Справжнє обличчя еміґрації

Тема у розділі 'Країни і міста', створена користувачем coolzak, 7 гру 2008.

?

Ви б переїхали за кордон?

1. Так

15 голосів
    42,9%
  2. Ні

7 голосів
    20,0%
  3. Я за кордоном

13 голосів
    37,1%
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я не узагальнюю. Мій допис, який процитував terrible (його допис #631), не стосувався всіх підряд українців, а лише тих, хто нам писав, що ми виїжджаємо, тому що бездарні і не можемо дати собі раду в Україні (не цитую, можливо перекручено, не пам'ятаю як там дослівно було).

• Подобається Подобається x 2
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Крысы с корабля бегут первыми, но капитан уходит последним.

3. Patrick

Patrick Well-Known Member

Що черговий приступ ненависті?

Тут Чорнобилець на сусідній гілці привіві лінк( я ним скористaюся) на ЦЮ СТАТТЮ. Інтервю з консулом України в Канаді.

Так що шановні , хочете ви цього чі ні , АЛЕ МИ ТАКІ САМІ ЯК ВИ.З тими самими правами ....і так само можемо обговорювати все що нам збреде в голову.Навіть самі делікатні теми.

А це собі запишіть , або запамятайте.

Останнє редагування: 11 бер 2010
    • Подобається Подобається x 6
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Нірванко, навіщо?

Звісно, може бути просто цікаво. Але от я, наприклад, не завдаю шкоди, думаю, навіть навпаки, Ви, підозрюю, також, тобто якась там уявна шкода - це просто негативний досвід певних людей. Так, шкода, що він є, але чого ним перейматись?

Пухнастику, а в інших дописах Ви не знайшли узагальнень? Хоча б про тих же "злих, знедолених людей"?

• Подобається Подобається x 3
  5. Gron

Gron тафгай

Іноді "криси" повертаються. (Аксьонов, Солженіцин..)
    Іноді ні. (Бунін)
    Іноді, не "капітан," не "матроси", невзмозі змусити покинути корабель, "крису". (Сахаров)
    Всі, хто щось розуміють у мореплавстві, розуміють, що насправді це не корабель, а звичайне корито, капітана за шахрайство, треба вздьорнути на реї, а матроси, як були б тверези і самі б це зрозуміли.
    PS Забув.
    Дописуючих бздури юнг, не поважають не капітани, не криси, не шльондри у дешевих портових кабаках.

• Подобається Подобається x 9
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Патрик, не звертайте уваги. Хай побісяться трохи. Бачите, в світі існує неписане правило, що кожен вибирає собі місце до вподоби чи там де він може себе реалізувати. І ніхто його за це не осуджує.
    В мене є один знайомий з нашого міста, українець. Інженер. Набридла Австралія, поїхав до Канади. Має хату в Монтреалі. Знайшов роботу в Гюстон, Техас.
    Купили ще одну хату, де і проживають.
    А ми на цій гілці можемо обмінюватися думками (на диво тут і Чорнобилець виявився приємним співбесідником).
    А "патріоти" які ненавидять емігрантів? Чогось вони тільки нас і ненавидять,
    бо проти недавнього "десанту" який 24 години на добу поливав все українське лайном, вони чомусь і пари з вуст не випустили.

• Подобається Подобається x 9
  7. Чупага

Чупага Well-Known Member

Івана Багряного запитали ,чи повернеться він в Україну.
    -Німецьку або Румунську, навіщо?
    Зараз кажуть про бандитську Україну.

• Подобається Подобається x 4
  8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Педро, невже Ви не можете зрозуміти?

Вони в тому самому кориті, тож "мають право."

• Подобається Подобається x 6
  9. Nina

Nina Well-Known Member

І як збігаються вони в одне місце, важко там, кажуть, жити. Але біжать. Все ж краще, ніж потонути

---------- Додано в 16:28 ---------- Попередній допис був написаний в 16:26 ----------

10. Nina

Nina Well-Known Member

Крысы, бежавшие с корабля, в обиде на него за то, что он не тонет.

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вам пече те,що Педро,Патрік,інші,кого доля закинула на чужину,продовжують вважати себе українцями і переживають за долю своєї Батьківщини?
    Чи будете стверджувати,що,якщо доля повернеться так,що Вам доведеться поїхати в країну,де люди живуть,а не виживають,Ви,б"ючись п"яткою в груди,не поїдете?
    А що Ви тут зробили,щоб Україна стала державою,а не територією?
    Чим Ви кращі від них?
    Тим,що вибрали,нарешті собііподібних керувати?
    Так,запевняю,що це такі ж совки,як і ті,що були до них.

• Подобається Подобається x 4
  12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

У Вас паспорт громадянина України є?
    У Педри точно нема, я його питав...

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А це щось міняє?
    Якщо складуться обставини і мені колис прийдеться поміняти паспорт на інший, то це зроблю. Але моє ставлення до рідного не зміниться. Паспорт - це лише бумажка. Он скільки на Україні мають українські паспорти, а толку?

• Подобається Подобається x 5
  14. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ось в цьому реченні Патріка (про права):
    є різниця. Залежно яке громадянство і який паспорт, такі й права (згідно законів тої чи іншої держави)

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Є люди, які намагаються щось змінити в житті, а є такі, які лише дивляться, що в тих перших вийшло...

• Подобається Подобається x 1
  16. Nina

Nina Well-Known Member

Ох, пане Ромку, цей новий вибір мене теж не тішить:cry:
    Я не кажу, що я краща. Але й нічим і не гірша.
    І в Україні я живу, а не виживаю.
    І не всі закордоном живуть, там теж є багато таких, що виживають.

17. pukhnastyk

Так Ви ж самі кажете, що то десант :) Тих дописувачів можна було навіть не читати, бо вони писали дуже вже однаково - як клони. Таке враження, що то писала одна людина, ну максимум 2-3, а як виглядало - стільки людей!
    Але ж Ви, Педро, - "старожитель" ЛФ, невже треба було той клонівський десант порівнювати із Вами?...

18. Nina

Nina Well-Known Member

А чому Ви подумали, що цей допис стосується емігрантів? Зразу себе впізнали?:)))

19. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Вы у меня там где кавычки увидели? И почему вас так грызуны привлекли, а не героический образ капитана? :scratch_one-s_head: Я читая Жуль Верна хотел стать капитаном, а не крысой... :nea:

Хотя... Может это вы после Гарри Гаррисона? :good:

20. pukhnastyk

Форумляни, давайте не будемо переходити на особистості. :) Бо з даної теми невідомо що вийде. :crazy:

а де твій аватар? :)