Я не узагальнюю. Мій допис, який процитував terrible (його допис #631), не стосувався всіх підряд українців, а лише тих, хто нам писав, що ми виїжджаємо, тому що бездарні і не можемо дати собі раду в Україні (не цитую, можливо перекручено, не пам'ятаю як там дослівно було).
Що черговий приступ ненависті? Тут Чорнобилець на сусідній гілці привіві лінк( я ним скористaюся) на ЦЮ СТАТТЮ. Інтервю з консулом України в Канаді. Так що шановні , хочете ви цього чі ні , АЛЕ МИ ТАКІ САМІ ЯК ВИ.З тими самими правами ....і так само можемо обговорювати все що нам збреде в голову.Навіть самі делікатні теми. А це собі запишіть , або запамятайте.
Нірванко, навіщо? Звісно, може бути просто цікаво. Але от я, наприклад, не завдаю шкоди, думаю, навіть навпаки, Ви, підозрюю, також, тобто якась там уявна шкода - це просто негативний досвід певних людей. Так, шкода, що він є, але чого ним перейматись? Пухнастику, а в інших дописах Ви не знайшли узагальнень? Хоча б про тих же "злих, знедолених людей"? Мій чоловік, читаючи цю тему (а він також користувач цього форуму), вже з декілька тижнів називає мене знедоленою німфоманкою. І питається (питання має сенс), для чого виправдовуватись перед тими, хто мене в очі не бачив, проте дозволяє собі вішати етикетки на незнайому людину, а також для чого пояснювати доцільність власних життєвих рішень комусь, хто вже має про мене думку, як про людину, котра зрадила, котра була нездатною, ітд...
Іноді "криси" повертаються. (Аксьонов, Солженіцин..) Іноді ні. (Бунін) Іноді, не "капітан," не "матроси", невзмозі змусити покинути корабель, "крису". (Сахаров) Всі, хто щось розуміють у мореплавстві, розуміють, що насправді це не корабель, а звичайне корито, капітана за шахрайство, треба вздьорнути на реї, а матроси, як були б тверези і самі б це зрозуміли. PS Забув. Дописуючих бздури юнг, не поважають не капітани, не криси, не шльондри у дешевих портових кабаках.
Патрик, не звертайте уваги. Хай побісяться трохи. Бачите, в світі існує неписане правило, що кожен вибирає собі місце до вподоби чи там де він може себе реалізувати. І ніхто його за це не осуджує. В мене є один знайомий з нашого міста, українець. Інженер. Набридла Австралія, поїхав до Канади. Має хату в Монтреалі. Знайшов роботу в Гюстон, Техас. Купили ще одну хату, де і проживають. А ми на цій гілці можемо обмінюватися думками (на диво тут і Чорнобилець виявився приємним співбесідником). А "патріоти" які ненавидять емігрантів? Чогось вони тільки нас і ненавидять, бо проти недавнього "десанту" який 24 години на добу поливав все українське лайном, вони чомусь і пари з вуст не випустили.
Івана Багряного запитали ,чи повернеться він в Україну. -Німецьку або Румунську, навіщо? Зараз кажуть про бандитську Україну.
Педро, невже Ви не можете зрозуміти? Вони в тому самому кориті, тож "мають право." І смішно стає, коли б’ються в груди, що не про заздрість мова, а "дипломатичний представник" при тому битті ще й допускається грубих граматичних помилок, розказуючи емігрантам про низький рівень освіти в країнах їхнього перебування.
І як збігаються вони в одне місце, важко там, кажуть, жити. Але біжать. Все ж краще, ніж потонути - Дети, кто принес в школу крысу?! — А это не крыса, это австралийская такса! — Да мне пофигу — кошка съела, значит крыса! http://www.anekpod.ru/anekdot/Avstraliyskaya_taksa ---------- Додано в 16:28 ---------- Попередній допис був написаний в 16:26 ---------- Решили Волк, Заяц и Хомяк эмигрировать в Китай. Волк: - Меня будут звать там Братец Вуй. Заяц: - А меня - Братец Зуй. Хомяк: - Тогда я, наверное, не поеду...
Вам пече те,що Педро,Патрік,інші,кого доля закинула на чужину,продовжують вважати себе українцями і переживають за долю своєї Батьківщини? Чи будете стверджувати,що,якщо доля повернеться так,що Вам доведеться поїхати в країну,де люди живуть,а не виживають,Ви,б"ючись п"яткою в груди,не поїдете? А що Ви тут зробили,щоб Україна стала державою,а не територією? Чим Ви кращі від них? Тим,що вибрали,нарешті собііподібних керувати? Так,запевняю,що це такі ж совки,як і ті,що були до них.
А це щось міняє? Якщо складуться обставини і мені колис прийдеться поміняти паспорт на інший, то це зроблю. Але моє ставлення до рідного не зміниться. Паспорт - це лише бумажка. Он скільки на Україні мають українські паспорти, а толку?
Ось в цьому реченні Патріка (про права): є різниця. Залежно яке громадянство і який паспорт, такі й права (згідно законів тої чи іншої держави)
Є люди, які намагаються щось змінити в житті, а є такі, які лише дивляться, що в тих перших вийшло...
Ох, пане Ромку, цей новий вибір мене теж не тішить Я не кажу, що я краща. Але й нічим і не гірша. І в Україні я живу, а не виживаю. І не всі закордоном живуть, там теж є багато таких, що виживають.
Так Ви ж самі кажете, що то десант Тих дописувачів можна було навіть не читати, бо вони писали дуже вже однаково - як клони. Таке враження, що то писала одна людина, ну максимум 2-3, а як виглядало - стільки людей! Але ж Ви, Педро, - "старожитель" ЛФ, невже треба було той клонівський десант порівнювати із Вами?...
Вы у меня там где кавычки увидели? И почему вас так грызуны привлекли, а не героический образ капитана? Я читая Жуль Верна хотел стать капитаном, а не крысой... Хотя... Может это вы после Гарри Гаррисона?