Справжнє обличчя Росії (3)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Ravin, 24 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. tropico

tropico Well-Known Member

Кадиров жжот)):

Глава Чеченской Республики Рамзан Кадыров заявил 5 октября на встрече с журналистами, что деньги Чечне "дает Аллах". "Не знаю. Откуда–то берутся деньги", — добавил он, отвечая на вопрос об источниках финансирования региона.
    Меж тем стало известно, что стоимость государственной программы развития Северного Кавказа увеличилась с 3,9 до 5,5 трлн руб.

Ранее 5 октября в интервью корреспонденту телеканала "Россия 24" Кадыров заявил, что в скором времени Чечня перестанет быть дотационным регионом. "В ближайшее время Чечня будет донором для других регионов, я в этом уверен", — сказал Кадыров. Согласно официальным данным, в 2010 году доходы бюджета Чечни составили 56,9 миллиарда рублей, из них 52 миллиарда — дотации из федерального бюджета.

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Важкий діагноз.

---------- Додано в 09:25 ---------- Попередній допис був написаний в 09:24 ----------

Так хто ж не знає що Путін - це бог. А оскільки Росія країна середньоазійська - то бог цей - Аллах.

• Подобається Подобається x 2
  3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

У как всё запущено. Я Азиат, православный, рядом мусульмане, есть буддисты, как и католики и протестанты. А когда у меня спрашивают, откуда деньги, я отвечаю -Бог даёт.
    А чеченцев всё таки надо знать, а не романы читать. Это для Ярёмы.

• Подобається Подобається x 3
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як це? Типу в університеті їх вивчати?

5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Якщо вони такі погані, то чого їх було не відпустити в 1992 році, коли лише вони вимагали незалежності, коли не було ще ніякого ваххабізму, коли тисячі чеченських біженців не наповнили російські міста? А розумні люди з демократів, яких ви так ненавидите, це пропонували...Влаштувати нормальний кордон, візову систему, громадянство російське надавати чеченцям дуже обмеженно тощо...Що, переміг хапальний рефлекс? Хватать і нє пущать?;)

То чого ж ви тепер шмарклі розвісили, повбивавши за 16 років сотні тисяч чеченців? Ви тепер вимагаєте від них людського поводження? Та вони і раніше ненавиділи москалів (знаю сам, стикався в армії), а тепер вони вас навіть за людей не вважають...Я тут буваю іноді на різних форумах в темах присвячених кавказським подіям, читаю коментарі... Невесела складається картина...Не жити вам разом мирно вже ніколи...Лише якщо Чечня і інші кавказські республіки отримають незалежність, то і після цього пройде не одне покоління доки ненависть їх до Москви трохи вляжеться...Третій Рим приречений, пане...Можливо це станеться не за наше життя, але станеться неодмінно...

P.S. А художню літературу я вже не читаю принаймні років з 20;)...

---------- Додано в 10:19 ---------- Попередній допис був написаний в 10:03 ----------

В анатомічному музеї...Бо "доблєстніє россійскіє каратєлі" багато "матеріалу" представили:diablo:...

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну їм дійсно треба. В них чечени район тримают, спробуй папікам не догоди.

7. forester

forester Well-Known Member

Вы пишите так, словно совершенно не владеете информацией о развитии событий в Чечне с 91-ого года. У Вас сохранилось наивное представление о том, будто бы чеченцы борятся ради собственной независимости, а Россия им в этом отказывает. А если Чечне эту самую независимость предоставить, то все буду счастливы и заживут в мире и согласии.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та ну. Насправды всім відома політтехнологія пошуку в опозиційному таборі колабораціоністів, за рахунок яких для обивателя створюється видимість неоднорідності опозиційної ідеї. Тобто простіше кажучи шукається/вербується/підкуповується шестірка, або група шестірок, повністю лояльних до влади і які несуть ідею "Дивіться, ми теж чеченці, але ми ЗА Путіна і ЗА Росію!". Це розроблено в незапам'ятні часи. Таким же макаром НКВС позбулося Бандери руками іншого західного українця.

9. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Тупой вопрос.
    Я - за абсолютную независимость Чечни. Сегодня. С границей, таможней, строгим визовым режимом. Экономические отношения - строго в рамках межгосударственных отношений.
    Кто за?
    Если против - аргументы на стол.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А якщо вони розбагатіють на нафті і джихад проти урусів вийде на якісно новий рівень? Тут навіть Кадирова не обовязково міняти - він вже і проти Росії воював, і за воював. Візьме і ще раз передумає.

