Справжнє обличчя Росії (4)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Полковник, 30 кві 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Участница конкурса «Мисс Земля-2012» Наталья Переверзева раскритиковала Россию

2. FourA

FourA Дуже важлива персона

И ещё раз о России.
    Роснефть получила доступ к месторождениям в Мексиканском заливе
    Полностью можно прочитать здесь:
    http://vz.ru/economy/2013/3/7/623445.html

3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Це - яка область? Усю карту України передивився :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  4. FourA

Та цэ ж Гамерика!
    Там жывэ дужэ багато справжних та свидомых украинцив!
    Катря Чумаченко - дружына презыдента Ющенко - хиба не звидты?
    Десь там у Ющенка е невелычка хатынка..
    З назвою - РАНЧО...

---------- Додано в 20:16 ---------- Попередній допис був написаний в 20:05 ----------

Я уже писал не раз - я имею право называть и Украину моей страной, и Россию тоже..
    Я родился в России, вырос и окончил школу на Украине..
    Поступил в советский университет в Харькове. заканчивал образование в университете Воронежа..
    Работал в Армении.. Очень много ездил в командировки по украинским предприятиям - много раз бывал во Львове на "Электроне", на других радиозаводах.. В Киеве, Чернигове, Симферополе, Смеле, Хмельницком, Харькове.... Это всё - моя страна..
    Я хорошо помню свои корни..
    Не отказываюсь от прошлого..
    Большиинство из нас родом оттуда..
    Те, которым больше 22 лет...
    Но некотрые об этом не хотыт помнить..

• Подобається Подобається x 4
  5. Fedir Vygovskiy

Fedir Vygovskiy Well-Known Member

То поважайте український правопис, якщо всеж-таки існує така країна.;)

Очевидно, як у справжнього обличчя є два паспорти?

---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ----------

Для релаксації.
    Экономика США — крупнейшая экономика мира, как по ППС так и в номинальном выражении,[1] составляющая не менее четверти мирового ВВП с конца Второй мировой войны.[2]
    Экономика США является одной из наиболее диверсифицированных национальных экономик мира и удерживает лидерство в мировой экономике последние 100 лет. Однако с начала 2000-х годов, как указывают, вследствие ускорившейся глобализации и роста развивающихся стран, её влияние в мировой экономике снижается.[3]
    ВВП (ППС) страны за 2012 г. составил $15,811 трлн.[4], плюс золотий державний запас.
    P.S. Це скінчиться тим, що Міжнародний Суд в Гаазі примусить Росію сплатити Україні компенсацію за геноцид 32-33рр. Стаття 94 Статуту ООН/Міжнародного Суду.
    Отже одним попкорном не обійдеться. Тут майже як по Ільфу і Петрову:"Платіть Шуро, платіть.."

---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:02 ----------

Проблема . Диктатор в Венесуелі помер. Треба налагоджувати зв"язки в тому числі по нафті наново в тій самій Мексиканській затоці.

Останнє редагування: 11 бер 2013
  6. FourA

Нет..
    Могу получить российский паспорт.. Могу получить немецкий паспорт..
    Но не хочу..
    Вы полагаете, что у русских два лица?
    Вы ошибаетесь, шановный.. Два лица были у Януса, бога римлян..

Про экономику СШа - спасибо за цитаты.. Я это видел своими глазами..
    Мне не нужны цитаты..
    Про суд в Гааге - пилите, Шура, пилите!

Это не у Росси проблемы..
    Это Россия покупает активы в стратегических предприятиях США и Канады..
    Знакомьтесь хотя бы с основами политэкономии..
    З повагою!

7. Fedir Vygovskiy

Ще раз про справжнє обличчя Росії про дєдушку Лєніна.

В.Черчілль писав про Леніна так: "Жоден азіатський завойовник, ні Тамерлан, ні Чінгізхан, не користувався такою славою, як він. Непримиренний месник, виростає зі спокою холодного співчуття, розсудливості, розуміння реальної дійсності. Його зброя - логіка, його розташування души - опортунізм. Його симпатії холодні й широкі як Льодовитий океан, його ненависть туга, як петля ката. Його призначення врятувати світ, його методи - підірвати цей світ. Абсолютна принциповість, в той же час готовність змінити принципам. Він руйнував Бога, царя, країну, мораль, суд, борги, ренту, інтереси, закони і звичаї століть, він руйнував цілу історичну структуру, таку як людське суспільство. Врешті-решт, він поруйнував себе... Інтелект Леніна був повалений в той момент, коли вичерпалася його руйнівна сила, і почали проявлятися незалежні самовиліковні функції його пошуків. Він один міг вивести Росію з трясовини.. Але російські люди залишилися борсатися в цьому страшному болоті. Іх найбільшим нещастям було його народження, але їх наступним нещастям була його смерть."
    Джерело:''[Churchill W.S... The Atte-math(The world Crisis 1918-1920),
    New-york, 1929]''

