Справжнє обличчя Росії (3)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Ravin, 24 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ролик вполне отвечает действительности: Путин бьет себя в груди как горилла альфа-самец, Медвежонок - робот-марионетка, управляемая с помощью путинского джойстика. :) А вся планета хохочет от этой комедии. :)

---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

• Подобається Подобається x 4
  2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А здесь живут около 100 миллионов россиян, не считая узбеков.

• Подобається Подобається x 2
  3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Переживать должны вы. Не будет Асада, не будет ни российской морской военной бызы в Сирии, ни оружейных сделок...о_О
    Это Вы так решили?:mocking:
    Вот имено бла-бла-бла, как обычно... А вот факты:
    Сирия никогла не состояла в проамериканских блоках типа СЕНТО
    Найдите тут Сирию...
    Кроме того у Сирия всегда были напряжённые отношения к США
    И это она доказала приняв участие в войнах против Израиля, где её неизменно поддерживал СССР, а Израиль США. Итак, кроме прочего...
    Кроме этого Сирия всегда тяготела к СССР. о чём говорит учёба её офицеров в советских военных академиях, и полностью советское вооружение.
    Вы ещё прододжаете настаивать, что сирийские "Царьки" ставленники США?:mocking:

Это Вы меня за Холокост уговариваете . Спасибо.:good:

• Подобається Подобається x 7
  4. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вам уже мало отвечать за всю Украину, теперь Вы утверждаете за всю планету?
    Ещё немного и Вас уполномочат за всю вселенную утверждать.
    Слабые аргументы, отсутствие серьёзных обвинений, толкает на обыкновенный трёп. Типа: А у него навоз не такой и пахнет не так, и грибы на нём растут не так, потому и навоз у него не такой. о_О

---------- Додано в 20:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:02 ----------

А это призыв посмеяться.

(Reuters) - Russia must join the World Trade Organization before WTO-skeptic Vladimir Putin wins presidential elections next year, but not before allaying European carmakers' concerns, top EU officials said on Monday.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Часи реготу вже пройшли, тому що один і той самий анекдот без перестанку - не смішно. А графік чергування російських президентів такий: з 2012 два терміни знов Путін, потім знов Медвєдєв. Все має бути стабільно.

• Подобається Подобається x 5
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Доречі, я також багато сприймаю особисто, бо через те що дехто в новинах говорять речі щоб догодити державним службам це не означає що всі такі в країні де я живу.
    Те що говорять в телебаченні не варто слухати, бо надто багато брехні. Медія є дуже упереджена і проплачена друзями адміністрації.

А нас всіх під одну марку, а це мене зачіпає. І я ПівнічнийВітер дуже добре розумію!!!

---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

Якби вони були такими нашими друзями, то б не платили гроші щоб були часті вибухи в Ізраїлі. В думаючих людей напевне б повинно було працювати логічне мислення, але щоразу бачу що ніби розумні люди а думати не хочуть.

PS. А ви вже морквочку приготували, і яблучка з медом?

• Подобається Подобається x 3
  7. Bambook

Bambook Persona non grata

Що поробиш, "іздєржкі проізводства". Така доля громадян країн, які хочуть впливати на долю всього світу...
    От громадянам Тувалу добре - раз на кілька років їх згадають, та й то на пару годин, доки якийсь Буш чи Мєдвєдєв щось не ляпне...

8. Agaton

Agaton Well-Known Member

Блін, уважуха російськой дипломаціі....

Не жартую. Це навіть трішки сумно - оскільки здається, що цей, гм... senior EU diplomat говорить вполне серьозно.
    Як вони це роблять, що Захід вірить у кожен придуману німи театр, навіть таку... примітивну забаву в доброго і поганого поліцейського. Дітсадок... :sad:

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну так, а решта світу одною рукою бере гроші в тої держави а іншою лиє болото. Дуже вигідно! У вас дуже вигідна позиція - дайте нам бо мусите, але ви погані, ви паскудні, ви нам перешкаджаєте!

• Подобається Подобається x 1
  10. Bambook

Я не кажу, що це добре. Просто констатую факт, що той, хто хоче бути набагатшим, чи найсильнішим, чи найвідомішим, чи ще щось "най" - автоматично притягує до себе й найбільше уваги. І тоді всі його проколи, провали, проблеми чи просто якісь несуразності видно, як під мікроскопом. Це так само, як і з людьми. До зірок і політиків найбільша увага, так само як серед держав - до тих, в кого епатажні лідери (Лівія, Венесуела, Куба тощо) або до тих, хто претендує на статус "над".

Окрім того, є ще така штука, що чим більше впливу, тим більша має бути і відповідальність. Це як на дорозі: одне діло, якщо на вас налетить роверист, а зовсім інше - якщо танк.

Так що нема чого, зокрема, дивуватися тим українцям, які з таою пересторогою слідкують за всім, що відбувається з Росією. Не всі роблять це з озлобленості й ненависті. Для багатьох це просто обережність. Якщо ти їдеш на Таврії, а в сусідній смузі - Урал, то не дивно, що ти оглядаєшся кожен раз, як він заскрипить гальмами чи його десь почне заносити у твій бік...

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Борони Боже! Я тільки ТАК і бачу розвиток особистості яка цікавиться не тільки чим напхати живіт, а й тим як розвиваються інші країни, що у них діється, як їм вдалось досягти успіху.

