Справжнє обличчя Росії (3)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Ravin, 24 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. tropico

tropico Well-Known Member

ловко ви зїхали від відповіді

звідки такий висновок?

звідки такий висновок?
    поіменно назвете?

2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Мне повезло. Довелось работать и общаться со многими украинцами. В основном - замечательные люди. Есть откровенные ублюдки. Но исключение - лишь подтверждение правила.
    С уважением - москальская морда.

3. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Не згодна. Це не так давно заведений звичай, до якого, до речі, нам, вихованим в радянські часи, і діла не було , поки не замислились. Так і там - замисляться, дайте час.

4. tropico

ну східна україна заробила собі уже репутацію, що поробиш

5. Luna

Хіба? була впевнена, що відповідь хоч і завуальована, та зрозуміла. Це я на Вас натякала, скажу прямо:)

Із запитання
    Ні.

6. NorthWind

С каких пор Тернополь на восток уплыл?
    Хотя его уже Бог наказал, молчу, извините...

• Подобається Подобається x 1
  7. Luna

Нормальні там люди, на сході. Судите, як діти...
    Колись дуже промахнувся захід..дорікали-дорікали, тепер інших винуватців знайшли. Народна забавка, що поробиш.

---------- Додано в 09:23 ---------- Попередній допис був написаний в 09:22 ----------

В смысле? Вы о чем?

8. tropico

я написав "в цій гілці певний тип росіян, яких називають кремлєботами"
    звідки у вас склався висновок про ВСІХ росіян я не розумію, можливо справа в жіночій логіці?

9. NorthWind

Моральні проблеми від нереалізованості. Просто все. Самодостатня людина ворога шукати не піде.

10. tropico

він її сам найде, в любій темі яка по ідеї з ними нічого з ним (ворогом) спільного не має

11. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Немає потреби просити часу у мене. Я їм не розпоряджаюсь. І те що це почалось не за більшовиків , а значно раніше ви мабуть не здогадуєтесь. Як що я скажу що перш за все треба ліквідувати такий інститут як православіє (особливо в спотвореному московському вигляді), то це викличе неаби яку хвилю обурень. Хоча одне із вікових корінь брудної моралі та духовності лежить саме тут москвини навіть в думках не припустять. Тому вони приречені на моральну деградацію та будь який прорив в цьому напрямку.

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

Ворог сам її знайде. Сам до неї прийде. Наприклад на Львівському форумі.;)

• Подобається Подобається x 3
  12. Luna

В цій гілці різні росіяни.
    В мене немає висновків про ВСІХ росіян, я вважаю такі речі безглуздям...І на Вас таке не думала, висновок склався із Ваших постів з матюками та доріканнями у вихованні іншим. Нічого особистого - але резонанс, чи не так? Навіть якщо ті матюки від росіян, СЮДИ їх виклали саме Ви.

:) Звичайно. По-перше, я жінка - в мене іншої бути не може, а по-друге, в нас хоч якась логіка є (с)))

13. ГРАНД

Красиво.:good:

14. tropico

і? я знову ж таки наголошую що писав про кремлєботів, при чому тут інші, інші не постять з тих джерел що я вказував, навіщо ви це все змішуєте?

І що вони бувають виключно росіянами?
    А це що таке?

15. Luna

Дядьку, чого Вам нескінчено треба щось ліквідовувати, випалювати та знищувати? Я не буду вступати у суперечку щодо церковних проблем, але може запропонуєте щось відтворити, крім знищити?
    Угу) Ви скажете, що в нації брудна мораль, вона від того спаплюжиться, а наша розквітне? Лаючи сусіднє, своє заляпкаєте неодмінно. НаХіба (с)?))

16. tropico

нє с міра сєго она :)))

17. Luna

По радіо почула.

Це не заважає Вам підтримати думку щодо нації, яка має брудну мораль?Так чи ні?

---------- Додано в 09:41 ---------- Попередній допис був написаний в 09:41 ----------

Та облиште)) Якраз нею мИр ще й тримається)

18. tropico

по замовчуванню так думає всій світ (ну крім середньовічних арабськиї країн і північної кореї) і цей форум яскравий цьому приклад - "чому так думають", варто глянути наприклад на коменти Полковника..., але звісно не на 100%, тут є хороші росіяни. На тих ресурсах, російських, які я відвідую, більшість грамотних, цивілозованих і культурних людей, які своїми думками, ідеями, діями розвіюють "общєприйнятий" і давно "устаканившийся" факт про росіян, але тут їх називають "мусорками", неважко догадатись хто.

19. ГРАНД

20. Luna

А я лише спитала "так" чи "ні":) навіщо тоді запитувати
    Нехай весь світ думає, що хоче. Ви ж свої думки висловлюєте?
    Отак вже зрозуміло
    Якщо їх більшість там, то можна припустити, що і в житті їх немало, чи не так? То чи припустимі узагальнення про морально хвору НАЦІЮ? І чи є меншість "обличчям", на Вашу думку?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)