Справжнє обличчя Росії (3)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Ravin, 24 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. tropico

tropico Well-Known Member

Треба завжди бути в курсі подій країни можливого противника.
    Я думаю це цікавіше ніж 100500 тем про релігію і всяких неіснуючих божків на цьому форумі.
    В темі про Росію?
    поділіться хорошими ресурсами, якщо ЖЖ Варламова це хлам.

• Подобається Подобається x 1
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ага, це ніби аби знати стан московської бруківки у разі, якби туди прийшлось посилати українські танки?
    "Кому и кобыла невеста" (с)
    А Ви вважаєте це обговорення своїм громадянським обов"язком?
    Це справа смаку.

• Подобається Подобається x 3
  3. tropico

по жіночій логіці люба річ це справа смаку

китайські
    таке враження що ваш аккаунт взламав палковнік і пише такі речі, бо якщо я завітаю в тему про релігію то на мене буде йти хрестовий похід і свята інквізиція :)))

а яка вам особисто різниця що я тут пощу і чому? це якась совєцка логіка давати такі питання, як на допиті

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І? (розсмішило)
    Тропіко, це форум, уявляєте? Люди тут цікавляться точкою зору інших (мали б). От я, наприклад, Вашою цікавлюсь, тому питаю.

А якщо Ваше завдання запостити тут звіт про кожну діру у московському тротуарі - теж можна. Тільки це нехорошим словом називається.
    Полковник би з Вами так довго, як я, не вовтузився. :)))

• Подобається Подобається x 6
  5. tropico

я знаю, пішов би навернув 100 грам православної горючої
    для цього є інші ресурси - http://rosyama.ru/ , я там не часто буваю

6. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

А дійсно..чому ні? Головне, щоб це не стало "обличчям України", але, гадаю, такого не буде.

7. tropico

8. - "о России или негатив, или ничего" - давно уже стало "обличчям України". Т.е. хоронить нас не спешат, братья... :)

9. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Отака новина:
    "Лідер російських комуністів Геннадій Зюганов вважає, що США визнали підсумки президентських виборів у РФ в обмін на дозвіл розмістити в Ульяновську транзитний пункт НАТО.
    "База НАТО в Ульяновську — подарунок від Путіна США за визнання виборів. Чи не за це мадам Клінтон і вітала прем'єра?", — написав Зюганов у своєму Twitter."
    http://vidgolos.com/146554-zyuganov-ssha-viznali-peremogu-putina-na-viborax.html
    Пригадалося: "І вони забороняють колупатися у носі?!"

• Подобається Подобається x 2
  10. Mikola Bogun

Mikola Bogun Well-Known Member

Від мене Вам шановний список, проставтесь з "одобрямсом" їм: екс-МВС України генералу Кравченку, "великому лідеру" Каддафі, Слободану Мілошевічу, Саддаму Хусейну, Путіну, Піночету, Лукашенко, Чаушеску, Хоннекеру. Не боязко опинитись на місці зігнутих навколішки??:cry:

11. Никто вам не запрещает, колупайтесь на здоровье (у себя. И палец не сломайте) :)
    Базы никакой не будет, только перевалочный/пересадочный пункт. Для тех же самых солдат/грузов, которые и раньше через территорию РФ следовали, не имея возможности сменить вид транспорта.

