Да нет, ИМХО, у нас много общего. Я ж вас читаю. Различия у нас там, где Сумеете убрать предвзятость априори, у нас появится больше общего.
От мене цей дивакуватий світ і притягував. Він і зараз ще манить....але я не один , бо жінка про ніякі переїзди так далеко © ( це по її словах...ніби є якась точка відліку що далеко , а що близько) не хоче слухати.Вона і наш канадських захід вважає що далеко і холодно.Але це вже мусить так бути - бо в Торонто , Монтреалі для мене роботи не має.Там вже все обжите , земля поміряна , надра викопані...А тут є (і в Австралії була би).... як кажуть , хто на що вчився. А взагалі то людина планує , а Бог розприділяє. Де я коли думав що з сибірським кліматом я буду в житті звязаний.В армії служив в Сибіру , ну туди послали. А тут добровільно поїхав. І на репліку :"...в вас такі морози!" , в мене є відповідь:"...ви би бачили наше північне сайво!" Ви написали що хочете поміняти австалійський паспорт за 5 років на бритійський.А хіба конче? Моя сестра живе в Нью Йорку з канадським вже майже 18 років і хату там має і дочка вчиться...Спочатку знайшла там роботу RN , була на контракті , а тепер вже на і постіно.... ===== А що роботу Dental Assistant в Австралії виконують медсестри ? ---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ---------- ...а це ще залежить не тільки від мене. Предвзятості в мене не має до таких людей як Сахаров , бувший мер Москви Гавр. Попов , ... на худий кінець Явлінский , ген.Лебідь , Єльцін.Але на теперішню владу і на її "болельщиков" з українського боку , сорі але вона є. Как аукница - так откликница....
Ну к ним у меня тоже предвзятости нет. Видите уже еще общее. Разница в том, что в том чего не знаю предвзятость неуместна. Как и представлять мир в виде борьбы сил зла и добра и писать у " них там дух такой" (помните свой пост ?) Если представлять страны в виде экономических образований, находящихся в конкуренции за контролем за природные ресурсы, финансы, рабочую силу, то все становится логичным и понятным с учетом личностных характеристик находящихся у власти лидеров и самой политической системы.
Звичайно Dental Assistant. Але ми (як і в Англії) звичайно називаємо Dental Nurse. Не знаю чому, може їм так більше подобається. А на українську я не знаю як перекласти крім слова медсестра. Десь місяць назад мав пацієнтку археолога з Канади, яка вже кілька років проживає в Австралії. Я запитав чи не важко було змінити мінус сорок на плюс сорок? Вона відповіла, що навпаки, було дуже цікаво. Коли людина робиться старшою і коли вона виростала в поміркованому кліматі, то все більше і більше хочеться чотирьох пір року. Памятаю, коли після 13 років в Австралії переїхав в Шотландію і побачив справжню жовтогарячу осінь то мало не заплакав.
Боронь Боже, Ніно. Я стараюсь позбавити. Ви не помітили, що я не кажу, що наші люди - гірші, що Україна ніц не варта, не кажу, що добре там, де українців нема? Я не претендую на відкривання очей, просто направду хочу показати те, до чого люди в Україні звикли, на жаль, а пасувало б відвикати. Так. Як у тих, хто виїхав, так і у тих, хто залишився.
Мой адрес - Не дом и не улица, Мой адрес - Советский Союз. Радянська закалка таки залишилася повний текст Колёса диктуют вагонные, Где срочно увидеться нам. Мои номера телефонные Разбросаны по городам. Заботится сердце, Сердце волнуется, Почтовый Пакуется груз. Мой адрес - Не дом и не улица, Мой адрес - Советский Союз. Мой адрес - Не дом и не улица. Мой адрес - Советский Союз. Вы, точки-тире телеграфные, Ищите на стройках меня. Сегодня не личное главное, А сводки рабочего дня. Заботится сердце, Сердце волнуется, Почтовый Пакуется груз. Мой адрес - Не дом и не улица, Мой адрес - Советский Союз. Мой адрес - Не дом и не улица, Мой адрес - Советский Союз. Я там, где ребята толковые, Я там, где плакаты "Вперёд", Где песни рабочие новые Страна трудовая поёт. Заботится сердце, Сердце волнуется, Почтовый Пакуется груз. Мой адрес - Не дом и не улица, Мой адрес - Советский Союз (Австралія).
Нірваночко, будь ласка, не розчаровуйте мене Ви ж розумна людина. ---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ---------- Pedro, я зрозумів-хто Ви. ні, не емігрант, тут Ви праві. Ви нікчема
Я не одноразово просила пояснити чому емігрантів вважають тими, хто чимось шкодить Україні і зокрема особисто українцям. Ніхто так і не пояснив, хоча дружньо виписували, що емігранти - це зрадники і без них Україна розвалюється. Таким чином я собі склала враження про комплекси тих, хто так писав про емігрантів. Якщо хтось колись і пояснить мені чому насправді до еміграції ставляться, як до зла, то буду знати реальні причини. Наразі не розумію і роблю свої висновки. Тільки й всього.
а Ви не помічали, що звичайні "дворові", безпородні пси ненавидять породистих собак. а останні відповідають їм зневагою. чому так, не замислювались?
Педро, а Ви посиліться в селі на Вінниччині. Змініть "плюс сорок" на "мінус сорок"! Слабо? ---------- Додано в 22:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ---------- Заздрити, дійсно, нема чому.
Нірваночко, та що ж Ви таке пишете? Хто хоче і може емігрувати в іншу державу - то прошу дуже - це його/її вибір. Тільки ж не треба потім писати, що тут в Україні живе якесь бидло (прочитайте інші теми) і що її взагалі треба поділити навпіл як державу. Як Ви собі думаєте, шановна, за таке треба похвалити ту людину, яка таке пише?
Хай там як, а князя Володимира "Великим" називають недарма. Якщо бо раніш перебував він у поганстві, скверної похоті прагнучи, то потім старався на покаяння. Як ото говорив Павло апостол: "Де ж умножився гріх, там стало вповні благодаті". Дивно ж се є, скільки добра він зробив у Руській землі. Нестор-літописець[/
Що хто пише - справа кожного особисто, але навіщо по одній людині всіх решта судити? Мені один житель зі СУ написав в асьці, що я бандерівка і таких, як я треба вирізати лише за те, що розмовляю українською мовою (я лише йому відповіла "привіт" на його повідомлення). То тепер я маю про всіх українців, які говорять російською мовою, думати, що вони всі такі ворожі? Якщо у Вас особисто претензії до одного емігранта, то при чому тут всі решта? Таке про Україну і українців пишуть і ті, хто живуть в Україні. І що з того? Вас, шановна, я теж маю рівняти до них тільки тому, що Ви теж живете в Україні, а значить, що думаєте так само?
так всі-не буває ніде і ніколи (с) якраз розмова і ведеться про одного з емігрантів, котрий таким себе вже не вважає. йому повезло, що мені вдалося вкласти його визначення лише в одну фразу і все. проти всіх я не маю нічого проти. але продовжую бути стійко переконаним-людина, котра єдине, що зробила для України - це виїхала з неї, не вправі робити подібні заяви.
А хіба не Ви узагальнюєте, наприклад, у цих своїх дописах?: Ви у всіх дописах про емігрантів бачите, щоб таке писали (що вони зрадники і т.п.)? Тоді для чого узагальнюєте? ---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ---------- Йой, а мені одна людина на ДП сказала на форумі, що мене легко було б пристрелити, і до того ж та людина при пОсаді. І що з того? Мені тепер про всю адміністрацію форумів так думати?