Справжнє обличчя Росії (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Nevermind, 12 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

http://www.revolucia.ru/partizansukr.htm Читайте сами.А насчёт гуманных немцев почитайте,к примеру,Алеся Адамовича
    Вот ещё http://www.protown.ru/information/hide/5148.html
    И ещё Дальше сами

• Подобається Подобається x 4
  2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мені не присилало. о_О

Є закони, і вони доступні любому. Будь-хто може піти на їхній сайт і почитати закон. А он з питанням, чи ви підпадаєте під ту чи іншу статтю закону, вам допоможе розібратись адвокат або бугалтер.

3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Так ось де собака зарита!...А по графіку в 1980-ті роки ніякого спаду народжуваності не було, вельмишановний Холмс:), а спад почався на початку 1990-х...Тобто, друга хвиля зниження народжуваності у малочисельної групи, що народилась в 1960-ті, прийшлася на початок 90-х...І це ще наклалося на зменшення народжуваності, що було викликане тяжкою соціально-економічною кризою...о_О

Холмс, Ви - геній!:good: Ви нарешті знайшли, куди зникли ті 6 мільонів українців, яких наша країна недорахувалась після 90-х років. Браво!:clapping:

• Подобається Подобається x 1
  4. FourA

FourA Дуже важлива персона

Вы познакомьтесь, пжлст, на сайтах, посвящённых демографии, с понятиями - дерево возрастов, и на изображённых рисунках увидите очень наглядно, как влияет война на рождаемость. Было уменьшение рождаемости второго поколения. Только оно может выражаться по-разному. В частности, если рождаемость в предыдущие годы была высокой - бэби-бум, то вторая волна может его притормозить, уменьшить рост рождаемости. Рост есть, но меньший. чем положено, если бы не было второй волны.
    Не получится, шановный, объяснить такой невероятно резкий спад рождаемости на Украине в 90-е годы влиянием второй послевоенной волны снижения рождамости. И сроки не те - там период-20 лет после начала войны, и депопуляция населения на Украине вызвана как снижением рождаемости, так и очень большим ростом смертности. Виноват именно распад государства...Рост смертности никак не объяснить 50-летием начала войны. Факторы увеличения смертности ищите здесь, в нашем времени!

• Подобається Подобається x 3
  5. Yarema

Шановний, а як партизани підраховували число вбитих ворогів? Скальпи знімали? А коли поле боя доводилось швидко залишати, втікаючі від переважаючих сил ворога? На папері можна написати будь яке число партизанів, хоч сотню мільонів, особливо після війни;)...А в реальності на Україні партизанський рух був можливий лише на Поліссі, на Волині, і в Криму...І який процент населення України проживав в цих регіонах, га?;)
    По-перше, де я писав про гуманізм нацистів!?о_О А по-друге, Адамович писав про Білорусь...Там партизанський рух був значно сильніший, ніж на Україні...Так я на це і вказував в свому пості...Тому я з довірою відношусь до цифр загиблих від рук нацистів в Білорусі...Мене непокоїть цифра загиблих в Україні, що була набагато лояльніша за Блорусь...

"Делегат от СССР проф. Г.А. Куманев представил предварительные данные об уничтоженных нацистами за время оккупации жителях нееврейской национальности на территории республик СССР:

Белорусская ССР – 2,5 миллиона

РСФСР – 1,7 миллиона

Украинская ССР – 4,5 миллиона"

"По окончательным данным, количество мирных граждан, уничтоженных немецкими оккупантами, составляет:

СССР – 16,5 миллионов, в том числе 2,2 миллиона евреев."
    http://rokoviegody.ucoz.ru/index/0-32

Прочитав оце і знову виявив деяке непорозуміння...Росія, Україна, Білорусь втратили сукупно 8,7 мільона цивільних громадян... Додамо сюди ще 2,2 мільона замордованих євреїв...Отримуємо 10,9 мільона цивільних жертв...Віднімаємо 16,5 - 10,9 = 5,6 мільона!!???!о_О Оба-на... А на яку республіку записати такі втрати цивільних громадян?:sad: На Молдавію? На республіки Прибалтіки?о_О Та з такими втратами вони вщент знелюднили б...

А ось ключ до можливої розгадки цієї таємниці:

З статті " Человеческие потери во Вторую Мировую войну завышены".

...Каковы же реальные цифры?

Необходимо вспомнить, что в тридцатых годах в СССР были произведены две переписи населения: в 1937-м и 1939-м.

Данные переписи 1937 года были объявлены ошибочными, ее организаторы были репрессированы, и назначена новая перепись.

Напрашивается предположение, что "устроившие" руководство страны данные переписи 1939 года были завышены в угоду политической конъюнктуре.

Тогда данные переписи 1937 года должны быть признаны более соответствующими действительности.

