Справжнє обличчя Росії (2)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Nevermind, 12 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Ви пробували, Яремо, перевірити його "правду"?
    Наприклад в "Ледоколе"?
    Я пробував. Можу навести декілька "правдивих" слів...

• Подобається Подобається x 5
  2. FourA

FourA Дуже важлива персона

Добрый Вам день! Очень рад видеть Вас? Откуда пишете - с Севера, или уже дома?-
    Не спорю, получается, но уже хватку теряют. Разленились, буржуи. Роль мастерской мира переходит к Китаю. Когда Англия уступила свою роль ведущей промышленной державы США, плавно сошло на нет и её могущество. Посмотрим, что там будет с США.

• Подобається Подобається x 3
  3. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

На Ямале. Тут и пропадать буду, на зиму на юг;)

---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:43 ----------

Дома был бы, сразу бы позвонил всем знакомым. А так приходится писать, да ещё к клавиатуре не привык, пальцы не вмещаются. :cry:

• Подобається Подобається x 4
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  5. Мікі

Мікі Well-Known Member

Хороше діло - інтернет. З його допомогою "донецькі", при всій своїй тотальній паталогії, стали в один момєнт "знайками":haha:.
    Починаючи від самого FourA і аж до президента:haha:

Ну, йоли пали... Я щас...

---------- Додано в 15:22 ---------- Попередній допис був написаний в 15:17 ----------

• Подобається Подобається x 2
  6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вы правильно вопросы задаете. Да я не знаю всего на 100%. А вы знаете, почему так многие сразу на ура восприняли и согласились ? Вот так задавая вопросы, уточняя - можно и воссоздать истинную картину того что было.

Я объснил, почему я сомневаюсь. Это не отвечает логике поведения и взаимоотнощения курьера и первого лица, самой работе с документами.FourA правильно описал как работает пропускная система. Да он прав тоже. А в военное время тем более.

То что сейчас происходит со многими...Яркая картинка и сразу без мыслей принимается.

7. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ви набагато краще влаштувались, аніж Ваш аппанєнт, який з його ж слів знаходиться на:
    "Кладбище. Дождь. Все мокнут. А я лежу в уютном теплом ящике".
    А може це тіко його мєчта?

І паєхалі:

«Мечтать, надо мечтать
    Детям орлиного племени"...

Тут тільки один сущєствєнний прокол у Грєбєннікова з Добронравовим, - орли в болотах не живуть, а плємєнамі в них колись жили тіко сапіенси:haha:

Останнє редагування: 26 чер 2011
  8. Чернобылец

• Подобається Подобається x 3
  9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Какое шикарное менью?! И усьо для "тебью" (из советского анекдота)
    А, кстати, в СССР мы такого ассортимента и в глаза не видели:haha:

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ----------

10. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Спалені міста і хутори були і в Німеччині, а таких бомбардувань, що союзники обрушили на голови німців, не бачило жодне місто СРСР (хіба лише Сталінград)...Союзники скидували спочатку фугасні бомби, щоб перетворити місто в руїни, а потім наступна хвиля бомбардувальників висипала хмару запалювальних бомб...Ніякі пожежники не в змозі були подолати виникнувший вогнений шторм...Люди гинули десятками тисяч саме не від бомб, а від пожежі...

Щодо партизан і підпільників, то і у Франції їх розстрілювали, і в інших країнах...Тим не менш втрат подібних СРСР не понесла жодна країна, навіть Китай, де китайські солдати воювали недостатньо навченими і озброєнними і несли величезні втрати...Окрім того гоміньданівці і комуняки воювали ще і один з одним, причому по-звірячому... І воювали китайці з японцями з 1937 року.. І японці в своїх звірствах перевершили навіть нацистів...А втрати Китаю були біля 10 мільонів осіб... А СРСР втратив 27 мільонів, хоч його населення було набагато меншим...

