Справжнє обличчя Росії (4)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 30 кві 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. FourA

FourA Дуже важлива персона

Да что вы переживаете!
    Нехай панство потешит себе душу!
    Вы разве не знаете - как они гордятся процветающей, богатой и благополучной Украиной. в которую едут на заработки миллионы моцкалей из разорённой, нищей и спившейся России!
    Как весь мир гордится достижениями оплота демократии в бывшем совке - Украиной, показывающей всем странам, в первую очередь - России, как надо строить демократию, как развивать свою страну!
    Как все украинцы обожают и восхищаются своим президентом, своими депутатами, и как дружно строят своё могучее и благополучное государство!
    Как все украинцы по утрам, встав с постели, стройными рядами стоя по стойке мирно, поют хором - Ще не вмерла!
    Как они насмехаются над тем, что Москву засыпает снегом, и несколько суток московские власти ничего не могут поделать, в то время как в Киеве снег сразу же убирают десятки тысяч единиц снегоуборочной техники!
    И ещё - как воняет из местой канализации в российских городах, и какой восхитительный аромат исходит из канализационных сетей большинства украинских городов, в частности - Львова!
    Вот чему должны учиться клятые моцкали у Украины - как надо любить Родину, мать вашу!

• Подобається Подобається x 3
  2. Полковник

Полковник миється в бані

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Від того,що совдепівська падлина вдягнула вишиванки,совок не зник.
    І Україна залишилась плюгавою уересер.
    Де махають смердячими червоними онучами
    І поки совки будуть смородити,нічого в світі доброго не буде.

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Щось я не дуже то розумію вас, то розказуєте яке настало покращення, і який ви патріот, то тутже звинувачуєте когось в розвалі країни.....А ви де були коли країна валилась шановний патріот?

---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

5. Romko

• Подобається Подобається x 2
  6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Подобається Подобається x 4
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

MARTINI, То шо за фільм?

8. forester

forester Well-Known Member

Я Вас понимаю, и даже в чём-то с Вами согласен, но... Скажите, на Ваш взгляд, для чего нужно размещать в подобных темах подобные фотографии, а самое главное, нужно ли по ним делать какие-то обобщающие заключения?

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Не знаю....Але якщо мені не стана лінь то завтра піду і пофоткаю наші бардаки, і обов'язково розміщу в неті...
    Шкода що сайти адміністкацій , райрад і автодору не мають ніяких можливостей для додавання фотографій...

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Кіно з тих часів, коли в Росії можна було говорити правду. "Князь Удача Андреевич" 1989 року

Повна версія

http://www.youtube.com/watch?v=Z0Z65icVQyc

11. FourA

FourA Дуже важлива персона

Ну что Вы хотите от гражданского пиджака, уважаемый товарищ Полковник!
    Это лишний раз демонстрирует всему миру, как великолепно я разбираюсь во всех вопросах, касающихся военных дел!
    Я даже знаю, что такое - калибр орудия!
    Ваше замечание принято!
    Буду учиться ходить строем! :)

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Оскільки фінансова політика Кіпру боляче вдарила по російських бізнесменах то закидаю відео сюди

http://youtu.be/hll5bJLIp0c

:)))

13. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Задолбали уже! Да покажите мне европейские страны , где монаршие особы 100% чистой крови!

14. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

Штабс-капітан Овєчкін(Армен Джигарханян) правду матінку про російську мову та Росію викладує. Файний кадр!:)

15. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

Про справжнє обличчя
    Пане Сергій, Ви неперевершений майстер змінювати акценти.
    Акцент тут полягає в тому що жоден з європейських монархів, в чистокровності яих, дійсно є сумніви НЕ ПРЕТУНДУВАВ НА НАЦІОНАЛЬНІСТЬ КРАЇНИ ЯКОЮ ПРАВИВ!!! Але це не стосується Рюріковичів, починаючи скажімо з Юрія Довгорукого і його наступників наприклад О.Невського - князів землі залешанської. Які захотіли бути слов"янами, а потім і великоросами, а потім і до нахабства щодо заснування Київської Русі, хоча ніякого спільного історичного, господарського, національного коріння з племенами які мешкали в середньому подніпров"ї не мають і ніколи не мали. Скажімо Ю.Довгорукий один рік з 1146 по рік своєї смерті - 1147 правив Києвом. Але ж це не означає що він слов"янин и тим більше не зрозуміло з якого перепугу дика драговина-земля залешансько-суздальська, стала землею слов"ян і т.зв. великоросів??
    Європейські монарші особи й уявити собі таке не могли.Наприклад починаючи з монархів(імператорів) Римської імперії(Візантійської), Османської імперієії, закінчуючи Австро-угорською імперією. Наприклад скільки національностей міг привласнити собі Наполеон Бонапарт, йдучи за прикладом залешанських Рюріковичів? Не вистачить пальців обох рук. Але він й гадки такої не мав. Він француз і залишався ним до кінця.
    Жодним чином не хочу образити самобутні народи, з верхів"я Волги.
    Здається є відповідь чому певна частина України не розмовляє(нібито не бажає) українською мовою? Відповаідь криється в тому, що неслов"янським народам так само складно опанувати українською, як скажімо в"єтнамцям, туркам, конголезцям. Зверніть увагу українець( в більшій частині) переходить на російську, усно чи письмово, причому на письмі чи в розмові, менш спотворюючи українську чи російську ніж той, хто називає себе старшим братом слов"янином - великоросом. Останній, мешкаючи тривалий час в Україні просто невзмозі перейти на українську в силу наведених вище причин(головна з яких він - не слов"янського походження).. А бува що перейде на українську, то такі канделябри видає(починає свыдомытыты, гамерыканыти) - і сміх і гріх.
    Он яка цікавинка. Спростуйте це. Дякую.:)

16. Dred

Dred Well-Known Member

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тобто... вусмерть п"яний офіцер може лежати на плацу у "положении смирно"? А сидіти на унітазі?

Полковнику, а ця єврейська штучка пройшла?

18. V.P.

V.P. vegan power

***, а ты мужик? сможешь убить человека? адрес писать, форумный герой?

Останнє редагування модератором: 7 кві 2013
  19. Romko

Я можу.
    Сокирою.
    Льогко.
    Але,коли тварюка кинеться.
    А до чого тут дваццатьтрєтьєфєвраля?
    Можу і пєрвого мая.

Останнє редагування модератором: 7 кві 2013