Согласно переписи 1939 г. в СССР проживало 190 миллионов человек. А за два года до этого, в 1937 году, население СССР составляло... 161 миллион человек (!). 29 миллионов человек внезапно появились за два года. Вот это прирост!

Если в переписи 1939 года учитывается присоединение восточных воеводств Польши, то получается, что прирост населения с 1937-го должен был составить около 17 миллионов человек, не больше: 6 миллионов - естественный прирост за два года, 11 миллионов - население присоединенных территорий[9]. Происхождение остальных 12 миллионов человек непонятно.

Очевидно, что эти 12 миллионов - приписка, произведенная по каким-то политическим соображениям[10].

А ми-то здогадуємось навіщо були приписані 12 мільонів людей:sad: Нє?

6. Yarema

Ага...Всі втратили волю до життя і почали масово вимирати...Ви самі в це вірите? Багато навколо Вас вимерло?о_О А може то Ваші ахмєтовсько-колєсніковські баньдюки їх замовили, а тіла поховали в териконах чи скинули в ставки?...Начебто розумна людина, а починаєте плести якусь містику...Перевтомились? Горе від розуму?:sad:

7. FourA

FourA Дуже важлива персона

Я Вам пишу о реалиях. На Украине население сократилось на 6,6 млн. чел. Это даже Вы не можете отрицать. Сократилось именно из-за превышения числа умерших над числом родившихся - в 1992г. во всех постсоветских странах произошло скачкообразное уменьшение рождаемости и невероятно большой рост смертности. В других странах мира такого нет. Если Вы хотите всех умерших приписать в жертвы бандитского произвола - не получится. Людей именно умирают на 300 тыс. в год больше, чем рождается. Я знаю лично немало не очень старых людей, умерших за последние годы. У меня есть определённые соображения на этот счёт, но я не спешу их изложить. Немного страшновато, и это мало чем подкреплённые соображения. Тем более, я не статистик -демограф и не имею знакомств среди них. То, что я смог прочитать, найти, утверждает меня в мысли, что серьёзные специалисты в этой области просто побаиваются говорить всю правду.

• Подобається Подобається x 2
  8. Yarema

Наведіть докази про це...Не про зменшення народжуваності, а про "нєвєроятно большой рост смєртності"...В мене теж кілька знайомих вмерли передчасно...Один від раку в 39 років, другий від серцевого нападу в 55, третій від раку в 69, тітонька від раку в 69...Ще один від алкоголізму (цирроз) в 39, батько від хвороби серця і лімфоідного лейкозу в 77, племінниця в результаті нещасного випадку в 48...Жодний з моїх знайомих не вмер від тоски за СРСР, а той, хто найбільше за ним сумував живе і досі...
    Отож бо:)))...
    А Ви не вагайтесь, викладуйте...Це ж інтернет! А то ходите навкруги і робите якісь загадкові натяки:)...

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Считаете, что простой факт - население Украины опустилось до уровня 1961 года - уже не доказательство? Тогда - приведите сви соображения - как же ТАК вышло, что при свободе,демократии и полных полках - население Украины стремительно уменьшается... :)

10. Yarema

Це не просте питання... Я, звичайно, не можу дати вичерпну відповідь на нього, бо я не є спеціалістом з демографічних питань...Але в мене є деякі власні міркування...

По-перше, головним чинником зниження народжуванності я вважаю не матеріальний, а ментальний...Змінився світогляд людей, змінилася шкала цінностей. Колективістична свідомість поступилась місцем індивідуалістичній...На перший план вийшло бажання зробити своє життя і життя своєї родини якнаймога більше комфортним...А ось тут це бажання вступає в протиріччя з матеріальним чинником, бо за нинішнього рівня економічного розвитку забезпечити таке життя багатодітній родині дуже не просто...Доводиться обирати, або багатодітна родина і дуже незаможне життя, або достатній рівень благополуччя, але одна чи, максимум, дві дитини...

По-друге. Урбанізація суспільства , як вже давно з'ясовано, є дуже важливим чинником падіння народжуванності...Чим більше урбанізоване суспільство, тим нижче народжуваність...Мегаполіс - чорна діра демографії. Він всмоктує людські ресурси провінції , але сам не поповнює їх. В великому місті народжуванність перебуває на дуже низькому рівні...Причин цьому багато: і тіснота, і обмеженість життєвих ресурсів, і поширення пороків...

І, нарешті, по-третє. В падінні народжуванності винувата і соціальна політика держави, яка не приділяє достатньої уваги, насамперед, будівництву недорогого комунального житла для молодих сімей, не забезпечує пристойний матеріальний і психологічний добробут багатодітним родинам, матері в яких позбавлені можливості працювати і отримувати пристойну зарплатню, що тягне за собою і жебрацьку пенсію за віком...

До цього можна ще додати тотальну недовіру до держави, що явно не сприяє людській впевненості в завтрашньому дні і, зрозуміло, аж ніяк не стимулює до багатодітності;)...