Нє, складається таке враження, що німці нічим іншим не займались лише знищували цивільне населення, але такого ж не було...Звичайно вони звірствували в партизанських краях, але там ніколи не було такої плотності населення, як, скажимо, в хліборобських і промислових районах...А там де практично не було опору (через несприятливі природні фактори, не було і масових репресій проти населення...Винятком були багатостраждальні євреї, але вони ніколи не були чисельним народом в СРСР...

Як бачите, виникає дуже багато питань...І я все більше і більше переконуюсь, що вусатий диявол списав на Гітлера свої власні злочини...І я вірю, що настане день, коли правда про це буде оприлюднена. Таємне колись стане явним...:sad:
    Дякую за комплімент...Мені аж ніяково стало:redface:...
    Мої? Визнаю свою провину лише за 5 ющенківських років, а вже за 15 інших, вибачайте...То такі як Ви привели до влади Кучму і Хама, а тому і не перекладуйте провину з себе на інших...Саме за Кучми (що також обіцяв другу державну) склалася українська олігархія, було розікрадене державне майно, розквітли кримінальні клани...Тому майте совість, не пересмикуйте...З нами такі прийомчики не спрацьовують:diablo:...
    Взагалі-то, я мав на увазі ту владу, за яку Ви голосували...Але ціную Вашу відвертість і самокритичність:)))...
    Подивився...Побачив работягу років 50-ти, без особливих заслуг і амбіцій...Нічого цікавого...Пересічний громадянин...З номенклатурою і чинами КДБ знайомства не мав...Сірість:sad:...

---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:44 ----------

Та нє... Розмірковую, спираючись на здоровий глузд, а не на вбиті нам в голови радянською пропагандою гасла;)...Наголошую, що не може бути у раба ніякої честі, бо сам стан повної неволі не дає ніякого вибору...Якщо людина обирає життя раба, то про честь можна забути...В такій ситуації, якщо людина хоче зберегти свою честь, вона обирає самогубство, або безнадійну, жертовну боротьбу...От упівці мали честь, тому і боролись до останнього набою, який вистрілювали в себе, щоб не стати рабами.

• Подобається Подобається x 7
  11. Salata

Salata Well-Known Member

Только Сталинград остался в руинах? А Севастополь?
    Вы не понимаете что такое сожженные деревни. Это когда жителей сгоняли в сарай и поджигали. Ну заодно и все остальные дома тоже.

Это Дрезден? Есть еще такие примеры?

В каких именно? Французов в СС служило больше, чем воевало против Гитлера. Сколько же там было нелояльного немцам населения? Сколько вообще длилась оборона Франции и какой вклад французская промышленность внесла в потенциал Германии? Уничтожать такое полезное население было бы глупо, по крайней мере до конца войны.

С Китаем темная история. Речь не о солдатах, о мирном населении. То, что творили японские ученые с живыми людьми непросто описать просто количеством жертв.

Вообще-то наибольшие потери, если не ошибаюсь, понесло население именно Украины и Белоруссии.

Интересно, отец Ющенко тоже был евреем?

12. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Когда немцы заняли Сталино, в городе проживало 400 тысяч (до войны 570). когда город освободили осталось 175 тысяч.

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ----------

Это Мариуполь, 1943 год

13. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Очень много вы тут всего понаписали,однако не ответили на простой вопрос.Так что повторю

14. Тим22

Письма немецкого солдата о Сталино

Автор писем Вальтер Михель (Walter Michel). Родился 11.05.1922 г. во Франкфурте-на-Майне. Окончив школу, готовился стать инженером-машиностроителем. После призыва в армию, направлен техником для обслуживания тяжелых бомбардировщиков. С началом компании «Барбаросса», оказался в Эстонии, откуда производились налеты на Ленинград. В период драматических событий операции «Скачек», направлен в город Сталино, где работал по ремонту самолетов Хенкель-111. Пребывал в городе до конца июня 43 года. Отступал с германской армией, пока не пропал безвести под Кенигсбергом в марте 1945 года.

