Ти, бомку, простий як сiльшький тракториста, але не злий i без викрутонiв, поясню в сотий раз - я щирий бандеровець, до 29 рокiв зi Львова не виiздив, поки не поiхав вчитися з того вкраiншького гiмна в захiдний унiвер, та так i прижився на двi захiднi держави через океан, плюс Львiв. На Остров потягнувся сто рокiв тому за дунканом, там тролив кацапню купу часу, але тобi то нiц не говорить напевно. Побiльше замудрого задрота джекi слухай, хулi.)
Прижився, во блін. Називається лиш кордон перетне - потім кийком не виженеш. Хто такого лушпека на роботу взяв, я не знаю. Якісь хіба німцемолдавани. Коло інтересів - бл#дюги, і на цему все.
дядьку, а може тобі просто піцик не стоїть, от ти і плюєшся отрутою на форумі? Тобі потрібно більше позитивних емоцій
Сказав би тобi - з крiсла би впав, задротику. Думаеш, бунгало за океаном з зарплати в молдаван фiнансуеться, лошара?)
Далі з бунгалом своїм. Кого в Гамериці здивуєш бунгалом? То треба на львівський форум ходити шоб оцінили.
В мене саме таке враження і склалось, він сюди "випендрюватись" ходить, підвищувати самооцінку...Видно там повна голова комплексів, вже і бунгало придбав, і від України відцурався, а американки не дають
Нє направду, ти так часто про ту бунгалу згадуєш, зафігач тему "Самойлович і бунгало" закинь фоток, то направду було б цікавіше ніж бикувати і дулі крутити...
Я не дурак, як бiльшiсть тутешнiх - ти мого лиця навiть нiде в Iнетi по буках рiзних i многокласснiках не знайдеш, яке там в сраку бунгало, чувак.))
Не помічав . Мушу сказати що бачу велику різницю між тим щоб назвати когось "підарасом", і городити фігню про "активних гомосексуальних партнерів". В першому випадку це образа, і вживається це слово в основному зовсім не як звинувачення в гомосексуалізмі, а скоріше як різка незгода з позицією опонента . Якщо доходить до того що я називаю когось підарасом, то повірте, я зовсім не звинувачую його в тому що він гей, в принципі мені всерівно гей наприклад Путін чи ні, навіть якщо ні то всерівно він підарас Десь так
Отож бо.... Доречі по запиту "bungalow", а картинках звичайнісінькі собі хати вискакують , хоча ришуть в Вікі шо то в "бенгальському стилі" От це бунгало чисто на має подібне