Справжнє обличчя Росії (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Nevermind, 12 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я тільки у вашому Донецьку посприяв особисто швидкому запуску двох операторів мобільного зв"язку і допоміг розвернутися Фтікому (коли ще був живий світлої пам"яті В.А.Тєлєжкін. Знаєте, як він загинув? Поцікавтеся, це дуже характерно для вашого краю.)

У той же час інша донецька компаха намагалася викрасти наші ноу-хау і я дізнався про це випадково - від англійців - виробників апаратури. Тоді й зрозумів, ЩО являє собою певна частина вашенських хабітантів.

Ви же, 4А, на мою думку, тільки довгим язиком вмієте теліпати.

• Подобається Подобається x 2
  2. FourA

FourA Дуже важлива персона

Именно об этом я писал на форумах ИноСМИ. Там вовсю ругали П. Фельгенгауэра и Бабу Леру - В. И. Новодворскую. Я написал, что эти люди работают на Россию - всерьёз писать такое невозможно, они специально дезинформируют наших потенциальных противников.
    А вообще я уже приводил формулировку принципа Бритвы Хэнлона: Никогда не приписывайте злому умыслу то, что вполне можно объяснить глупостью.

---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

Не сомневаюсь в том, что вы великий, ужасный и могучий!

Останнє редагування: 7 лип 2011
    • Подобається Подобається x 3
  3. Boris_Kiev

FourA
    мені байдуже, що Ви при мене думаєте.
    Я у стереотипи совків не вкладаюся. Проте мене чомусь люблять євреї, гамериканці, литовці і галичани. Мені цього достатньо для комфортного самопочуття.
    Sorry, грузинів з вірменами забув!

4. FourA

Это хорошо, что они вас любят. А я неравнодушен к женщинам.

• Подобається Подобається x 5
  5. Boris_Kiev

Яремо, не треба мінусувати. Чим би дитина не тішилася, аби за ригіаналів не голосувала.

• Подобається Подобається x 5
  6. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ні я не пробував.
    Але точно знаю що ці гроші не з федерального бюджету.
    Вони йдуть з бюджету провінції/штату , або міста.
    Тому що в різних місцях країни різні ціни на продукти , різна ціна на рент.

Ідея велферу дуже добра- Грошова допомога людині яка попала в не дуже добру ситуацію і не має заощаджень.
    На час пошуку за роботою щоб мала де жити і що їсти.
    Як співав бард- " у нас законов волчьих нет , что- бы совсем забыть о человеке..."
    Зі зловживанням цією системою різні міста почали по-різному підходити.
    Багато замість грошей дають фудстемпи . За які можна взяти продукти , але не можна взяти алкоголь і сигарети.
    Інше ведуть моніторнг своїх клієнтів , постійно питаючи їх як вони шукали за роботою. І максимальний час 2 роки....
    Інші ще шось...

Кілька років назад на період Різдва ми з жінкою (вона мене затягнула) волунтирили в hope mission.
    Обслуговували на кухні на роздачі їжі.
    Клієнти в основному мужчини середніх років які по різним причинам скотилися на дно життя...алкоголіки , наркомани..
    В багатьох пограничний психічний стан.

По питанню з Україною..гм.
    Дуже подібна ситуація як ЄС...
    Безкомпромісна законність , толерантність , економічна стабільність ..
    Зуміє це Україна досягнути в найближчому часі?...Важко сказати...
    Може іншим разом більш оширніше попробую відповісти...

---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

4А це і є расизм.
    Ніяка газета в Америці яка подає статистику по злочинах ніколи не вказує на колір шкіри злочинців
    Що до Гарлему.
    Ви поміняйте книжки...Ваші книжки з яких Ви черпаєте інформацію написані ще напевно В.Зоріном...
    Я ходив по Гарлемі.Ходив багато разів пішком від Централ Парку до театру Апполо.
    Ситація за період Джуліані , коли він був мером помінялася.Місто стало рівномірно безпечне і так само небезпечне.

...
    Додайте ще Афганістан...
    Більше того по пятницях я ношу червону футболку в знак підтримки канадської армії і на машині маю такий стикер

Support our troops!

А коли мій сусід черз 3 хати лежав ранений в госпіталі в Німеччині, ми всі ( сусіди) вязали жовті стрічки на деревах біля домів.
    Вот так , таваріщ - народ і армія єдіни....

... іду класти малу спати , а потім і сам піду...

• Подобається Подобається x 4
  7. FourA

Я прям расстрогался от Ваших патриотических чувств. О Вашем единении с теми, которые убивали... Видно, отношение арабов к вам этим и определяется...
    Один президент США сказал о тиране и убийце Сомосе - он, конечно, сукин сын, но он наш сукин сын.
    А лозунгом одной страшно патриотической и очень расистской организации в США было: Моя страна - права она или неправа - но это моя страна!
    Я рад за Вас и за Ваш патриотизм.
    Позвольте и нам быть патриотами.

---------- Додано в 07:37 ---------- Попередній допис був написаний в 07:24 ----------

Шановный пан Борис, я, вероятно, необоснованно заподозрил Вас в том, в чём не следует, судя по Вашей реакции. Но я долго думал, что означают Ваши слова:
    , а после этого пошёл разговор, что Вас любят представители разных национальностей... Вот я и подумал не то....
    Вы ведь знаете, какую активность проявляют эти самые - о которых я подумал... Они ведь в клятом совке в открытую не тусовались, не устраивали лав-парадов, не пропагандировали свою "особенность". А когда слишком надоедали, их били по морде.
    А сейчас - сами видите - у них даже в ВР своя тусовка... Собираются, понимаешь и чёрт знает чем занимаются... Нет, чтобы о стране подумать!
    Значит, Вы имели в виду лишь интернациональные чувства - дружбу, уважение и прочие положительные и чистые чувства.
    Да, до чего же мы дошли! Всё перевернулось с ног на голову! Мы прежде всего думаем о плохом. Нет веры в лучшее в человеке! Первым делом думаем о плохом!
    Время, наверно, такое!