Отакі мої міркування, вельмишановний пане Далекосхіднику.:)

11. Дальневосточник

Вполне здравые рассуждения. Остался только вывод - демократическое и зажиточное общество - прямой путь к вымиранию этноса...
    Печально! :sad:

12. Yarema

Висновок не вірний...Демократичне і заможне суспільство - прямий шлях до припинення безконтрольного зростання населення планети, що вже і так потерпає він нестачі ресурсів і, головне - питної води. Лише демократичний розвиток людства призведе до того, що кількість населення Землі стабілізується, що призведе до зменшення суперечок за ресурси і, відповідно, військових конфліктів...

13. Дальневосточник

Ах, вот оно как... Катострофическое уменьшение населения Украины - оказывается - прогресс! Наша лепта, ТАК сказать, в решение проблемы недостатка ресурсов...Похвально! :good:

14. Yarema

Не треба пересмикувати...Українська ситуація не є нормальною..Нормальна ситуація буде, коли кожна родина буде мати двійко дітей. Ось цього і треба прагнути. І щоб досягнути цього треба на мій погляд:

1) Ввести податок на бездітність, причому і на чоловіків і на жінок...Цей податок знімається з людини, якщо вона має двоє дітей..Кошти від нього спрямовуються виключно на вирішення демографічної проблеми.

2)Створити умови для розвитку розгалуженої системи дитячіх садків і яслів. Причому вони повинні бути розташовані таким чином, щоб працююча мати могла відвідати дитину під час обідньої перерви...

3)Пріоритетом місцевої влади повинно стати будівництво недорогого комунального житла, яке могло б надаватись молодим родинам під аренду, навіть пожиттєву, але не може бути приватизованим...
    Щоб для цього у місцевої влади з'явились кошти, потрібно конче змінити систему розподілення державних фінансів...Основні кошти повинні залишатись на рівні населенних пунктів, обласні ради треба скасувати за їхньої непотрібності... Повноваження центру повинні бути чітко оформленні і обмежені...

4) Створити розгалужену і міцну систему сімейних лікарів...

5) Проводити обережну і виважену імміграційну політику...

Тощо...

15. Дальневосточник

Читаю я, господин Yarema - и думаю... Оно - стоило херить все, что делали коммуняки? Снова - разрушать все "до основания" - чтобы "затем" пытаться делать то, что уже было! о_О

16. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

З Вашим дописом в основному згодна, крім цього пункту, тому що зараз є досить великий відсоток серед бездітних пар таких, в яких проблеми за медичними показами народити дитину, крім того є ніби здорові люди, а дітей не можуть дождатися...

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:))) На голки?
    :)))
    Браво, Ярема... Пам"ять у Вас хороша. Навіть через двадцять років після того як все знищили, пам"ятаєте і з вдячністю згадуєте... :)))

18. Yarema

Не варто було руйнувати не те, що створила комуністична ідеологія, а те, що притаманне всім розвинутим капіталістичним країнам...Бо то є нормальна загальнолюдська тенденція, що пов'язана з розвитком суспільства...

І розвалювали все це не націоналісти, а номенклатурники, які використали ситуацію і політичну несвідомість громадян в цілях свого безмежного збагачення і підготовки собі і нащадкам закордонного плацдарму для втечі, коли свідомість народу нарешті дозріє...
    Даремно іронізуєте...Соціальна політика держави не є монополією совка...В демократичній Європі така політика просунулась набагато далі...
    А щодо "скалозубства" з Вашого боку, то відкрийте очі на те, що найганебнішу соціальну політику в Україні впроваджують Ваші обранці, на відміну від тієї ж Тимошенко, яка хоч якось намагалась зробити перерозподіл державного пирога на користь незаможних громадян...А Ваші свині здатні лише жерти і жерти...А бодай би луснули, прокляті:diablo:...

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це про ту тисячу, то я вже біжу вішати її портрет в куті... :)))

20. Yarema

Не тільки...І про перерахунок пенсій в 2005 році, коли булв ліквідований ганебний розрив в розмірі пенсій для тих, хто вийнов на пенсію до 2000 року і тих, хто виходив на пенсію після...Моїм батьками, що більше десяти років пропрацювали на Камчатці і вийшли на пенсію в 1990 році, розмір пенсії збільшився з 450 гривень ( 2004 рік) до тисячі з гаком в 2005 році...Вони хоч харчуватись стали повноцінно і навіть відкладати якісь копійки...І про допомогу при народженні дитини, також...

Проте зараз Ваші свині знову опускають пенсіонерів на грань виживання, бо пенсія за два роки практично не переглядалась...В той час, коли самі просто казково збагачуються в рази, а не на відсотки...А Ви гигикайте собі, як сільський дурник...Вам личить:diablo:...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)