Справжнє обличчя Росії (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Nevermind, 12 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А нашо Україні обєднуватись з Росією і Білорусією?нам треба рухатись в нормальне суспільство,зрештою є дві сусідні держави з якими в нас є якісь стосунки,а обєднуватись....? Я розумію шо путіну пів світу мало

• Подобається Подобається x 7
  2. Philosof

Philosof Well-Known Member

Я розумію комуністична ідеологія інтернаціоналізму і повернена царська ідеологія "третього риму" мають сильні позиції в російському суспільстві, але і та, і та базувалась на силовому утримані і відвертому нав'язуванню. На данний момент нам (надіюсь) ніщо не загрожує. :good:

• Подобається Подобається x 6
  3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

....:good:

---------- Додано в 12:30 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ----------

Панове. Це саме ті тонкощі та нюанси про які я вказав в передслів"ї до статті. москвини опинились в такій ситуації, що очевидно розуміють ціну своїм "талантам". Принаймні починають розуміти.

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

GRAND
    Вже друге десятиріччя ми з полегшенням переводимо дихання, коли Росія вчергове устрягає у халепи, подібні Кавказькій.
    Тобто - хоч на деякий час не лізтиме до нас.
    А джигітів шкода...

• Подобається Подобається x 6
  5. - я замечаю. На ЛФ. Поскольку свидомитам надоедает тереть об одном и том же, они мусолят по очереди разные аспекты российской действительности, пропускают их через своё негативное восприятие (проще говоря, обс....ют) и в таком неприглядном (уже обос..м ими) виде сравнивают с ... нет, не с украинскими, а с европейскими или иными "цивилизованными" аналогами тех же аспектов. Вот так и "изолируется".

А в объективной реальности - скорее, наоборот. Россию пытались изолировать в начале-середине 2000-х, сейчас постепенно признают за ней право иметь свою геополитическую нишу (хотя, просто так не уступят ни одной позиции, за всё приходится бороться и платить).

---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:33 ----------

- да я ж вроде ответил:

• Подобається Подобається x 2
  6. Nevermind

Nevermind Просто персона

І шо, Гранде, Ви це підтримуєте? Товариш хоче від'єднати Росію від Кавказу, але з цим ж приєднати Україну і Білорусь. Нафіг нам таке щастя?о_О

• Подобається Подобається x 5
  7. Philosof

Не нам - а інтернаціонілістам і рускім! ;)

• Подобається Подобається x 1
  8. ГРАНД

Про підтримку я нічого навіть не натякав. Цю статейку я енавів як приклад того, що московщина в своєму бутті зайшла в глухий кут. При чому в такий із якого виходу немає. Принамні без глобальних втрат. Я її привів для того, щоб показати, що розуміння власної ціни, не накрученої через міфологію і агітпроп москвини починають розуміти. Ціна дуже і дуже низька, як що не сказати нульова. Ця стаття як що хочете сигнал SOS для зовнішнього світу від приреченої до зникнення нації,яка тривалий строк існувала виключно віртуально і не хотіла знати про себе правди.
    Ні про які об"єднання з московщиной не може бути не те що мови, а навіть думки. Як що московщині написано зникнути - то вона повинна зникнути. А що буде потім - життя покаже.

9. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Вихід є -треба переписати з нуля той статут з яким раніше ходили в"гості".

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нехай розуміють. Років через 90 може зрозуміють.
    Але нам такі "братки" не потрібні.

• Подобається Подобається x 3
  12. ГРАНД

Як що хочете, то я таки свідоміт. І вважаю це за достоінство. Бо той хто не свідоміт, той коматознік. Тобто перебуваючий в комі, і ведучий рослинний спосіб існування. Або як мітко визначили молоді свідоміти - ОВОЧІ. Овочі не теруть одне ві те ж, вони взагалі нічого не теруть, за виключенням пережовування їжі щелепами. На більше їх іства не вистачає.

13. Nevermind

Nevermind Просто персона

А куди вони подінуться? Росіяни (русские) - це третина, а то й половина всіх слов'ян. Вони ж всі не вимруть... :unkown:

14. ГРАНД

До речі, про те що вони не зовсім слов"яни , потроху до них також доходить. відтак Ваш посил на москвинське слов"янство первинно вже не зовсім вірний. Як би вони були слов"янами, то перед ними ніколи б не повставали ті питання та метушня навколо цивілізаційного вибору. Такий вибір повставав серед креолів і інш. народів без чіткого походження. Я не кажу що це погано, але і не кажу що добре.

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

Сладенькие иллюзии...:girl_in_dreams:

---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:06 ----------

Гранде, я Вас прошу... Ось я, наприклад, не свідоміт. Але в комі начебто теж не перебуваю.

16. Nevermind

Nevermind Просто персона

Та ну ... Слов'яни вони. Он подивіться на болгар: вони ще менше на слов'ян схожі, а вважаються слов'янами.

17. Philosof

По вашому свідоміти можуть лише обливають лайно все російське а про українські недоліки а ні слова?

• Подобається Подобається x 4
  18. ГРАНД

Зрозумійте. Я вимушен користуватись штампами москвинів і совків, як що вони їх вже придумали і вишибати цю дурь із їх хворих мізків марна справа.
    Тоб то я просто їм відповідаю на зрозумілій для них мові. мові штампів та ярликів. І Вас вони теж записали до свіломітів, і нічого Ви не вдієте. Адже ж Ви обстоюєте все українське, і це вже є для них підставою Вас вважати свідоміткою. Такі реалії. Для того щоб мавпа Вас зрозуміла дуже замало володіти людською мовою, а потрібно володіти мовою жестів і нечленороздільних звуків на які мавпа реагує і які хоч трохи розуміє. Так і з москвинами та совками доводиться спілкуватись.

19. - хочулия... могулия... А! Магнолия! (с) :)))
    - могут слово сказать и про украинские недолики. Особенно про недолики в деле отмежевывания от России, дерусификации, украинизации, и т.д. Но предпочитают всё же обливать лайном всё российское, и почему-то думают, что таким образом приносят пользу Украине :)

• Подобається Подобається x 3
  20. ГРАНД

У них мова слов"янскої групи. Але походження тюркське. Вони і волжські татари - одна нація. Я ж Вам наводив в приклад креолів. У них мова іспанська, але ж ні у кого не вистачить розуму назвати креолів іспанцями. Чи навпаки іспанців креолами.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)