій і не вівся на ті їхні понти. (він добре знає тамтешню охорону та персонал) Вони спробували мене не пустити, а я, пам"ятаючи нашу розмову, задав декілька зустрічних питань стосовно Бандери. Коли жоден із охорони не зміг відповісти на елементерне питання "Як Бандера по-батькові", а весь персонал не знав в яких навчальних закладах Стрия він вчився, то директор закладу запросив мене до себе на роботу.
    Отак от, шановний...

17. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Да напрасно, Россия ещё в 91 ушла с оккупированных территорий, таких как Украина, Прибалтика, Грузия и т.д.:ThankYou:

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Навіщо це знати в обов'язковому порєдку? Хтось прийде, почне вас тестувати де вчивсі Лаврентій Берія, єкий в него був розмір трусів. Маячня єкась.

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

20. VasMT

Дивна логіка. Точніше повна її відсутність.
    Як то навіщо? Якщо людина називає себе щирим націоналістом-бандерівцем, то вона повинна такі елементарні питання знати. Бо без знань виростає брехня і фанатизм. Я вже вкотре переконуюсь, що той, хто найголосніше кричить "Бандера - борець за свободу України", не знає ні про Бандеру, ні про його партію ОУН нічого. Тільки десь щось чув, як баба Мариська бабі Гані під склєпом казали...

---------- Додано в 14:20 ---------- Попередній допис був написаний в 14:19 ----------

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)