Справжнє обличчя Росії (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Nevermind, 12 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:good::give_rose::haha:
    Так и пани Неверминд...носится с Ходорковским,как курица с яйцем......:mocking:
    Хотя могла бы.... навести позитивний приклад багатьох....например Абрамовича в Росии...(с его спортивными коплексами на Чукотки) или Пинчука на Украине ( его фонда и организованными концертами великих в Украине)...
    Ан нет...пани Неверминд,надо постоянно таскать Ходорковского,как дохлую кошку за хвост в качестве примера.....
    Вы допустим пани Маруся-мама...своих же олигархов защищаете...вон они у Вас там в Америке все такие добрые...такие хорошие....такие лапушки...а вот один только и мерзотник среди них...ентот Бернард Медоф.....
    Так и в Росии...все олигархи лапушки...один Ходорковский мерзотник!:preved:
    :)mocking: )

• Подобається Подобається x 1
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я припустимо дивлюсь на речі реально і не вкладаю слова людям в вуста як роблять багато сотоваріщів.

Наступне. Я не маю бажання відібрати любим коштом в тих що мають їхні маєтки тільки тому що мені не подобається їх політичний погляд чи думка. Знаєте у мене ніколи навіть думки не виникає приліпити багатим людям негативну назву олігарх.
    Та дай Боже йому здоров’я якщо він зміг заробити гроші, а чому б ні. Я заробляю своє і якщо я зможу бути настільки кмітлива що зумію побудувати свій власний бізнес так що зароблю купу грошей, то як кажуть честь мені і хвала.

• Подобається Подобається x 5
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Так в Росії є його аналог - пан Мавроді...Був засуджений і ні в кого це не викликало заперечень, бо злочин був доведений...А з справою Ходора щось не те...

• Подобається Подобається x 4
  4. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

А как я рад! :) Что вы рады.:) Вот нас уже двое, радостных? :good:

5. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Куда он там был доведён, не подскажете? Бабло МММ куда делось?

• Подобається Подобається x 1
  6. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А Вы тоже среди лоханувшихся?:morning1:

• Подобається Подобається x 3
  7. Chaldon

Я обещал ответить пани, отвечаю. Так как я курсы агитаторов и революционеров в ФСБ или Соросе не проходил, довольствуйтесь чалдонщиной.
    Как известно что мы (Украина и Россия) начали в одно время старт к развитому капитализму, а это сопровождалось переоценкой ценностей. Многие уже не хотели жить по старому, но и не умели по новому. В это время и по вылазили деятели. Одним все по блату (директора, министры, комсомольцы). Другие бандиты (рэкет, отстрел). Нашлись и те кто совместил в себе всё это и ещё и предательство. Появились просто барыги, челноки. А тем кому не совсем подфортило, но с мозгами повезло, включили Остапа. Нашей дикой переходной культуре 20 лет. Уважаемые США прошли таким же путём. Люди заработали капитал в мутное лихое время. Но оно же должно когда то и заканчиваться. Конечно не за один день и без лишних потрясений. Поэтому государство идёт на переговоры и выставляет ряд условий, ища компромисс. Как и в суде, в во многих, ну очень демократических государствах, договариваются с подозреваемыми. Кто соглашается сотрудничает с Фемидой, получает поощрение.
    Напомню, кто забыл, что такое государство

Основная функция государства - обеспечение выживания своего населения.

Юридически трактуется так.

Останнє редагування: 27 бер 2011
    • Подобається Подобається x 6
  8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Так, перейшли свої часи, коли одні заробили на тому що були в мафії а інші заробили тому що вміли думати головою і скористались ситуацією коли в країні не було податків.

З цим не погоджуюсь. Мені держава не зобов’язана запезпечувати виживання, але на рахунок рівних прав перед законом, то це інша справа.

Єдине що можу від неї вимагати це забезпечення мені рівного права до суду і розгляду моїх гріхів так само як і будь якої іншої людини, тобто вона має мені завезпечити що перед законом який вона прийняла я є рівна іншій людині. І якщо справа дійде до суду то я буду мати свого адвоката який буде мене захищати, прокурора який буде мене звинувачувати і неупередженого суддю який буде дивитись лише на факти які покажуть обидві сторони.
    У вас там є написано що нормативні акти повинні виконувати всі - обязательные для всеобщего исполнения.

