Справжнє обличчя Росії (3)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Ravin, 24 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Визнання з боку Росії, по-перше. І міжнародного співтовариства, по-друге...Встановлення держкордонів, системи договорів...Самопроголошена держава, без визнання іншими державами, приречена на ізоляцію з усіма наслідками: розвал економіки, зубожіння, нестабільність...Що і відбулось в Ічкерії... А відсутність кордонів призвело до безкарного розгулу кримінальних банд, які ростуть як гриби після дощу в нестабільних і бідних суспільствах... Треба було, сказавши "а", говорити і "б"...Якщо Єльцин сам запропонував республіками брати стільки суверенітету, скільки захочуть...Дудаєв неодноразово пропонував Єльцину переговори, але йому відмовили...
    Зараз заплачу...Ці страдальці примудрились загарбати 1/6 суходолу... Кавказ завойовували півстоліття...Хтось їх туди тягнув за вуха?
    Це той, що очолений Кадировим? Ну йому віримо безперечно...За ті гроші, що йому платять, він визнає і те, що чеченці проводять геноцид москвичів;)...

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Більше за півстоліття! 100 років лише Кавказська війна йшла, а потім ще постійні бунти!
    Але! Ви не забувайте, що великий внесок у завоювання Кавказу вклало Кубанське козацтво, яке формувалось у тому числі і з Запорожців... виходить Кавказ завойовували Українці! :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Yarema

Сумнівний привід для гордощів...Свою землю просрали, проте чужу загарбали:sad:...

• Подобається Подобається x 4
  4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

По-человечески я Вас понимаю и сочувствую:sad:. Но, всё, что произошло с Вашей дочкой и аналогичные случаи это последствия колониальной политики России. Если бы в своё время Чечне дали бы возможность стать самостоятельным государством, то Россия могла бы регулировать количество и поведение её граждан на своей территории. Но Россия в очередной раз выбрала империю и нефть. А поскольку чеченцы такие же граждане России, как и русские то терпите. За всё в этой жизни надо платить. В утешение можно сказать, что вы не одиноки. Подобные расклады переживают и страны Европы, позволившие въезд и трудоустройство жителям своих бывших колоний. Тоже расплата за колониальную политику...:pardon:

• Подобається Подобається x 6
  5. -Erebus-

Ви на Північному Кавказі хоч раз були, щоб такі слова говорити? Тільки чесно?

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:53 ----------

...то на Півдні Росії ще довго відбувались рейди чеченських розбійників... Причини початку Кавказської війні надіюсь знаєте, пане?

6. Yarema

Ні, не був...Ну то й що? Я і в Сумах не був...;) Звичайно, що краще раз побачити, ніж сорок раз почути...Але якщо почути п'ятдесят разів, то якість зрівнюється:)...

7. -Erebus-

А я бував, і не раз! І можу за Адиґею наприклад сказати впевнено - шо живуть там з росіянами мирно (не без проблем, але їх і в мононаціональних регіонах Росії вистачає), і не думаю, що вже зараз від того, що вони саме в складі Росії, мають проблеми! Та, Карачаево-Черкесія і Дагестан мають проблеми - але це проблема місцевої влади, не є таємницею, що зараз у влади там бандюґи, і тому там і зріють такі радікальні настрої! А взагалі "Кавказ діло тонкое!.."

• Подобається Подобається x 3
  8. Nevermind

Nevermind Просто персона

Национальный состав республики Адыгея:

Русские - 64,5%
    Адыги - 24,2 %

:)

9. Yarema

" Современные исследователи полагают, что важнейшей причиной её начала было вхождение Грузии в состав России... После того как в 1801 году состоялось формальное вхождение Грузии в состав России, перед Россией стояла задача как можно более тесно связать новые территории с основной частью империи. Грузия в это время была отделена от России территориями других кавказских народов, в том числе и чеченцев. Поэтому перед царским правительством стояла задача покорить кавказцев." http://www.rusnauka.com/CCN/Istoria/1_babushkin.doc.htm

Ось тількі дикі горці не хотіли розуміти великої місії "білого царя"...Дікіє народи, што с ніх возьмьош;)...
    Ай-яй-яй...Як страшно...Чомусь розбійники були знищені і виселені,а їхні землі загарбані мирними пєйзанамі, причому ці мирні селяни до того кілька століть грабували узбережжя Чорного моря, воювали з великими державами Європи і взагалі характеризувалися дуже мирним і піддатливим характером:)))... Куди вже тим кавказцям;)...

