Справжнє обличчя Росії (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Nevermind, 12 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

///// :haha:

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В нас може й так, а в них навпаки.

3. Balamut

Balamut Well-Known Member

Я би киян не ідеалізував - мені щось здається, що без якихось заворушень і там не обійшлося. Інша справа, що про них згадок не залишилось + той же Нестор був схильний видавать бажане за дійсне.

4. FourA

FourA Дуже важлива персона

Есть широко известное правило знаменитого английского философа У. Оккама: «Не следует привлекать новые сущности без самой крайней на то необходимости»(Так называемый принцип бритвы Оккама) Даже если Вам очень хочется считать себя оскорблённым мною, не выдумывайте новых сущностей. Чого нэма, того нэма!

• Подобається Подобається x 2
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Може й не обійшлося, але ті взагалі бучу влаштовували.

6. Balamut

Balamut Well-Known Member

"привлекать сущности" якось не дуже звучить, є більш розповсюджений і милозвучний варіант "плодить сущности".

P.S. Я все життя вважав, що принцип Оккама до людських стосунків слабо може бути застосований.

7. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

• Подобається Подобається x 1
  8. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ніколи не знавший неволі, а не задавлений кріпацтвом, а звідси і закомплексований і злий москалюга...

9. серега-очкарик

• Подобається Подобається x 1
  10. thinkers

thinkers Well-Known Member

Проблеми вашого сприйняття - ваші особисті проблеми. Не проектуйте їх на форум, будь ласка.

11. серега-очкарик

12. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

13. серега-очкарик

Да ладно! Вас не переплюнуть.У вас вон , то прокажённый , то уголовник.Куда уж там России

14. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Что интересно, Ваш комментарий лишний раз доказывает, что не все украинцы хотят зарабатывать гроши, трудом праведным. Я студентом, вагоны разгружал, но жаль что президентов много не надо. А так бы, 46% президенты, 46% премьеры, а оставшееся часть народ. ;)

• Подобається Подобається x 3
  15. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Не видумуйте, в попередньому дописі Росію назвали найдемократичною країною:scratch_one-s_head:, а Ви то сприймаєте як наклеп. :tongue:

16. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Точно, не всі, і не тільки Українці. Крім Українців, на планеті ще багато народів живе.

17. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Закликаєте до язичництва?

18. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ну так на этой теме, выясняют Украинцы с Россиянами, у кого хрен толще, да редиска слаще и причём в этом вопросе третьи лица?
    А вы так радостно преподнесли, что Медведев, будучи студентом, подрабатывал дворником и вон кем стал.
    А что в Украине, кроме украинцев, другого народу не значится?

19. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Я просто дуже радий за Вас.
    Тема про обличчя (лицо) Росії

20. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Тим більше, що Путін в школі був банальним трієчником...Я колись по ТВ бачив про нього російську передачу і там показували його табель..."Четвірки" і "трійки", слабенький середнячок:sad:... І що його нагору винесло!?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)