Справжнє обличчя Росії (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Nevermind, 12 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

А оно им надо?

• Подобається Подобається x 2
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

кавказ стратегічний регіон
    незалежності там ніхто нікому не дасть

3. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Выберите меня президентом РФ - первый указ будет: независимость всем кавказским народам. С тяжелым паспортным и таможенным контролем для кавказцев на границах. Ограничения при устройстве на работу, при регистрации.
    Строжайший досмотр на вокзалах и аэропортах.
    Я не демократ? Так наслаждайтесь демократией в парижских арабских пригородах, в Англии, где Мухамедов родилось больше Джонов, в Берлине, где все немки ассимилированы турками. Хочу быть президентом России. Украину не трону.

4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А докази де? Щось я не чув про жодний судовий процес по факту "вирізання" нечеченського населення.Так одні якісь свідчення, не підтверджені жодними доказами. Не розкопані братні могили, вирізаних росіян і не показані світовому співтовариству...Нема нічого...Витіснили, факт, як, до речі, і з Абхазії...Але чомусь Росія абхазам за це коврове бомбардування не влаштовує?;)

Ось масове винищення чеченців є, доказів правозахисники назбирали хоч греблю гати.І відео, і фото...До речі, коли російські війська штурмували Джохар (Грозний), де докази, що там російського населення не було? А місто практично стерли...Скількі там загинуло нечеченців? У них в горах родичів не було і тікати їм також не було куди...

Підозрюю, що з ними російське керівництво розпорядилось так само, як з заручниками на Дубровці і в Беслані...Тобто за принципом "бий своїх, щоб чужі боялись"...

• Подобається Подобається x 5
  5. Salata

Salata Well-Known Member

Старая шутка. Территориально Кавказ не вступит в НАТО и ЕС. Самостоятельная политика им тоже не светит. В конечном итоге окажутся либо под Турцией, либо под Ираном. И там им, конечно, варенье с печеньем будут выдавать ежедневно за красивые глаза.

Реально Россия кому мешает там развивать образование, производство, туризм? Вот прямо прокукарекать "независимость", а там хоть не рассветай.

Не могут с Россией ужиться - не смогут ни с кем. ИМХО.

---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:43 ----------

Чтобы собирать там доказательства, нужно было ехать туда в 91-93, "приехали" только в 93, причем не сразу в нужном количестве и с нужными целями. Думали, там свободные люди просто на радостях пару банок уронили, а оказалось - на улицах снаряды и автоматы.

В интернете полно было видео как людям головы резали. Журналистам "свободных" СМИ в частности. Только бомбят, почему-то, Ливию.

• Подобається Подобається x 3
  6. Nevermind

Nevermind Просто персона

Салата, Вы на карту гляньте: между Турцией и Российским Кавказом - Грузия, а между Ираном и Российским Кавказом - Грузия и Армения.

Это то же самое, что утвержать, что Мексика присоединится к Канаде...

7. Yarema

Вони її самі візьмуть, та ще й від Росії щось прихоплять;)...
    А як вирішувати будете адигську проблему? Вся ж територія на південь від Кубані, то їхня земля? Вважаєте, що вони змиряться з куцим клаптем навколо Майкопу?;)
    Е ні...Росія буде витіснятись з Кавказу довго і болісно...І даремно росіяни сподіваються вирішити цю проблему, відрізавши кавказські народи в їхніх нинішніх кордонах, не вийде...
    Так можна було б зробити ще в 1994 році, коли при владі в Чечні були націоналісти і лише вона вимагала незалежності...Інші народи ще сподівались на "білого царя"...Тепер у них інша мета, вони бажають вирвати з Росії всі мусульманські народи...І поки схоже, що проти цього нема ніяких ліків...
    Росія або буде жорстко придушувати ісламістів, породжуючі шахідів і жагу помсти, і , як наслідок, зберігаючі жорсткий авторитарний режим в Москві і поступово скочуючись в перманентну війну і витрачаючі на неї величезні кошти...Або, якщо в Росії переможе демократія, вона зіштовхнеться з такими релігійно-етнічними проблемами, що я безсилий навіть уявити можливі шляхи їх вирішення...
    Я б радив поступово евакуювати російське населення на правий берег Кубані...Але я можу собі так дозволити говорити, бо то - не моє...А як віддавати ту перлину її сьогодняшнім мешканцям? Не знаю...Але тихого життя у них не буде...

8. Salata

Salata Well-Known Member

Этот набор небольших стран и есть Кавказ. Пока Грузия нужна США, ее спонсируют издалека. Не понадобится - куда ей деваться? Туда же.