• Подобається Подобається x 5
  9. Agaton

Agaton Well-Known Member

С тем как раз не согласен - целая аналогія здохает через одно неповторимое (в смысле современной истории, конечно) событие в истории каждой из этих стран - создание и начало США как свободной (гражданской) республики, на завоеваной отдельной територии, но открытой для многочисленных (белых) претендентов на гражданство (первоначально).

А в Росии - успех большевистского переворота.

Ну - когда Львов и Керенскй смогли бы создать и укрепить свое републиканские создание примерно в Сибирии - тодга было бы дело другое.

10. Yarema

Про це питайте в Пукіна;)...А Мавроді відсидів строк і зараз на волі, і ніхто не шиє йому новий строк білими нитками, як Ходору;).
    За дуже суттєвою відмінністю...В США, з моменту створення, діяли демократичні чинники, дія яких з року в рік поширювалась і поглиблювалась.;)... В Росії і Україні вони допоки не діють, а навіть невеликі їхні прояви останнім часом задушені...Тому ніякого оптимізму у мене немає..."Дикий період" не кінчиться сам собою, бо влада є узурпаторська і добровільно не піде... А у народа забрано можливість змінити владу на виборах, залишається лише революційний шлях, який є небажаним, бо несе негативні наслідки для самого народу. Але якщо народ загнано в кут, то, рано чи пізно, він буде вимушений повстати. На жаль.:sad:

11. Chaldon

Ответьте если не сложно. Как справились в США с главарями мафии? Они сами не убивали, но руководили. Я не стал до мелочей уточнять.
    У нас не шёл разговор, об образовании государства территориально, а об становление и формирование, как и управление государством. Конечно разные государства, и управление может быть разным, как и национальный, религиозный состав. А США после 1930 года, я приводил в пример. Россия капитализм получила, как и Украина в одно время и пока его капитализмом трудно назвать.

---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

А если народ сам себя загнал в угол? Или всё таки ребёнок должен сам повзрослеть, окрепнуть? Я мечтал что при моей жизни полечу к другим мирам, открывать новые цивилизации.;) Но к сожалению, человечество ещё не доросло.:)

12. Yarema

От і я кажу, коли подорослішає, то повстане, як араби;), бо позбавлений права вибору.;)

---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:39 ----------

Аль-Капоне посадили на десять років за несплату податків і його злочинна кар'єра скінчилась, а сам він помер від сифілісу...Хочеться сподіватись, що саме такий кінець очікує і Ахмєтова з компанією;)...

13. borkhes

Шановный, ты вопрос не подменяй, да. Пукин это кто? Ваш дедушка?

---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

В компанию с Ахметовым войдут все его шахтёры и прочие граждане Украины? Жестоко.

14. FourA

FourA Дуже важлива персона

Я много раз слышал декларации о равенстве перед законом всех граждан. В реале дела будут обстоять так: дело в суде выиграет тот, у кого лучшие адвокаты. Адвокату надо платить большие деньги. Одинаковые ли у Вас возможности заплатить адвокату с каким-нибудь миллиардером? Если суд будет(теоретически) разбираться в деле между бедным и богатым, шансов у бедного будет гораздо меньше, чем у богатого. Потому что богатый сумеет нанять лучших адвокатов, и благодаря им выиграет дело.
    Равенство всех граждан перед законом фактически является только декларацией. Как и возможность для всякого чистильщика обуви стать миллиардером. Может, только шансы у него ничтожны!
    Кстати, вы много пишете о Ходорковском и о том, как у него государство отняло "принадлежащее ему имущество", но почему-то не говорите о деле компании Энрон, о суде над её руководителями, о том, что 52-летнего Джеффри Скиллинга (Jeffrey Skilling) обвинили в мошенничестве на многие миллиарды долларов. Все эти деньги были в конечном счёте украдены у американцев. На руководителей Энрона, виновных в аферах, наложены крупные штрафы, они обязаны возместить принесённый ими вред. То есть, их нечестно нажитое богатсво отнимают в пользу пострадавших. Точно так же, как это сделано в России с имуществом Ходорковского, которое он в конечном итоге украл у народа. Какая же разница, скажите, пжлст, между отношением к Ходорковскому и руководству Энрона?