---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ----------

Єщьо нє вєчєр, єщьо нє вєчєр... Адигі поки ще не оклигались від геноциду, але голос вже намагаються підвищувати...Ніхто не думав, що в Кабардино-Балкарії почнеться свистопляска...Але ж почалася і буде тільки поширюватись...
    Не назавжди...

10. -Erebus-

В Україні ніхто на думав, а в нас всі знають, що Кабарда ще небезпечніше за Дагестан (особливо футбольні фанати знають!)

Хє, а Українці в ті часи жили мирно і чемно? Не смішіть, тим більш я ж више вже писав, хто Кавказ завойовував! Козакі!

• Подобається Подобається x 2
  11. Gron

Gron тафгай

Козаки і Москву воювали.
    Допомогло це їм ?
    Треба було не заради ляхів чи москалів "жар загрібати", а свою справу робити.

12. Yarema

І чим вам це знання допомогло?;)
    Так і я ж про що? Про мирних запоріжських і донських пєйзан;), яким не давали жити дикі черкесько-чеченські розбійники...Правда дивним чином ці мирні селяни чомусь збирались жити на землях саме цих "розбійників", причому найплодючих:)))...

13. -Erebus-

Я і не в ФСБ працюю, щоб якось діяти корисно!
    А ось у гості до Кабарди не поїду, поїду краще в Адигею (і без моїх турістичних грошей вони залишаться!)

14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

...проти ангельської:girl_angel: російської армії...
    Сподіваюсь, що так, пане. Імперська політика Росії...:pardon:

15. Yarema

Не марнуйте часу...Бо завтра вже може бути пізно;)...

16. -Erebus-

А треба було в вік Імперій сидіти на задвірках історії?
    В Адигеї насправді не так цікаво, мечеть там красива, але до той що в Грозном їй далеко (а на чиї гроши збудували грозненську знаєте, до речі?)

17. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Учитывая, что бюджет Чечни 61,4 миллиарда рублей при собственных доходах 6,4 миллиарда, подозреваю, что за счет вымирающих тверских, псковских и карельских деревень...

18. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

Пан Клиберн думает что Россия отдала многие свои земли с русским населением в том числе и исконные различным новым независимым республикам, но вот почему-то в отношении Чечни решили проявить "Империализм". До всяких войн в Чечне там находилось 30% русского населения которое по тихому начали выживать, в разных смыслах этого слова. До всяких войн начались теракты, а всяких ублюдков давить легче на своей территории, уж кто-кто, а житель Израиля должен это понимать. Если вы смотря на Дудаева думаете что там возникло какое-то реально светское, демократическое государств в начале 90-х, то глубоко заблуждаетесь.
    http://www.youtube.com/watch?v=XwmZTqeMcCw&feature=related
    вы этому ребёнку это скажите.

19. -Erebus-

В Вас я і не сумнивався, що знаєте! ;) Просто деякі, хто ніколи на Кавказі і не був, любять говорити про "гноблення" і "тиск" Росії там, хоч ситуація там набагато важче... і

20. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

А я вот сомневаюсь, особливо Чечни. Видео с мальчиком это мнение одной из пострадавших сторон. Почему пишу о Чечне, да потому что там и в Тюмени у меня много знакомых и есть даже друзья. Я был в первую в гостя в тэйпе Кадырова, возили продукты, во вторую и в прошлом году. Бог даст и нынче побываю. На Кавказе очень много народностей и далеко не тёплые отношения у них между собой. Но есть одно, они не трогают гостей. А война, это смерть, которая не щадит и пуля не выбирает по по национальности. От любой войны люди бежали, если было куда бежать. При любой нестабильности активизировались отморозки, вам мало примеров по миру. За две войны, Грозный сравняли с землёй, а нефтеперерабатывающий завод остался целым. Грозный восстановили и намного красивее. Но это же не интересно, нету повода для склок. А тем более разбираться в характере, традициях, уровне жизни, перенаселение, когда на одну овцу три пастуха. Труднодоступность в во многие посёлки. Да кому я тут пишу? Наивный Чалдон. о_О

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)