Справжнє обличчя Росії (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Nevermind, 12 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nevermind

Nevermind Просто персона

Надо различать въехавших иностранцев и туристов. :)

Смотрим:
    ФЕДЕРАЛЬНОЕ АГЕНТСТВО ПО ТУРИЗМУ (РОСТУРИЗМ)
    http://www.russiatourism.ru/rubriki/-1124140834/

Данные пана Тима22 верны. :pardon:

Или ФЕДЕРАЛЬНОЕ АГЕНТСТВО ПО ТУРИЗМУ (РОСТУРИЗМ) врет? :)

Немецких туристов, кстати, в 1 кв. 2010 года въехало 24,6 тысяч, а в 1 кв. 2011 года - 19,8 тысяч. Что-то им в России не нравится :)

• Подобається Подобається x 4
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я вже описав. Хорошого мало. Інфраструктура слабенька для туристів. Магазин з продуктами шукали годину (при чому його ще шукали російські солдати у звільненні видно, в нас питали), знайшли якийсь 2 на 2 метри міні-маркет. З відносно хорошого - проти Москви азіатів втричі менше. Не відчувається ні колишня столичність, ні близькість до Європи.

3. LANA

LANA Well-Known Member

А к нам россияне да и белорусы ради моря презжают. Бока греют. А по музеям дома ходят.

4. - нет, хотя может ошибаться (не принципиально, порядок цифр будет примерно такой). Врут грузинские службы, выдавая количество въехавших иностранцев за количество туристов. Или врут те, кто представляет сюда эти данные (может, у самих грузин и разбивка имеется).
    - вот видите, золотые слова! Для России пани считает, надо различать. А для Грузии и бОльшая цифра сойдёт, чего там ковыряться в статистике, не? :haha:

5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вы что ФСБ не верите?о_О
    А чего так высокопарно "господин", можно просто: Ваше превосходительство;)

• Подобається Подобається x 6
  6. - тю, кто ж ей верит?...

7. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Мне становится страшно за Вас... Это в каких трущобах вы ходили? Не по улице Розенштейна или Шкапина? А вот азиатов у нас уже как в Москве, это грустно.

8. Nevermind

Nevermind Просто персона

Г-н Невстранец, Вы - истинный москаль, простите за непристойное выражение.

Российские службы "могут ошибаться", а вот если грузинские - то обязательное "врут". Браво!

• Подобається Подобається x 8
  9. - ничего, на этом форуме я и есть москаль.
    - Отчего же "обязательно"? Вы не дочитали? Так спешили непристойным выражением меня осчастливить? :)))
    - есть варианты! :)

Хорошо, что Вы, как истинная антимоскалька, знаете, что нужно эти цифры различать. Почему-то только для России :)

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну по центру ходили. Туалет теж лиш один знайшли, кабінку. Він належав літньому кафе, 50 рублів ціна - даєш гроші, береш ключ, ідеш відкриваєш, отримуєш шок, робиш шо хотів, закриваєш, віддаєш ключ. Хоч би раз в рік його мили.

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Узнаю брата Колю (с) :)

• Подобається Подобається x 5
  12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ми тут, можливо, мохом поросли? Слово "поєзд" тепер росіянами не вживається?

• Подобається Подобається x 4
  13. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 5
  14. NorthWind

Полный пипец, уж туалетов понаставлено больше, чем требуется. У каждой станции метро, во всех парках. Дороже 25 рублей цен нет, чем дальше от центра, тем дешевле. Подскажите адресок заведения если помните, я знаю, как с ними-негодяями бороться!

• Подобається Подобається x 1
  15. - ключ "уронить"? :)))

Останнє редагування: 9 чер 2011
    • Подобається Подобається x 1
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мабуть за 3 роки ви досягли відчутних результатів.

17. NorthWind

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тільки мене не "лікуйте", гаразд?
    20-ті роки, 30-ті роки, 40-ві роки - мій рід достатньо потерпів від комуністів. Фашистам просто нікого було нищити.

А вже у 70-80 сам спостерігав картинки із серії "Очевидне-неймовірне" і "У світі тварин" (працював інженером на УТ-1).
    Спостерігав те, що до вас (глядачів) не доходило.
    Ну і фіксував дещо (для себе і ще для когось). В основному компромат на чиновне бидло та викрутаси ідеологічної кухні.

• Подобається Подобається x 6
  19. LANA

LANA Well-Known Member

он потерпел от физ лиц, а нет от идеологии. А кто физ лица? Папаша юща.

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

від ідеології
    бо потерпав не "дід Іван" а священник, куркуль, інакомислячий

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)