Справжнє обличчя Росії (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Nevermind, 12 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

У мене був знайомий інвалід, що воював у Афгані в роті розвідки...Втратив ногу, коли душмани заманили їхній підрозділ, що їх переслідував, на мінне поле... І його безхитрісні розповіді розкрили мені очі на те, що радянським солдатам там робити було нічого і воювати не було за що...Розумієте, до чого веду?;)

До речі, муджахеди також відрізали голови і статеві органи шураві, якщо тим не щастило їм попастися...:sad: Але й шураві не церемонились... Розказував він мені, як вони допитували полоненного, шляхом підвішування за шию за гармату БМП і періодично піднімали ствола, поки людина не відривалась від землі і не починала борсатись у зашморгу...Потім опускали напівзадушеного і допитували...Мовчав, процедура повторювалась...Розказував і про те, що вибивши муджахедів з кишлаку, вони забирали у мешканців все продовольство, що могли знайти, і спалювали його, або обливали соляркою, щоб зіпсувати...Це робилось для того, щоб унеможливити постачання харчів душманам...

Але найбільш мене вразив такий "жарт"...Заїжджають вони на БМП в кишлак, на вулицю висипає голодна малеча і випрошує харчі...Один розумник бере банку "тушонки" пробиває в ній діру і вставляє запал гранати, вириває чеку і кидає в дітлахів...Невеличкий вибух, всі в тушонці, "жартівник" валиться зі сміху...Добре, хоч дітлахи не постраждали, а лише перелякались...

Цікаво, пане НосВінде, а про які "жарти" розказували Вам інваліди "підкорення" Кавказу;)...
    Українське телебачення належить переважно російському чи проросійському бізнесові, а тому лояльне до Кремля, якщо Ви цього не знаєте;)...
    Ви - росіянин, причому один з найпорядніших (суджу з Ваших дописів)...І ще Ви даремно намагаєтесь поєднати непоєднуєме і впрягти в одну тачанку коня і "трєпєтную лань"... Киньте Ви цю політику кота Лєопольда :" Рєбята, давайтє жить дружно.";) Поки час розкидати каміння...Час збирати їх ще не настав...
    Ну і кого ж?;)

• Подобається Подобається x 4
  2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Вы мудры. Склоняю голову.
    Я пытался развить гуманитарный выход где-то здесь, сказали, что москаль, желание пропало. В Украине войны и настоящей беды более полувека не было, живущие ныне материнских слёз не помнят. (Это хорошо, украинцы миролюбивый народ).
    Храни вас бог от ворон и всяких разных ганнеров-пистолетов. Завтра анекдот на эту тему выложу.

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ----------

Вспомните 87-й. Тогда не было врагов во вселенском масштабе, был один, общий:
    http://www.youtube.com/watch?v=u_ebl5OuKh8

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ----------

Вытекает из моих постов. Всяко не из тех, кого горжусь называть друзьями.

3. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 1
  4. NorthWind

Это глубоко несчастные люди. Такое не вылечить. Это были нормальные умные мальчишки, русские, украинцы, латыши (я про Афган). Посмотрите прекрасный латвийский фильм времен перестройки. "Легко ли быть молодым" - есть русскоязычная версия, так это я, если Вы мне ещё не верите. Я про подпись, москалям наверно и треба.

---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:44 ----------

5. Gron

Gron тафгай

6. NorthWind

7. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

8. Yarema

9. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  10. Yarema

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 6
  12. NorthWind

В моей семье в разное время были Литературная газета, Смена, Комсомольская правда, Юный натуралист, Огонек, Новый мир, Даугава, Авотс, Падомью Яунатне, всего и не помню уже.
    Да что говорить, раньши письма писали...:)

13. Bambook

Bambook Persona non grata

Гм, виходить, тільки я в юності книжки читав, всі інші журнальчиками перебивалися? :haha:

14. NorthWind

Нет, уважаемый, книг сколько себя помню, всегда полон дом был. Помню даже репрессиям подвергался: хватит читать, спать давно пора!:)

15. Agaton

Agaton Well-Known Member

16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ні, спостережливий. Фах такий, призвичаївся дрібниці помічати.

---------- Додано в 12:29 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ----------

Різні полюси, для стереоскопичності? Чи та газета вже не була рупором КПРС?

• Подобається Подобається x 2
  17. NorthWind

Не смотря на обычное для того времени название (Советская молодежь) - это была очень прогрессивная газета, порой на грани. Русская версия половиной тиража уходила в Россию и другие республики, передавалась из рук в руки. В некоторых местах "красного пояса" подписку на нее не принимали. Кстати, пару раз публиковался в ней.

18. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Чудово

19. Balamut

Balamut Well-Known Member

Як і всі прогресивні явища, наскількі пам'ятаю, цей курс і всіх до нього причетних досить швидко поставили на "ідеологічне виважене" місце. :cry:

20. Yarema

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)