Справжнє обличчя Росії (3)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Ravin, 24 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. tropico

tropico Well-Known Member

шо вже питання про освіту не канає? змінили тактику :)))

2. Полковник

Полковник миється в бані

Не, не нарушение Правил форума?
    Ой, звиняйте, это же про православных и русских.
    нет.
    Нарушением правил форума не является.

• Подобається Подобається x 4
  3. tropico

Вот хто би за правила форума не заїкався — це ви.

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Пути отцов - дороги сыновей.
    Знакомый почерк.:haha:
    Та воно і не дивно, це вроджене. (с.)

6. ГРАНД

Я свого почерку не міняю.

7. FourA

FourA Дуже важлива персона

Критиковать может любой дурак, и многие из них именно этим и занимаются. (с)
    Сирил Гарбетт

• Подобається Подобається x 6
  8. ГРАНД

Мабуть правий був С.Гарбетт проживаючи десь на загниваючому заході і не уявляючий собі, що критика в совку та і в сучасній московщині, справа навіть не невдячна, а здебільшого небезпечна для здоров"я та життя. А також здоров"я та життя рідних та близьких критика.
    Цікаво яку б він висловив мудрість щодо восхваляння і як би охарактеризував би восхвалителя. Розумним та сміливим явно би не назвав. Принаймні лизоблюди нічим не ризикують, а навпаки мають чіткий розрахунок на прибуток від вилизування чисельних брудних срак начальства і пр. сволоти наділеною повноваженнями і розпоряджаючихся ними як власним скарбом. Ба навіть як що і не отримають зиску жополизи та лизоблюди, то принаймні залишаться при своїх інтересах.
    От Ви восхваляєте брудне та дике московство. Такий собі маленький лизоблюдик,- залишається вияснити які кавріжки від цього процесу очікуєте? Чи так, чсито для власної насолоди та відчуття безкарності?

9. tropico

Мосгордума нашиє для школярів форму, на 2.3 млрд. рублів (як, шо, і за скільки нашили для воєнних всі думаю памятають :))) )
    Форму, як звичайно, вибрали найгіршу.

10. - характерная фраза :)

- критика...

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:42 ----------

смесь лжи с вариациями "вопроса на засыпку": "лучше быть здоровым и богатым или бедным и больным"? :)))

- да и думать тоже лучше о хорошем... :)

11. redfox

redfox Well-Known Member

да ладно!

как то вы не особо потрудились осведомиться о чем речь...
    и какая будет форма...

12. Я и с хамами, перекручивающими ники общался, была бы информация - так отчего б не заперечить? ТОлько редко от них что членораздельное поступает:
    - где тут информация?

• Подобається Подобається x 5
  13. ГРАНД

Я теж. З вами наприклад.
    То була опечатка. І я вам про це написав. Виправити не знаю як, бо термін дії редагування сплив.тому прошу адміністрацію вставити літеру т.

Питання поставлені конкретно. тому і відповідь передбачають також конкретну, а не балабольську. А те що ви по природі балаболи - так це ваша проблема.

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви впевнені?
    А давайте спробуємо разом замінити невизначеність отого і т.п., на більш конкретні слова
    Як би Ви відповіли?

15. ГРАНД

http://www.youtube.com/watch?v=QvggqpiFYx8&feature=player_embedded
    Кстати, именно 200 счастливых ребят из русской версии «Форбса» всегда учитываются в статистике при расчете среднего роста доходов населения Росии. Имейте это в виду, когда вам кто-то станет что-то объяснять про рост доходов на душу населения . У них — доходы, пожалуй, не меньше, чем у всех остальных чумазых граждан РФ, вместе взятых.
    Произведем грубые расчеты: выручка от экспорта нефти и газа (не считая иных полезных ископаемых) с 2000 года составила $1,958 трлн. Состояние 200 российских фигурантов списка «Форбс» — $ 499 млрд. Международные резервы РФ на 01.02.2012 — $512 млрд. Потрачено сверх этой суммы из международных резервов на спасение олигархов во время первой волны кризиса в 2008–2009 гг. — $212 млрд. Чистый отток капитала за 12 лет — $279 млрд.
    Получаем остаток $456 млрд. И кто знает, сколько из них было истрачено на всякие дворцыи дачи, утонуло в «черной кассе Кремля», было распилено на госзакупках...
    Так что в лучшем случае 1/10 от $2 трлн нефтегазовых доходов реально внесли свой вклад в 65-процентный рост ВВП. А представьте, что было бы, если бы все эти $2 трлн были реально вложены в развитие страны чушек, а не истрачены на яхты, «бентли» и «майбахи», «феррари» и «мазерати» для гонок истинной «золотой молодежи» в Швейцарии, на виллы и футбольные клубы, просто не осели бы на офшорных счетах милых сердцу русского человека чиновников и множащихся как на дрожжах свино-олигархов?!
    Но ведь это — курс Путина, а он, как мы знаем, не может ошибаться.
    Качайте нефть, русские рабы!

---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ----------

Відповім конкретно.
    Ні не виконаю. І повстану.

16. VasMT

Невже. Можливо Ви не до кінця зрозуміли написане?
    Ану ще раз:
    Як що уряд України накаже атакувати збройно Росію у разі збройної агресії Росії, з метою захоплення та приєднання територій з осідлим проживанням етнічних росіян - ви виконаєте наказ уряду чи повстанете проти нього?
    Можливо так зрозуміліше?

17. ГРАНД

А тепер поверніться до свого попереднього допису і перечитайте його уважно декілька раз. Як що не побачите різницю, то читайте до тих пір, аж поки не побачите.

18. опечатка - нормальная вещь, со всеми бывает. Адекватный человек извинился бы. Но если свидомит перед москалём извинится, кто тут будет адекватным, не? :)))
    Хамство, усугублённое "объяснениями"...

Вам VasMT пытается дать понять, что в этом вопросе ответ напрямую зависит от "весомости аргументов". Я добавлю: это если речь не о лицах, находящихся на действительной военной службе.

19. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

20. VasMT

Тобто Ваша позиція як в старому анекдоті - Ви теж можете голосно крикнути, що Рейган козел? :)))
    Чи може я щось не так зрозумів?
    Спитаю по простому: якщо на Україну хтось нападе з метою захоплення територій де осідло проживають етнічні неукраїнці, Ви візьмете до рук зброю і підете воювати з агресором чи почнете боротьбу з владою, яка спробувала Вас мобілізувати?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)