Справжнє обличчя Росії (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Nevermind, 12 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Это Вы с кем сравниваете? о_О

2. - значит, до того у них не было шансов на развитие... А потом вдруг появились :)
    Вы когда ответите, что именно Вас радует в том, что Россия (якобы) развиваться не будет? Трудно сказать, просто хотелось бы, чтобы в России было похуже? :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Philosof

Philosof Well-Known Member

Це лише приклад

---------- Додано в 15:51 ---------- Попередній допис був написаний в 15:45 ----------

Мене радує що Україна має шанси на успіх а Росія ні, надія а розвиток появилася там бо шляхом революцій або діями розумних правтелів і те і інше в Росії неможливе

4. Chaldon

5. Philosof

я такі аспекти не уточняю

6. Chaldon

7. Philosof

Я керуюся тими данними які мені дають ЗМІ

8. Chaldon

9. Philosof

Вибач, тебе оцінити сам неможу

10. - это похвально.
    - а это почему? Почему Вас радует, что России будет (по-Вашему) плохо? Ведь и россиянам тогда будет плохо. Всех национальностей. Вам от ЭТОГО будет хорошо? о_О

11. Chaldon

12. Philosof

Но мої джерела більщ менш незалежні

13. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ой , пане Гранде, Я Вас прошу!...Ніякі вони не тюрки...Тюркського елементу набагато більше в степових українців, наприклад в Кировоградщині...А в росіян переважає фінський елемент...Але і то дріб'язок...За мовою вони слов'яни і ними себе усвідомлюють...І нехай...Мають право....
    Але об'єднуватись з ними не потрібно нізащо...Знову почнуться великодержавні амбіції, месіянство...До біса! Нехай будують собі свою національну державу без нас...А ми будуватимемо свою...

• Подобається Подобається x 3
  14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ага, то то я смотрю "разъединенные народы" объединятся стремятся, но Кавказ им мешает, смешно ...

---------- Додано в 18:03 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

не, они чатлане , причем все .... а житель Белгорода тоже волжский татарин? и если да то чем белгородец от харьковчанина отличается ???

---------- Додано в 18:04 ---------- Попередній допис був написаний в 18:03 ----------

угу, я ж говорил - чатлане ....

---------- Додано в 18:06 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ----------

и тут мы - все в белом! аплодисменты, занавес ... то есть то что Украина в глухой непролазной этой самой ...это не волнует? и чем наш кут - кутее?

---------- Додано в 18:08 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ----------

видимо вы вдвоем с грандом ... (с)" ... тоді виштрекні мені око ..."

• Подобається Подобається x 3
  15. Yarema

А з якого такого бодуна Україна повинна зберігати русифікацію!?о_О За які такі ковріжки?
    А що, нє?о_О Ще Чубайс на початку 2000-х висунув доктрину "ліберальної імперії", в якій напершим завданням відродження російського впливу вважав проникнення і завоювання командних висот в економіках незалежних держав російським бізнесом...

Чи ця доктрина, тишком нишком, не втілюється в життя? Чи не влаштовували російські власники українських нафтоперегонних заводів одночасного ремонту, щоб влаштувати пальну кризу і підняти ціни, а також підірвати рейтинг неугодної Росії української влади...
    Воно інше...;)
    Зникає конкурент:)))...Як кажуть, нічого особливого, тільки бізнес;)...
    Ой, не по чіну носа задираєте...Пітерські захотять, то Вашого чалдона зроблять мером якогось Замудохінска...;)

• Подобається Подобається x 5
  16. Chaldon

А там что не люди и деньги не деньги? А дальше Сибири не сошлют.:) Вернётся домой блудный сын.
    Ну ВЫ Yarema и даёте стране угля, хоть мелкого но для парохода хватит.:)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Махачкала три рази!

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

будьте здоровы! (или мааа---хачч --кала это был не чих?)

• Подобається Подобається x 2
  19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Пане Яремо,
    чи знаєте Ви якусь іншу слов"яномовну націю з тюркським менталітетом - "Як бай скаже - так і буде. Бай не помиляється!"
    Співставте наприклад із центральними українцями - основою Війська Запорізького була пряма виборність.

20. Yarema

А чого Ви вважаєте, що тюркам був притаманий саме такий тип мислення? Кочовики були завжди набагато вільнішим від землеробів, бо в разі якоїсь незгоди могли відкочувати...Повага до старшого в роді дійсно мала місце, але не треба їм приписувати якихось деспотичних порядків...У половців, до речі, ніколи не було одного хана...Монголи стали такою тотальною силою через те, що позичили бюрократичну систему китайців і інших осідлих сусідів...Саме бюрократія і писані закони "Яса" зробили їх деспотією...
    До речі, майже всі європейські держави також пройшли через період абсолютних монархій. http://ru.wikipedia.org/wiki/Абсолютизм ....Росія просто мучительно переживає розпад такої ментальності...Бо більшовицький режим через страшний терор зламав дрейф Росії до демократії і майже на століття загальмував нормальний розвиток народу...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)