11. Yarema

Цікаво! А чого вимагали чеченці на чолі з Дудаєвим? Збільшення данини? Збільшення поставок незайманок до двору правителя?о_О Вони вимагали лише однієї речі - незалежності. Їм в цьому було відмовлено і проти них розв'язали винищувальну війну з використанням засобів масового нищення...Усіляких вкуумних і касетних боєприпасів, систем залпового вогню найбільшого калібру, килимних бомбардувань...Все, що відбулося після цього, було вже наслідком...
    Принаймні Росія в такому б випадку в 1992 році не взяла б на себе відповідальність за сотні тисяч вбитих чеченців і десятки тисяч загиблих чеченських дітей, а тому б не повинна була б витрачати сотні мілярдів рублів на війну і данину Кадирову...Звичайно була б проблема біженців росіян з Чечні, але навіть на її вирішення і на обладнання "залізної завіси" на кордоні з неспокійною республікою пішло б на порядок менше коштів, а головне людських життів...Крім того Росія зберегла б авторитет для маніпулювання політичними процесами всередині Ічкерії...

Все це було б дипломатично і безкровно... Можна було б запросити до розрулювання ситуації і ООН, переклавши на неї лев'ячу частину витрат і складних переговорів...Варіантів було безліч...Але москалі, як і завжди, обрали найгірший...Керувались, напевно, страхом, що за Ічкерією підуть інші...А не пішли б, бо окрім Чечні, ніхто не мав ресурсів для незалежності, окрім Татарстану і Башкірії (які, до речі, незалежності не просили)...Інші республіки повністю залежали від ресурсів Москви і сподівались на її третейство в вирішенні міжетнічних конфліктів...Наївні! Москва здатна лише на створення конфліктів там , де їх не було, і роздмухування до війни там, де вони майже згасли...Жодного конфлікту Москва ніде і ніколи не вирішила...Бо тупі і жадібні;)...

---------- Додано в 17:40 ---------- Попередній допис був написаний в 17:30 ----------

Я абсолютно за! Але є така собі "невеличка" проблема...Хто буде відшкодовувати Ічкерії збитки за зруйноване? А головне, хто буде компенсувати матеріальні і моральні збитки родинам вбитим і знівеченим чеченцям і іншим кавказським народам?...Є ще одне дуже болісне питання... Чи готова Росія передати міжнародному трибуналові всіх військових злочинців? Починаючі від Ульмана і закінчуючі Путіним? Якщо цього буде вимагати потерпіла сторона?...Якщо ці питання не будуть вирішені, то надання незалежності Кавказу проблеми не скасує, а лише поглибить...А цих проблем могло і не бути...В 1992 році навпаки Росія б мала право вимагати у Ічкерії відшкодування збитків російських примусових переселенців...Можна б було торгуватись в міжнародному арбітажі...Зараз вже всьо, потяг пішов...Росія вляпалась в величезну халепу...З чим я всіх вас і поздоровляю...;)

---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ----------

Саме так і буде, якщо не вирішити всіх проблем, що я навів вище...

12. NorthWind

1. Первый тезис - полностью согласен.
    2. Зря Вы. Русский человек и его правительство, две одесские разницы. Я общаюсь и даже дружу с Вами и Омой за открытость к диалогу. Собака скорее собаку кусит, нежели человека. Человек с собакой поделится, а собака сама всё сожрёт.
    Блокадных детей спасали и усыновляли всем бывшим СССР, и не было тогда татар, узбеков и армян. Были люди. Почему этих людей стало мало сейчас - видно мы виноваты.

13. Полковник

Полковник миється в бані

Чего Вы постоянно перед этими оправдываетесь.
    Любви ищите?

14. NorthWind

На поезд № 47/48 билетов нет на месяц вперед. Отменять пора. Ездят тут всякие....

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:52 ----------

А матом же нельзя, "австро-венгры" червоны прапоры кидают. Кого ...аком считал, того и считаю, стар уже лебезить. В чём если не прав - значит не прав. А так,
    Честь имею!

---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:57 ----------

Вы отвечаете за цифры? Вы слёзы российских матерей видели, чей единственный сын застрелян был в затылок, ибо от присяги не отрекся и крест не снял?
    Сделайте обрезание крайней плоти и повесьте на шею то, что у них принято.

---------- Додано в 20:07 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

Ссыкуны бесят, у которых чёртики в глазах кровавые.
    Любить однажды попробуйте.
    Лекарство...
    От всего.
    Проверьте.

15. Yarema

Я Вам чесно кажу правду, як я її розумію...Вона може бути жорстокою...Але я Вам особисто не бажаю зла, навіть і в думках не маю...
    Різне було...Так само, як дехто рятував єврейських дітей, коли дехто вбивав їх матерів... Тим більше, що порятунок блокадних дітей був державною справою, з відповідальністю перед державою за це...
    Читав в неті...Офіційних цифр ніде не бачив...Якщо Ви в курсі, то дайте посилання...Я ж поки що бачив такі : біля 250 тис. загиблих, з них десь біля 40 тисяч - діти...
    А Ви сльози німецької матері бачили, чий єдиний син-есесівець був застрелений після допитів в лісі радянськими партизанами ?...Чим він був гіршим за російського солдата, що прийшов з каральною війною на чеченську землю? Він же не був убитий злими чеченами в останньому окопі на окраїні Москви чи Пітера, коли до останньої краплі крові захищав свою землю і своїх рідних? Його кров нехай впаде на тих, хто послав його вбивати, грабувати і катувати...Самі вони і їх діти в той же час насолоджувались життям, витрачаючі купу накрадених грошей... А Ви тут пуп рвете...:sad:
    То Вам загрожує скоріше...У нас поки що десятки тисяч мусульман не заповнюють вулиці в свято рамадана;)...
    Я рідних люблю, дружину кохаю, свою кішечку з собачкою...А от кремлівську сволоту і їхній лохторат ну ніяк не можу примусити себе любити...Дуже нудить, боюсь блюванути:bad:...
    А у сміливців на носі окуляри рожеві?;)