"Россия, 18.09.43 (Смоленск)

...Да, от Сталино мало, что осталось. Город сейчас — это лишь груда развалин. Так как мы отступаем, все подлежит уничтожению. Все до последнего дома. Не останется ничего кроме мусора. Лишь выжженная мертвая страна, совсем непригодная врагам...
    http://infodon.org.ua/stalino/585

• Подобається Подобається x 5
  15. Yarema

Севастополь - військова фортеця, тому і приклад невдалий;)...
    Та невже так було в кожному селі? Це ж неправда...Мій батько з 1941 по 1944 рік був в окупації хлопчиком...Так от німці з'явились в його селі лише раз при наступі в 1941 році і пішли далі...Всю війну у них німців не було, комендатура була лише одна на кілька сіл в селі Залужжя, а в батьківському селі Корниця було лише двійко поліцаїв з місцевих...Правда німці, як прийшли, то зібрали всіх євреїв з навколишніх сіл і розстріляли їх в лісі біля села Тростянка...Там зараз є пам'ятник...Батько втратив кількох шкільних товарищів...Більше німці нікого не чіпали і в селі не з'являлись до приходу ЧА...
    Та скільки завгодно : "Бомбардировка немецких городов." http://4ygeca.com/drezden.html
    З Білоруссю зрозуміло, там йшла партизанська війна...А от чому Україна понесла такі втрати? Тут і партизанський рух був обмежений, і населення лояльно зустріло німців...От питання з питань!...Нє, точно Сталін повісив свої злочини на Гітлера...Vae victis!:sad:
    І що? Це свідчить, що решту людей німці знищили? Та ні. Молодь вивозили на роботу в Німеччину...Так потрапив в облаву мій дідусь і був вивезений на роботу аж в Норвегію, де і був звільнений в 1945 році... Частина розійшлась по селах, бо в місті без роботи вижити було неможливо... А ось приватний будинок моєї родини не зруйнували, він і досі стоїть;).
    А що Маріуполь? Він був зруйнований частково під час боїв, а решту спалили "факельники"...Людей угнали з собою...Так само чинила і радянська сторона коли відступала в 1941 - 1942 роках...Якщо Ви цікавились цим питанням, то знаєте, що навіть був такий наказ, щоб залишати німцям випалену землю...Зою Космодем'янську селяни видали німцям за те, що вона намагалась спалити їхні хати взимку...То провина за руйнування міст і сіл СРСР розподіляється порівну і на німецьку, і на радянську сторони:sad:... Саме радянські війська підірвали Дніпрогес, зруйнували Київ. Підривали і в інших містах адмінбудівлі, заводи, електростанції тощо, навіть житло, не звертаючі уваги на мешканців, що позбавлялись даху над головою...
    Це питання не до мене, а до радянських спеціалістів, які підраховували втрати...Але це не змінює суті проблеми...При підрахунку втрат, треба було спиратись на результати останнього перепису населення, а ми тепер знаємо, що їх було сфальсифіковано, а спеціалістів репресовано..Питання. Навіщо?! Що такого вони нарахували, що Сталін вирішив їх перетворити в табірну пилюку?о_О...Ось чому є підозри, що в число жертв війни заховані жертви Голодомору і Великого Терору...Якщо така інформація спливе колись на поверхню, то це буде останній цвях в труну Імперії зла...

• Подобається Подобається x 8
  16. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Браво,выкрутились как всегда, красиво.

17. Чернобылец

Он не выкрутился. Просто считать не умеет.

• Подобається Подобається x 4
  18. Yarema

Сєрьозі

---------- Додано в 23:46 ---------- Попередній допис був написаний в 23:43 ----------

Чорнобильцю

19. Тим22

Мариуполь, 1943 год

20. Salata

Salata Well-Known Member

Да Вы что? И в чем это выражается?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)