Я не маю проблем з тим що я приверну до себе більше уваги, але коли починають мити мої кісточки і казати що я повинна поділитись з іншими тільки тому що я досягла успіху а інші нє магют, то це вже не моя проблема.
    Я можу вам розказати як я досягла того що маю, всьо нажито нєпосільним трудом. Але коли ви не збираєтесь працювати і кажете, О, НІ!!! Мені таке не підходить, я радше на дивані полежу а ти мені мусиш дати, бо ти маєш. Тоді я вам скажу, а то що таке. Чому я будь-що, кому-небудь винен. Я не зобов’язана тягнути вас на шнурку туди де ви не хочете бути самі. Хочете залишатись лінивими - прошу дуже. Ваш вибір, але лити болото на інших тільки тому що вони чогось досягли це низько. І чисто по-радянськи.

Повертаючись до теми. Так, ніхто в світі не сумнівався що Путін буде знову президентом але як і у всіх ще жевріла надія, НУ А МОЖЕ??? А може не буде! Дуже шкода було почути по-російському радіо що Путінщина є з рідні Сталінщини, і це не дивно. Путін поводить як КГБіст і це зрозуміло. Це його школа, він вважає що так правильно і так повинно бути.
    Але не всі в Росії підтримують його всіма руками. Скільки тих самих сєлєбріті вийшли з його партії? Багато. Багато тріпнуло дверима.

Он тільки скажіть мені, як таке можливо що весь Лондон, ну нехай не весь, переповенений росіянами які купують там квартири за великі гроші, а в Росії бідося. Ні не в Москві, бо Москва це не Росія. Але назагал... І якщо в Росії так добре, то чому за останнім опитуванням населення щораз більше молоді хоче виїхати з тої країни. І це не економічна еміграція, це політична. Саме така з якою і я їхала в закордонію.

12. Chaldon

И заметьте, в первый раз до самых выборов Путин не называл преемника, а тут аж но за долго объявили. Чтобы застолбить, или точнее обозначить курс в дальнейшем. Да и Путин не молодой, как раз ещё на один срок, да ещё на 6 лет. Короче, если не чего не произойдёт экстраординарного, это 12 лет. А там новое поколение возрастёт, не зашоренное прошлым. Это только моё мнение, да и моя жена со мной согласна. Старшие дети решат сами.

13. Bambook

Врахуйте, що в Україні - те саме.
    І я поясню вам, чому. 20 років - це достатній термін, аби щось почало змінюватися. Не якісь там прізвища при владі чи офіційні назви ідеологій.
    Для того, щоб почало змінюватися саме суспільство.
    Люди - не лише нагорі, але й довкола нас.
    Більшість же просто не хоче. Хоче лише кращого кавалка ковбаси.
    Тому що більшість зневажає людську гідність. Можна довго перераховувати форми в які воно виливається. Але відсутність поваги до людської гідності - це основна причина.
    Але це не політична еміграція.
    Це еміграція світоглядна. Дуже схожа за мотивами в Україні і Росії...

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я то прекрасно розумію і бачу, тому дуже мені шкода що люди лишень про кусок ковбаси і думають. За курку на кожному столі здали Німеччину, адже Гітлер також був обраний народом, він влади не захоплював, як скажімо большевики.

Ну нехай... хоч вона відноситься до політичної, бо ті хто хочуть жити інакше і виступають проти існуючої влади будуть переслідувані і цьковані тою самою владою. Отже, таки політична, хоча може на першому місці стоятиме майбутнє їхній дітей бо грошей їм не бракує.

---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ----------

Так хто ж перешкаджає вам і людям довкола пошанувати гідність опонента. Ніхто! Але наші люди такі, що якщо сусідові зле - то мені добре.

http://www.youtube.com/watch?v=fIX7cMPtfkc

15. Chaldon

Да экономическая, многие молодые учёные, не могут себя реализовать. Много творческих людей ныкаются. И это в принципе происходит во многих государствах. Конечно в благоустройстве и как в сервисе мы сильно уступаем. Но много возможности проявить себя, создать своё дело. Рынок свободен, диковат, не спорю. Но есть правила, которые не меняются как в 90е, с утра встал и не знаешь куда бежать и с чего начинать. Сейчас, как бы не до хорошего, но я знаю где и куда ходить, за что хвататься и кого опасаться. Примерно так.

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я розумію. Я думаю що поки ви маленький підприємець і не йдете проти існуючої влади то вас не дуже будуть мучити.

Але он щодо вчених, то таки так. Тепер в США також не так світло. Кажуть Китай в Росію пхається, не так відкрито але як навчили їх братья старшіє - потихонько і всюди вони є.

17. Chaldon

Я уже как бы написал, что есть, какие не какие правила.
    Главное занимаясь бизнесом, не лезь управлять государство. Я акционер Лукойла. Частная компания. не слабые мощности. Не когда не вмешивались в политику и не имеем проблем. Мы сотрудничаем с ВР, ШЕЛЛ и ещё ряд серьёзных компаний.
    Меня отправляют иногда на обучение (типа повышения квалификации) в США, Австралию. Вербовали в Норвегию. Но как заметила одна пани, а точнее Ома. я врос в тайгу и Сибирь. И тут она на все 100 права. Приворожённый я. Как увижу лужу или водоём, или еловый лес с мхом, так сразу тоска обуревает. Одно, Чалдон и всё.:)

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

"Горе от ума"...:pardon:

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

---------- Додано в 17:50 ---------- Попередній допис був написаний в 17:48 ----------

Заправляюсь на ваших заправках часами. Доречі ви викупили місце вздовж одної з основних доріг нашого штату. Так що...

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:50 ----------

Честь вам і хвала! Тільки тому що ви любите свою країну і місце де ви живете, це не робить вас автоматично якимсь покидьком... чи ще яка біда. Вибачаюсь, за таке слово.
    Кожен живе там де йому комфортно. Це не означає що він/вона відповідає за політику своєї держави.

20. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Мой прогноз:

Если Медведева и назначат премьером, то не более чем на два года. А потом на более "отвественную" работу в администрацию.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)