16. NorthWind

Родную сестру моей бабушки спас немецкий рядовой. Типа не увидел в подвале с маленькой девочкой на руках при зачистке. Спасибо. Рисковал парень.
    Мой институтский знакомый приволок из Чечни страшного человечка - то ли девушка, то ли откармливать год надо. Теперь и по-русски говорит, и глаз не прячет. С Василя глаз не сводит, я своей в выходные иногда: Фатиму с мужем пригласим?
    - Цыц! Пусть девочка оботрётся, не лезь!
    А я 2 года живу с этнической армянкой и попробуйте меня пнуть, кто националист и кто нет.

17. Yarema

Ну просто класичний сюжет..."Гєрой нашего врємєні", новелла "Белла"...Спочатку розорили аули, а потім наложниць рятують від голодної смерті...Я розчулився, аж сльоза навернулася...:cry:
    А я 15 років з етнічною росіянкою, батьки якої приїхали в Донецьк з Брянщини;)...

18. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

солдати - вони і є солдати. вони - воїни. і завжди знають, на що йдуть,і що їх може спіткати. а як ні - то "грош им цена".

тому щодо війни аргументи про сльози матерів втрачають свою вагомість.

давайте я вам розповім про свою нову підлеглу-чеченку, чиї батьки змушені були тікати звідти в Україну, і скільки років вони сподівались повернутись на Батьківщину,а тим часом її мама втрачала свою кваліфікацію, а діти мали докладати зусиль разом із батьками, щоб зберегти свою ідентичність, вивчити рідну мову, і протистояти місцевим порядкам, щоб лишитись собою.

в усіх справах перш за все потрібно пам"ятати, що людина - вона і є людина - незалежно від місця походження чи віросповідання.

Останнє редагування: 6 жов 2011
  19. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А вот и данные..Всегда Ярема в основном страдают в большинстве своем русские.
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Этнические_чистки_в_Чечне

В июле 1999 года министерство по делам национальностей России сообщило, что в Чечне с 1991 по 1999 годы было убито более 21 тыс. русских (не считая погибших в ходе военных действий), захвачено более 100 тыс. квартир и домов, принадлежащих представителям нечеченских этносов, более 46 тыс. человек были фактически превращены в рабов. У них отбиралось имущество и паспорта при попустительстве республиканских и федеральных властей.[56][57]

По опубликованным Госсоветом Чечни данным, с 1991 по 2005 год в Чечне погибли 160 тысяч человек, из которых примерно 30-40 тысяч были чеченцами. Остальные — русские, дагестанцы и представители других народностей, населяющих Чечню. Впоследствии глава Госсовета Чечни Таус Джабраилов отметил, что в число погибших им были включены все без вести пропавшие в Чечне, и что названные им цифры не могут считаться официальными, так как их нельзя подтвердить документально

20. forester

forester Well-Known Member

И Вы считаете, что чеченцы эту независимость не получили, и потому стали "воинами Аллаха", борящимися за собственную независимость? Прямо комиксы можно о них писать и снимать. Между тем, если вернуться к истокам...
    Помните это время, когда Ельцин предлагал всем брать столько независимости, сколько они могут поднять? То есть с 91-ого Россия практически не оказывала никакого политического давления на Чечню. Более того...
    Как мы видим, с конца 91-ого года на территории Чечни стало формироваться де-факто независимая чеченская республика. За десять лет, пока Россия не совалась на Кавказ, чеченцы создали своё: государство, с флагами, гимном, деньгами, правительством, армией и законами. Что ещё необходимо, что бы стать независимыми? Вроде всё есть - живи и радуйся... Но когда вопрос коснулся развития страны - необходимость возрождения промышленности, сельского хозяйства, животноводства, что сделали чеченцы? Вспомнили о "заработках" своих предков и начали бандитствовать в Дагестане. И когда после всего этого мне на уши начинают вешать лапшу об угнетении чеченцев Россией, об отказе им в независимости, то я просто улыбаюсь, ибо совершенно уверен в том, что никакая юридическая независимость не принесёт ожидаемый мир и спокойствие в эту страну. А просто превратит территорию в рассадник бандитизма и терроризма, с которым предстоит бороться так или иначе, но гораздо сложнее, дольше и с наихудшими для России результатами.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)