Справжнє обличчя Росії (4)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 30 кві 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. FourA

FourA Дуже важлива персона

Шановный пан Hyligan, я вообще-то не против Вас лично писал..
    Я давал понять - и не только Вам, что есть в Интернете масса пропагандистских материалов..Направленных именно против России..
    Почему и зачем это делается - это немного другой разговор..
    Но можно вспомнить слова поэта: Если звёзды зажигают, значит - это кому-нибудь нужно!...
    В этих пропагандистских материалах либо мало правды, либо правда искусно смешана с ложью..
    Мой принцип - проверять всё. что могу, по первоисточникам..
    Вдобавок, я хорошо понимаю цели тех, кто распрстраняет эту пропаганду..
    Они отнюдь не являются друзьями России.
    Но дело в том, что они совсем не друзья Украине..
    З повагою!

• Подобається Подобається x 2
  2. FourA

Ну Вы не обижайтесь, если Вас не поняли!
    Вот и меня мало кто понимает!
    Одни собаки меня хорошо понимают!
    Особенно если я выхожу их угощать бубличками!
    Сразу же прыгать начинают!
    4 раза прыгнут - и ждут бубличка!

3. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

Справжнє обличчя Росії.
    Росіянин Олександр Повєткін боїться битися з Володимиром Кличком. Про це заявив американський боксер Едді Чемберс. "Повєткін - боягуз. Він боїться матчу-реваншу зі мною і Володимира Кличка". - цитує Чемберса Boxing news.
    Джерело: "Голос України" № 45 від 7 березня 2013р.// спорт//.

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 1
  5. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А до чого тут справжнє обличчя Росії? Чи Ви, пане, не боїтесь битися з Кличком?

• Подобається Подобається x 3
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

7. FourA

Я изучал украинский язык 60 лет назад..
    Имел по украинскому языку и литературе только отличные оценки..
    Вступительное сочинение в Харьковский университет писал на украинском языке..
    Что ещё об украинском?
    Уверен, что лучше Вас знаю творчество Т.Г. Шевченко..
    Так что Ваш совет немного опоздал..

---------- Додано в 21:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ----------

Нельзя, шановный пан, бить в морду депутата Верховной Рады Украины..
    Его лицо обладает статусом недоторканности!
    Или, як то кажуть кляти моцкали, - неприкосновенности..
    Попробуйте победить боксёра, если к нему запрещено прикасаться!

• Подобається Подобається x 4
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ви не уважні, Володимир не депутат ;)

9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Хотіла писати, що Володимир Кличко - не депутат, але Хуліган випередив :)
    А шкода, що Повєткін відмовився, я б хотіла, аби ці два боксери зійшлися в рингу, багато про того Повєткіна чула, переважно, що сильний боксер і нова легенда. Дивно, що відмовляється.

10. FourA

А-а-а!
    Так его брат зато депутут!
    Придёт и за брата побьёт всех!
    А к нему и прикоснуться нельзя!

11. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

"..Щоб не допустити вирощування на присадибних ділянках овочевих культур, податок на них установили в 7,5 раза вищий, ніж на зернові. Селяни почали масове вирубування фруктових дерев, щоб позбавитися від щорічного, незалежно від урожаю плодів, податку на стовбури. Якщо в 1913 р. у межах підросійської України з населенням 27 млн. осіб налічувалося 91 млн. фруктових дерев, то до 1952р. їх залишилося лише 32.5 млн, хоча кількість жителів істотно зросла.
    10 лютого 1948р. перший секретар ЦК КП(б)У М.Хрущов звернувся до Л.Берії з проханням про виселення тих колгоспиків, які не виробили необхідного мінімуму трудоднів. Такий указ було прийнято, а 20 березня Рада Міністрів УРСР його продублювала під назвою: "Про виселення з Української РСР осіб, що злісно ухиляються від трудової діяльності в сільському господарстві, ведучи антигромадський, паразитичний спосіб життя". Після 2 червня 1948 р. до виселення сільських жителів вдавалися і в інших союзних республіках. На практиці виконання указу звелося до зведення рахунків з непокірними колгоспниками або покараннями тих, хто багато часу працював на присадибній ділянці, щоб прогодувати свою сім"ю. Адже до 1951 р. робота в колгоспі забезпечувала не більше 5% сімейного бюджету, 35 % потреби в зерні, 1% - у м"ясі та салі, 0,5% - у молоці. Всього за лютий-червень 1948р. з українських сіл було депортовано 11439 людей, причому лише частина з них, можливо на це заслуговувала. У 1950 р. в деяких колгоспах існували штрафні бригади - своєрідні тюрми, "примусової колонії". До їхнього скаладу включали осіб, яких голод примусив красти зерно, вони працювали під наглядом озброєних рушницями людей. Тіла померлих у цих бригадах не видавали рідним"...
    Джерело: Історія України//Неупереджений погляд// В.В.Петровський, Л.О.Радченко. В.І.Семененко. стор.476.
    Якщо додати до зазначеного, розкуркулення та примусову колективізацію в Україні 30-х, то на виході маємо епізод змальований В.П. Астафьевым у колгоспах славетних 80-х рр. ХХст., як-то:
    "
    ".
    Навіщо годувати корів, якщо словами радянсько-колгоспного прислів"я: "все навколо колгоспне, все навколо моє!" Я не маю на увазі ті показові колгоспи(радгоспи)-мільйонери, де передовиків нагороджували автівкою ВАЗ-01(копійка). Хоча зараз колишній колгоспник з того ж-таки зразково-показового господарства ледь жевріє на пенсію. Із чого йому її нараховувати? З важких(каторжних) трудоднів чи натуроплати?
    В селян радянська влада послідовно та методично відбила стимули та бажання творчо підходити до праці на землі. Наслідок - колгоспи тихо розвалились, а села вимирають. Хоча є ще демографічна причина, яка теж криється в казармовій політиці соцреалізму 1917-1991рр..:)

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

Справжнє обличчя Росії кличє Сашу Повєткіна "Русский вітязь":mocking:

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

Все одно в цій ситуації головним є "руссский витязь" Саша Повєткин - справжнє обличчя Росії-боягуз.:haha:

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ----------

А до того, що Саша Повєткін-"Русский витязь"-справжнє обличчя Росії, виступає за Росію.:)

12. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Здесь сложно что-то возразить.
    А вот здесь , извините , вы не правы.Через уход из деревни в город прошли все страны.Сейчас Китай с этим столкнулся.Пока это ему приносит выгоду в виде дешёвой рабсилы , но потом...

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

14. FourA

Я вот восхищаюсь Вашей невероятной смелостью!
    Кто ещё, кроме свидомого украиского патриота, может с такой отвагой заявить открыто и вслух боксёру. что он - трус?!
    Я преклоняюсь перед такой отвагой! Перед такой исключительной смелостью! Вы, наверно, и сами не побоялись бы дать Поветкину в морду?
    Я вот так не могу!

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я й не знав,що Чамберс,Хук,Майєр,Бенкс є свідомими українськими патріотами...:sorry:

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Думаю справжнього обличчя йому не показували, але йому навіть і рекламний варіант не сподобався....

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Зато россіянська армія - от тайгі до брітанскіх морєй....

http://youtu.be/VaidCQIj2e0

http://youtu.be/-27i0326GVI

[CENZ]http://youtu.be/XUDIJAWtzuQ[/CENZ]

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

о да у нас ентого вууопще нету, все в шароварах и вышиванках под Шевченка маршируют, ..... сажайте тарелку на землю - и на нашу армию посмотрите ...

19. Фауст

Фауст Well-Known Member

Ромка, эти солдаты ещё же дети!
    Пусть побалуются пока молодые.
    Третий ролик не открывается.

20. И прочитав это, каждый справжний украинец почувствовал, что он значительно смелее, сильнее и благороднее любого россиянина.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)