---------- Додано в 17:49 ---------- Попередній допис був написаний в 17:22 ----------

Й Вам того ж бажаю. Стосовно придбання Росією нуль активів в підприємств Канади читати тут.
    http://ecpol.ru/index.php/component/content/article?id=429
    Але ж з Венесуелою у Росії була двостороння угода про транспортування, видобуток нафти. Як тепер?
    А гроші Росії для сплати (за організацію геноциду в Україні 1932-33рр,додайте сюди репресії 20-х, 37-41рр.,розв"язування Другої світової війни, подальші репресії в Україні 1944-47рр,знищення людей в Республіки Ічкерія) дуже знадобляться.
    Отже чекаймо на санкції Радбезу ООН, а там як у Ільфа і Петрова: "Платите Шура, платите.."
    Паспорт горомадянина РФ триматимемо напоготові.:flag_of_truce:

---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ----------

:hi:
    Невпевнено почуваєтесь на вкраїнській землі?

8. FourA

Вы не поняли, о чём у меня написано..
    Я здесь писал об этом раньше..
    На 125 странице, мой пост от Вчора, 16:53. Там речь идёт о другом..
    За американские бумажки Россия покупает активы...
    А про двусторонний договор - Вы за кого переживаете? За белых или за красных?
    За Россию или за Венесуэлу?
    У вас есть паспорт гражданина России?
    Так Вы крутой!
    Уже приготовоились драпать?

Уверенней Вас.
    Вот что с вами будет - непонятно..
    Но в любом случае - хорошего не будет!

---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ----------

В дополнение к написанному ранее..
    Читаю и наслаждаюсь:
    http://www.imperiya.by/news.html?id=106076

9. Fedir Vygovskiy

За незалежну від Росії Україну.
    http://cs1583.vk.com/g2294849/a_a63343e5.jpg Хай багатіє Росія. щоб грошей вистачило на компенсації Україні.

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:11 ----------

То всеж-таки В.Б.Білінській прав щодо колиски Московії(великоросів), тобто про фіно-угрів і моксель!!

---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

«Мисс России» начинает свой ответ на вопрос: «Почему Вы гордитесь своей страной?» со слов о любви к России: «Я всегда гордилась страной, в которой я живу. Я не могу представить себя без нее. Моя страна – все, что у меня есть, люди, которых я люблю, все, что мне дорого...».
    Но затем Наталья резко меняет тон, рассказывая, что, несмотря на патриотические чувства, она видит все недостатки в отечестве: «Но моя Россия – это моя несчастная, давно страдающая страна, безжалостно разорванная на кусочки жадными, нечестными и неверующими людьми. Моя Россия – это огромная артерия, богатство которой утекает в руки нескольких «избранных». Моя Россия – нищая. Моя Россия не может помочь своим старикам и сиротам. Из нее, истекающей кровью, как с тонущего корабля бегут инженеры, доктора и учителя, которым не на что жить. Моя Россия – это бесконечная кавказская война…», — делится своими переживаниями Наталья.:)

---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:24 ----------

Я ідентифікую себе як українець і мені достатньо паспорта громадянина України.

• Подобається Подобається x 2
  10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 4
  11. Romko

.......................................

12. FourA

Вы верите в козакив? Яки будуть воюваты за своих львьвських братив?
    Где Львов, и где - козаки?
    Это раз..
    И второе.. Сейчас воюют немного не так..
    И некому будет компенсировать...

Ну естественно, это не предки тех, кто приручил динозавров 140 миллионов лет назад..

Вы поменьше слушайте то, что говорят женщины..
    Чтобы не превратиться в бабу..

Так - как говорится в известном анекдоте, бить будут не по паспорту...;)

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Останнє редагування модератором: 16 бер 2013
  14. Romko

Клеветникам России

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

http://youtu.be/H5VaEhk5NJk

• Подобається Подобається x 3
  16. Romko

"Имя Россия"

17. Dred

Dred Well-Known Member

Цікава передача про гастарбайтерів в Росії
    http://www.youtube.com/watch?v=jdW7OnUL1Dw

В Москві а правильніше в Масквабаді вже створ анклави різних народів. От тільки українського анклава там нема, хоч як дехто стверджує українців там ніби багато.
    Про українців в передачі ні слова не сказали.

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Тому що українці в Москву таки їздять на заробітки а не їдуть туди жити....2-3 місяці і додому....

19. Fedir Vygovskiy

:bomb:
    Оце справжнє обличчя Росії(додаток до фото Усманова). Класика. Апрельские тезисы: "Курс на самоліквідацію Росії!! Ура тАвАрищи, ура!!"

Останнє редагування: 12 бер 2013
  20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А если включить мозг? ;)
    Что Чернобыльская АЭС рядом с термоядерным взрывом боевой ракеты? муха возле слона. Что будет с Украиной - слабо поразмыслить? Оно конечно - кричать "ура!" можно и без "а подумать?" :facepalm:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)