8. Boris_Kiev

Означає те, що мене змалку виховували НЕ совки. Причому - позитивними розповідями про минуле, а про сучасне - натяками і "фігурами замовчування". І штампи системи до мене не прилипали.
    Вас наштрикали розповідями про "червоних героїв" Громадянської війни, а я замислювався, чому брати бабусі - молоді юнкери - мусили тікати у невідомому напрямку.
    Чому на самому початку 20 століття тодішня імперія дбала про дітей мого прадіда (військового геодезиста, який загинув під час виконання завдання на Алтаї), а гегемон викинув їх з осель і закрив шлях до освіти.
    Хоча деякі совкові залізниці збудовані за привласненими совком документами мого прадіда.
    І далі - за довгим списком.
    Вам цього мабуть не зрозуміти.
    Голосуйте й надалі за ригіаналів. Партія вєлєла!

Останнє редагування: 8 лип 2011
  9. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Здравствуйте, интересные мне люди! До конца не дочитал написанное в моё отсутствие, но что осилил - это ржунимагу! Спасибо, что с вами реально интересно! Никуда нафиг с ЛФ не уйду, тут зайдешь в политическую тему - полный кайф. Помните совдеповский анекдот про "полный кайф лягушонку"? Ага, оно.
    Много хочется сказать, а больше хочется спать с дороги...

• Подобається Подобається x 6
  10. FourA

Я на другой ветке дал своё определение совка. Совок - не творец, а потребитель, не создатель благ, вещей, новых концепций и идей, а потребляющий эти вещи, идеи, и желающий получать их в бОльшем количестве. Он всё считает, что ему постоянно что-то мешает работать, творить, создавать(это в лучшем случае, в худшем его эти высокие материи мало волнуют). Совок не хочет и не умеет работать и создавать.. Люди не-совки умеют и любят работать, и они будут работать, что-то создавать при любой власти - при коммуняках, при клятых капиталистах, при националистах.
    Не буду спорить, Вас, возможно, воспитывали хорошие воспитатели. Хотели заложить в вас ценности нормального человека. Но, возможно, в Вашу душу и голову не очень они шли. Как говорят, не в коня корм.....
    Вы, шановный, не судите о других по себе. На каких примерах я воспитывался, какие у меня идеалы - не Вам, совку до мозга костей, от пяток до макушки, судить.
    Творец и создатель совком не бывает никогда. Потребитель - совок при любой власти и строе.
    Вы ещё расскажите, как аппаратуру своей посчитали. Ну да, зачем другим она нужна. Им можно и похуже...
    Знаете, пока вы живы, совок не умрёт!

---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:36 ----------

Спасибо, и Вам добра и всех благ!

11. Boris_Kiev

FourA,
    Ви напевне знаєте, що парторгу і замполіту легше за всіх прибрати своє робоче місце: достатньо просто закрити рота.
    Ви не тягнете на вихователя не-совків. Просто кастовим рівнем не вийшли. Раджу злізти зі спроб щось мені "вкручувати", я такий як Ви контингент бачив-перебачив.
    Ну не тягнете Ви на той рівень, щоби я до Вас прислуховувався. Я звик сам обирати собі вчителів.
    Зрозумійте це нарешті і приберіть своє робоче місце. Дякую.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не зрозумів. Совок - це напівавтомат, за нього все партія вирішує, скільки чого йому виробляти і як думати. Йому лишається лиш тішитись, в нього немає вибору.

13. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А пан Форей зі шкіри лізе, щоб довести те, що ті, хто голосував проти Януковоща - совки...Хоча неозброєнним оком видно: хто із ху...:)))

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну він же все поривається працювати на благо вітчизни. Шахтарів так змалечку виховують - є пахан, є забій, по будням вкалуєш, по великим святам голосуєш за пахана - тоді є робота в забої, тоді є смисл життя.

• Подобається Подобається x 1
  15. NorthWind

Пан Ярёма! Вы будете всегда любить Украину, а я - Россию. Никто не запрещал слово "любовница", но в основном так. Чего ради ломать когти?

16. FourA

Шановный пан Борис з Київу, я не сомневаюсь, что вы относитесь к высшей касте. Вы не иначе - брахман, поскольку являлись духовным наставником народа, просветляли и направляли мысли простых украинцев, не относящихся к столь высокой касте.
    Я ещё раз готов подтвердить, что Вы чудовищно круты, могучи, ужасны и велики. Все совки с нетерпением ждут прихода столь выдающегося чела, чтобы на своей морде запечатлеть удар его могучей руки.
    В Донецке начали строить убежища. Совки прячутся и трепещут..

---------- Додано в 18:06 ---------- Попередній допис був написаний в 18:04 ----------

Очень хорошо чувствуется, что Вы не поняли.
    А картинка откровенно слабая. Вот пан Гранд картинки показывал, так это да! Учитесь, студент!

17. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Есть!Есть такая каста!

• Подобається Подобається x 1
  18. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Чоловіча логіка....
    :scratch_one-s_head:

19. NorthWind