Справжнє обличчя Росії (3)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Ravin, 24 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

От же ж брехливе.:haha:

• Подобається Подобається x 1
  3. tropico

tropico Well-Known Member

4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Мій дід на дні Ладоги лежить. Не він прийшов бомбити Берлін. Його. І машину, в якій були блокадні діти, розбомбили. Не я суддя. Час.

• Подобається Подобається x 3
  5. Luna

Дядьку, це ж звичайні матюки))) Не знаю, чиї вони "справжє обличчя", здається, ні українці, ні росіяни не гидують...

6. ГРАНД

Де могила знаходиться? На цвинтарі?Чи в центрі міста? В парку, серед житлового квраталу? Де?

7. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

А Вы что предлагаете?
    Поменять местами?
    И что тогда получится, а?
    Инвалидом стать легче, чем депутатом.
    Все подадутся в инволиды (благо ума много на это не надо)
    А так стимул, заинтересованость и стремление (не я, так может внук станет депутатом)

• Подобається Подобається x 2
  8. Luna

Вы думаете, идиотизм стоит отнести к какой-либо нации?
    Знаете...у нас были случаи, когда к настоящему ветерану домой приходят с цветами, а его нет...уже несколько месяцев. И тогда задаешься вопросом, чем занимаются эти многочисленные "организации", которым до живых людей нет дела. В общем-то у себя в районе в последние два года не сталкивалась с таким. И безо всяких организаций - людям важно быть в СОЦИУМЕ. Даже когда они немощны. Ветераны они, не ветераны, где бы и когда ни воевали.
    А грязью их поливать - большого ума не надо вроде, да?

9. tropico

щоб не пропонувалось, нічого не поможе

10. Luna

МогилИ...
    Вона не одна. Останню знайшли в житловому кварталі, біля площадки, восени. В одній трамвайній зупинці від мого дому. Перезахоронили на цвинтарі. Якщо натякаєте на стелу в парку Шевченка - то це скоріше культове місце, згодна. Але! Люди там захоронені, вони у тому не винні. І честь їм віддати вважаю потрібним.

• Подобається Подобається x 4
  11. tropico

ідіотизм присутній всюди, але в певних місцях він зашкалює у всіх "напрямках"

12. Luna

Извините, Чалдон, но у ваших депутатов свои внуки есть.
    Єто горькая ирония, но факт.

---------- Додано в 08:50 ---------- Попередній допис був написаний в 08:49 ----------

А коли Ви його ретранслюєте, ще й з матюками, то на чий імідж воно впливає, як гадаєте?

13. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Да нии. Пока у нас семействености в этой сфере нет.
    В ми Полиции да, в адменистрациях муниципальных встречается.
    А в депутатах нет. Печально, а то я бы уже был депутатом. ;)

14. Luna

))))
    Дай Бог. Я думаю, у Вас должны быть хорошие внуки.

15. tropico

це відповідь на брехню, чию думаєте самі догадаєтесь

16. Luna

Це - матюки, які сюди принесли Ви...Якщо понишпорити на ютюбі, знайдемо велику кількість них же в українському виконанні. Але навіщо та гидота?
    А брехня , якщо вона брехня, сама вилазить.

17. ГРАНД

Тема "Справжнє ліцо московщини". Так от, справжнє обличча цієї країни в прямому та переносному смислах є "красная площадь" в москві. Себто це цвинтар (могильник) в самому центрі міста столиці. Це характеристика як міста так і країни, народу який її населяє. Їх не бентежить що серед цього міького цвинтаря проходять гучні та веселі концерти світових зірок як року так і попси. Концерт пола Маккартні, наприклад, та ще багатьох. Нікому і на думку не спадає в уцій країні, що такого робити неможна на цвинтарях. Або треба цвинтар з площі прибирати, або концерти та масові заходи там не влаштовувати.
    І тому хто на це вкаже москвинові буде одразу наліплене тавро москвофоба.

п.с. І так звана МПЦ (ідологічний сектор уряду московщини) на це не звертає уваги.

18. tropico

і що? яка взаємосвязь?

де вилазить? в цій гілці певний тип росіян, яких називають кремлєботами постять тільки новини з певних джерел і плюсують один одного, як тут може правда вилізти?

19. Luna

Взагалі-то Дядько має рацію в цьому питанні...Концерти в місцях поховання людей - дика річ...

---------- Додано в 09:09 ---------- Попередній допис був написаний в 09:07 ----------

До Ютюбу ніякої. Він бездушний та без мозку.

А Ви вважаєте, що тільки Вам видно ботів? І що вони бувають виключно росіянами? Та без окулярів видно, хто висловлює власні думки , цивілізовано та аргументовано, а кому плюсів заради ютюбу не вистачає.

20. ГРАНД

Те що дика річ будь якій цивілізованій людині зрозуміло. але я акцентував саме на характеризуючий частині цього становища. Це характеристика народу та країни.В плані цивілізованості- це безперечно дикість. Дикість- головна характеристика московства. І які б вони не мали "успіхи" в космічній галузі чи в галузі будівництва соціального дармового житла, надоїв і випитих декалітрів всілякого пойла, як би не пудрили засмальцовані частини тіла, бруд духовний припудрити не вдасться ніколи. НІ-КО-ЛИ!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)