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

В Грузии и Армении - другая религия по отношению к Турции и Ирану. Армяне турок еще и ненавидят. 100% эти страны останутся независимыми.

10. Yarema

Та не кажіть...Он в Сребрениці масові поховання мусульман розкопали вже через скільки років після війни? А чому цього не роблять в Чечні? Чому не розкопають масові поховання росіян? Не зберуть доказів і не влаштують показовий суд? Та тому, що всі ці розповіді про геноцид росіян є нічим іншим, як елементом інформаційної війни, щоб виправдати геноцид маленького народу, розпочатий і 1995 році...
    Треба відзначити, що ті, хто це замислили, або сподіваються керувати до самої смерті, або просто не уявляли у що цей план виллється...Якщо ці особи втратять владу, то їм доведеться все життя панічно боятися вбивць, бо чеченці, то не цивілізовані литовці чи латиші, для них є ганьбою не помститися...А сховатись буде ніде...
    Журналістам невідомо, хто різав...Я підозрюю, що спецслужби Росії, бо була тактика витіснення журналістів з театру військових дій, щоб розв'язати руки карателям...Тому були вбиті і британські журналісти (Чому британські зрозуміло?;) ), тому була і темна історія з Бабіцким...І як результат - в Чечні залишились лише "фронтовиє коррєспондєнти", що писали те, що їм замовляв Кремль...
    І пустілісь во всьо тяжкоє буданови, ульмани, шаманови с трошевимі...Война всьо спішет...Тим більше, якщо про це ніхто не дізнається...
    Дізнаються...Спитайте у Буданова...І дістануть всіх, якщо, звичайно, ті самі дочасно не здохнуть від алкоголізму...

---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ----------

Не знадобиться США, знадобиться Китаю...Ніхто не допустить порушення рівноваги якоюсь країною, тим більше Іраном...Ці країни всю історію були приречені балансувати між великими потугами і нічого, збереглися...;)

11. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вы на самом деле верите в 100% независимость?
    Правда есть несколько стран независимых, одна из них Сомали.
    И что Вы знаете о Чечне и чеченцах? О устройстве, менталитете, традициях и их желаниях? Вы подняли старое тряпьё периода 1991 по 2000г и выдаёте за свежак.
    Как, когда и почему республика Чечено-Ингушетия распалась. Хотя по сути, близкие народы? Из скольких семей состоит, далеко не ровно дышащих к друг, другу? Знаете ли Вы о том что одна не малочисленная семья, не воевала с федералами? Интересно читать комментарии домашних, гламурниньких революционеров (демократов). :)

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Вгадайте що далі?
    -шаріат в цих країнах, наркоторгівля, подальша експансія, наприклад в ісконно мусульмаський татарстан
    не кажучи про те що суверенна Чечня, наприклад, дасть в оренду якусь базу НАТО
    а НАТО в свою чергу буде сприяти всяким терористичним проамериканським антиросійським організаціям (як в Афгані)

• Подобається Подобається x 1
  13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Німці теж ненавиділи французів... Тепер обоє в ЄС...;)
    Але боюся, ваша правда, така цивілізація їм не світить...

• Подобається Подобається x 4
  14. Yarema

Так і Греція з Туреччиною разом в НАТО, що не заважає їм не дуже любити один одного...

15. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну исходя из вашей же логики УКраине прямая дорога в ОДБК и Таможенный союз. :)))

16. Salata

Salata Well-Known Member

Я не знаю как эти люди по костям определяли религию умерших. Поэтому ничего сказать не могу. Слышала только что там были подтасовки в угоду "главному политику" региона. Но как на самом деле - знать не могу.

Чего мелочиться? Давайте по очереди все спецслужбы обвиним, заодно всех, кто умеет нож держать в руках. Там по слухам и украинские националисты воевали. Ну если бы звезды кому-то вырезали, было бы понятнее кто.

Неизвестно только Вам. Такие акции незаметно для спецслужб не проходят. Думаю, давно известно кто и где. Только тогда придется их выслать из Британии, перестать лечить в Финляндии и отдыхать в Турции.

Вы гражданину из Викиликс расскажите про свободу слова и ее цену.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я вас підтримую. Те саме я б влаштував в Україні, правда в нас важча ситуація - молдованеску і татарва вже сидять в уряді і невідомо як їх вітам виштурхати. Ще є вірогідність що назвуть нацистом прислужником Гітлера.

18. Ома

Ома Дуже важлива персона

Смысл всего вашего поста был - все так делают, а мы чем хуже?

19. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А Ви саму казку читали? Чи лише фіговий листок цієї передмови ?

20. Salata

Salata Well-Known Member

Смысл был: неизвестно, зачем придумывать.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)