Справжнє обличчя Росії (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Nevermind, 12 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

С глазами по-прежнему напряг?Могли бы подпись внимательно прочесть.Ладно,даю крупным шрифтомДа и вообще - я считаю сталина - людоедом. Но, к сожалению, это история моей страны.©ДальневосточникИ с этой цитатой я полностью согласен

• Подобається Подобається x 4
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

А чо 1939?
    давайте раніше
    навіть по Львову в передмістях українського населення 50%, а в приміських селах 90%
    фактично після зникнення Галицько-Волинського королівства, до 1772 було Руське воєводство, після 1772 - коронна земля Галичини і Лодомерії, тобто те саме Галицько-Волинське королівство + Краків, і тільки 1920-1939 єдіная і нєдєлімая Польска

• Подобається Подобається x 1
  3. Prosto tak

Prosto tak миється в бані

А ранише тут жили подданые польши и астро-венгрии. Украиной тут и не пахнет. Народ даже теперь, в западной части нашей страны, НЕ ЗНАЕТ украинского языка.

4. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

не ЗНАЛИ
    в містах 50 000+, особливо в покоління до 30 років українська мова однакова у всіх областях
    а до 1939 року говорили тут дуже специфічно)))
    асимілюют галицьку говірку(

6. Journalist

Journalist Well-Known Member

Копайте глибше. Починайте десь з часів Київської Русі. І зніміть свої рожеві окуляри.

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

то є троль
    ігноруйте

• Подобається Подобається x 2
  8. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

А давай-те ещё глубже. Когда то там и какие-нибуть скифы, сарматы жили, кто бы говорил про очки, может свои снимите ? :) . Мне кажется нужно отталкиваться от возникновения развития города, его архитектуры, инфраструктуры, производства, а не кто первый "хату" поставил с таким успехом и индейцы могут себя бить в грудь и требовать от США вернуть им "Ридные" земли в виде Детройта, Чикаго и.т.д. А это возникло с приходом то поляков, то австрийцев, то снова поляков, а затем и ссср. Хотя я может плохо читал историю Польши и Галицкого княжества , вы уж меня поправте. Но последнего вроде как с 12-13 века как самостоятельного, независимого не существовало.

9. Prosto tak

Что проблемы с словарным запасом?

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Річ посполита то не якісь абстрактні полякі
    і Австроугорщина то не австрійці
    то все багатонаціональні держави
    Поляци в абсолютній більшості були тільки 19 років

---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:51 ----------

за збручем живуть бандити і наркомани.
    я там був, бачив бандитів і наркоманів
    докажіть протилежне

• Подобається Подобається x 1
  11. Prosto tak

Ага и поэтому тут живут украинцы. Не надо бредить тут даже не пахнет украиной.

12. Journalist

А давайте.

Те що Західноукраїнські землі свого часу були під владою Австро-Угорщини, то це не означає, що вони не українські. З таким самим успіхом можна стверждувати, що України взагалі не існувало. А взагалі, я б порадила почитати історію шкільного курсу.

13. Prosto tak

Из Львова, вам из Одессы не слышно

---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:55 ----------

Так вот из школьного курса истории. Украиной эти земли стали в 1939-1946 гг

14. Journalist

Та що ви. А якщо на ЗУ живуть не українці, тоді хто львівяни? Вкажіть конкретну національність.

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

онімечені і ополячені москалі, невже неясно

16. Journalist

які спілкуються між собою польським суржиком)

17. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Из Одессы - не слышно...но вроде одесситам въезд во Львов пока не запрещен?))
    Украинскую речь во Львове слышно..конечно, отличающуюся от языка жителей Одесской области - но это нормально.

• Подобається Подобається x 3
  18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Оффтоп заборонений. Кому нагадати? :banned:

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Эти земли стали не Украиной а УССР. А ещё точнее СССР. И вообще ветка называется "Справжнє обличчя Росії". Я понимаю, что трудно писать о том чего нет и никогда не было, но причём тут Украина?:dntknw:

Останнє редагування: 17 сер 2011
  20. Journalist

Я вважаю, що українська у Львові чиста. Є діалектні слова, але їх вживають зазвичай старші люди, серед молоді рідко можна почути. А для порівняння - візьміть якогось гуцула із карпатських полонин і львівянина. Я розумію, ящо мова піде про села, але що у Львові розмовляють польським суржиком - це занадто.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)