12. Mikola Bogun

Mikola Bogun Well-Known Member

Про вентилятори справжнього обличчя Росії, ексклюзив для Вас:
    Подвійні стандарти зовнішної політики Росії?
    Росія розмістила на своїй теріторії транзитну базу НАТО. Вантажі військового призначення, а також військовослужбовці Північноатлантичного альянсу, які беруть участь у війні в Афганістані, здійснюють транзит через аеродром і базу НАТО в російському місті Ульяновську.
    Міністр закордоних справ уряду РФ Сергій Лавров, після критики, що не припиняється з боку думських депутатів-комуністів, був змушений визнати, що через Ульяновськ возять на війну в Афганістан солдатів НАТО й віськову техніку, а не біотуалети й газовану воду, як стверджував віце-прем'єр Дмитро Рогозін.
    Дмитро Рогозін військову базу НАТО в Ульяновську соромливо назвав "мультимодальний транзит нелетальних вантажів" Північно-атлантичного альянсу. Але мовою військових, а не політиків ясно, що на війну в Афганістан через Росію йдуть вантажі, які забезпечують і озброєння, і військову техніку, і людські ресурси, і тили, транспорт. Тобто Росія по суті є воюючою стороною.
    Цікаво, що політичне керівництво Росії протягом двадцяти років українського суверенітету обвинувачувало офіційний Київ у спвробітництві з НАТО. Але в реальності вийшло все навпаки. Росія, розмістивши транзитну базу НАТО в Ульяновську, порушила "великий" україно-російський договір.
    У "Договорі про дружбу, співробітництво й партнерство" декларується: "у випадку виникнення ситуації, що, на думку однієї з Високих Договірних Сторін, створює загрозу миру, порушує мир, вона може звернутися до іншої Високої Договірної Строни із пропозицією невідкладно провести консультатції".
    Двадцять років у Росії говорили про підступний НАТО, про те, що Альянс- це атавізм "холодної війни", що блок треба розпустити, що Європа в заручниках США, що ядерна зброя наближається до державних кордонів Росії. А в дійсності, в реальній політиці Москві наплювати на свої зобов'язання стосовно України, на базовий україно-російський договір, скріплений підписом президента й державною печаткою.
    Російська зовнішна політика традиційно формується не інтересами, компромісами, угодами й договорами, а фобіями, страхами, зовнішними загрозами. Каменем спотикання діалогу з Україною завжди було співробітництво Києва з Північноатлантичним альянсом.
    Але найбільше дивує моральна сторона проблеми. Обвинувачуючи Україну в співробітництві з НАТО, Росія фактично стала країною - членом Північноатланичного альянсу. Російська зовнішня політика - політика подвійних стандартів.

Першоджерело: Тимошенко В. Подвійні стандарти зовнішної політики Росії? //Голос України - 17 березня 2012р.

---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:40 ----------

Розсміявся від душі.:haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 4
  13. Полковник, ну как можно! Пан только приступить решил, запасы разноцветно выделенного принёс, вентилятор смазал а Вы - "успокоиться"... :dntknw:

---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:10 ----------

- не сотрудничество, а планы по вступлению.

14. RHom

RHom Well-Known Member

Ну це свідоме перебільшення.
    А от у іншому якраз так і є. Росія дуже ревно ставиться до будь-яких контактів Україна-НАТО, звинувачуючи обох у всіх можливих гріхах: від "зради" першої до "агресії" і втручання в "приватизовані" Росією сфери впливу на пострадянському просторі.
    І це при тому, що сама співпрацює з НАТО в рази інтенсивніше, ніж Україна.

15. tropico

Госдеп продолжает клеветать на неподкупную татарскую полицию:

Что случилось? Отчего он погиб? Врач отвечает: «Я такого в жизни не видела, у него была рваная рана до костей, как будто мясо выдрали из руки. И лужа крови». Утром приехали в морг, вышла девушка, говорит: «Мы его сейчас помоем, раны зашьем, синяки затрем, эта услуга будет стоить 4200». Дала деньги — его помытого нам выдали, на голове повязка. Похоронили — у нас же сразу хоронят, до 12 часов, — я пришла домой, а сноха говорит: «Тут какой–то черный пакет с морга дали, давай посмотрим». Там были его брюки, все рваные, все в крови, пиджак рваный, все в крови, а на трусах 13 надрезов…

Журналисты "РР" — о райотделе "Дальнем".©

16. tropico

Апетити у рпцистів: :)))

17. tropico

3.03.2012, Россия | Сегодня в Грозном отметили День Конституции Чеченской республики.

Задні розкішні будівлі збудовані на гроші російських платників податків, ніодного російського прапору, брудні машини тварин чеченців навіть на такій події — такий сучасний Грозний, міста і народу, які гордо перемогли росіян і заставляють їх платити дань.

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

я щось спочатку гортав сторінку, думав то білоруси десь марширують, кольори прапора то білоруські :)

19. Полковник

Полковник миється в бані

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

е, мене тоді ще навіть в планах не було
    А чого ви так раптово спитали? Хтось з ваших родичів в ті часи опановував німецькі вогнемети?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)