• Подобається Подобається x 2
  15. Yarema

Та нє. Це Ваше усьо:)))...
    Опупєнная логіка!?!?о_О

• Подобається Подобається x 2
  16. FourA

FourA Дуже важлива персона

Шановный пан Ярема, это, конечно, очень остроумно и смело - намеренно коверкать фамилию одного из лидеров России, стараясь хотя бы этим "опустить" его. Ну понятно, не нравится он Вам - энергичный, нестарый, остроумный, сумевший что-то сделать для России и россиян.--- Как сказал вождь советских людей о маршале Рокоссовском, когда кто-то из членов политбюро поставил вопрос о моральном облике Рокоссовского, имевшего красивую актрису - любовницу: Тут возник вопрос, что нам делать с товарищем Рокоссовским? Что мы будем делать? Завидовать будем товарищу Рокоссовскому! --- Когда я читаю на форумах, что обзывают американского президента чернож..пой обезьяной, мне становится малость стыдно и неловко. Не за Обаму или американцев. Стыдно за тех, кто опускается до такого уровня.
    У Вас такого чувства не возникает никогда?

17. borkhes

Вполне нормальная логика. Проблемы у предприятия - проблемы у его работников. Обанкротится шахта - выиграет тот, кто чермет с неё в Турцию продаст, а не те, кто на ней работали. Дальше продолжать?

18. Yarema

Так що, якщо власника фірми визнають злочинцем, то його карати не можна, бо його робітники постраждають!?о_О Я ж і кажу, що логіка дивна;)...І щось я не вірю, що всіма підприємствами керує безпосередньо Ахмєтов...Напевно, всеж-таки, менеджери працюють. Нє?

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Так власне, що не могли ніяк ніодного мафіозі злапати бо самі вони не вбивали, доказів що керували майже не було тому їх не могли засудити за вбивство, і в кінці кінців після багатьох років копання знайшли що власне хресний батько десь не заплатив податки. Ось тут і взяли.

---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

Та де багато? Он лишень один раз задала запитання, а ви багато, багато.

Щераз кажу підхід до питання що держава має право відібрати будь-яке майно мною не сприймається і не толерується. Бо коли забирають в того хто нажив своє майно, так би мовити не надто чесно, то де гарантія що не відберуть у мене, людини яка нажила все своє майно чесною працею? Якщо є прецидент забрати в першого, то чи не знайдеться такого самого прециденту щоб забрати в другого?

По перше що все залежить від справи яка розглядається. Якби нам це не подобалось але в адвокатів робота така вигравати справи для своїх клієнтів навіть якщо ти фєдя нє прав.
    Чи можу я собі найняти такого самого адвоката як і багатій, можу. Он правда з виплатою йому у мене можуть з’явитись проблеми, але повірте що адвокат наперед говорить чи буде він займатись вашою справою чи ні. Адвокат завжди дивиться в першу чергу на свої прибутки а вже потім на те як вас можна витягти з халепи в яку ви потрапили. Коли мій двойорідний брат переходив через процес розлучення, то він собі взяв найкращого адвоката на місто і платив йому по $400 долларів на годину. Чи мій брат міліонер? Аж ніяк. Але йому було важливо щоб його справу вели добре.
    Мій брат міг взяти собі й дешевшого адвоката але його особистий вибір був взяти власне такого.

Були випадки коли мені треба було йти на засідання суду і бути адвокатом для мого батька або чоловіка. Порушення за які ми судились були незначні і пов’язані не з карним кодексом а радше з порушенням правил на дорозі. В цих випадках нам вистарчило того що ми самі себе репрезентували.

Дєржава не могла нічого відібрати в Енрону бо вони оголосили банкрутсво, а це означає що грошей у них нема і нікому нічого вони виплатити не можуть
    Суд присяжих наказав Скілінґу виплатити штрафи державі США, але вже он скільки років пройшло а він так нічого і не виплатив, ніяких штрафів. Бо немає з чого заплатити. :)))

Але прошу вас не сплутувати до купи дві різні речі - відібрати (repossession) i заплатити штраф (fining).

---------- Додано в 23:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:50 ----------

Яка? дуже велика! Енрон судили чесно, неупереджено, в них були добрі адвокати яких не переслідували і не вставляли їм палки в колеса. Затриманих тримається в нормальних умовах. Ходорковського ніхто б не рухав якби він поділився с кєм нада, як вже зауважив хтось кількома дописами вище.
    Енрон компанія яка займалась аудитом а Юкас що робила?

• Подобається Подобається x 6
  20. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Ну и чего Вам,нормальному человеку,за них стыдиться?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)