Справжнє обличчя еміґрації

Тема у розділі 'Країни і міста', створена користувачем coolzak, 7 гру 2008.

?

Ви б переїхали за кордон?

1. Так

15 голосів
    42,9%
  2. Ні

7 голосів
    20,0%
  3. Я за кордоном

13 голосів
    37,1%
  1. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 1
  2. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Оригінально...А де ж Ваша тоді Батьківщина? :dntknw:
    Вельми "патріотично" та "економно"...

3. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Да нет, ИМХО, у нас много общего. Я ж вас читаю. Различия у нас там, где
    Сумеете убрать предвзятость априори, у нас появится больше общего.

• Подобається Подобається x 2
  4. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

5. Patrick

Patrick Well-Known Member

От мене цей дивакуватий світ і притягував.
    Він і зараз ще манить....але я не один , бо жінка про ніякі переїзди так далеко © ( це по її словах...ніби є якась точка відліку що далеко , а що близько) не хоче слухати.Вона і наш канадських захід вважає що далеко і холодно.Але це вже мусить так бути - бо в Торонто , Монтреалі для мене роботи не має.Там вже все обжите , земля поміряна , надра викопані...А тут є (і в Австралії була би).... як кажуть , хто на що вчився.
    А взагалі то людина планує , а Бог розприділяє.
    Де я коли думав що з сибірським кліматом я буду в житті звязаний.В армії служив в Сибіру , ну туди послали. А тут добровільно поїхав.
    І на репліку :"...в вас такі морози!" , в мене є відповідь:"...ви би бачили наше північне сайво!"
    Ви написали що хочете поміняти австалійський паспорт за 5 років на бритійський.А хіба конче? Моя сестра живе в Нью Йорку з канадським вже майже 18 років і хату там має і дочка вчиться...Спочатку знайшла там роботу RN , була на контракті , а тепер вже на і постіно....

=====
    А що роботу Dental Assistant в Австралії виконують медсестри ?

---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ----------

...а це ще залежить не тільки від мене.
    Предвзятості в мене не має до таких людей як Сахаров , бувший мер Москви Гавр. Попов , ... на худий кінець Явлінский , ген.Лебідь , Єльцін.Але на теперішню владу і на її "болельщиков" з українського боку , сорі але вона є. Как аукница - так откликница....

• Подобається Подобається x 4
  6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Ну к ним у меня тоже предвзятости нет. Видите уже еще общее. Разница в том, что в том чего не знаю предвзятость неуместна.
    Как и представлять мир в виде борьбы сил зла и добра и писать у " них там дух такой" (помните свой пост ?)

Если представлять страны в виде экономических образований, находящихся в конкуренции за контролем за природные ресурсы, финансы, рабочую силу, то все становится логичным и понятным с учетом личностных характеристик находящихся у власти лидеров и самой политической системы.

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Звичайно Dental Assistant. Але ми (як і в Англії) звичайно називаємо Dental Nurse. Не знаю чому, може їм так більше подобається.
    А на українську я не знаю як перекласти крім слова медсестра.
    Десь місяць назад мав пацієнтку археолога з Канади, яка вже кілька років проживає в Австралії. Я запитав чи не важко було змінити мінус сорок на плюс сорок?
    Вона відповіла, що навпаки, було дуже цікаво.
    Коли людина робиться старшою і коли вона виростала в поміркованому кліматі, то все більше і більше хочеться чотирьох пір року.
    Памятаю, коли після 13 років в Австралії переїхав в Шотландію і побачив справжню жовтогарячу осінь то мало не заплакав.

• Подобається Подобається x 7
  8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Боронь Боже, Ніно. Я стараюсь позбавити.

Ви не помітили, що я не кажу, що наші люди - гірші, що Україна ніц не варта, не кажу, що добре там, де українців нема?

Я не претендую на відкривання очей, просто направду хочу показати те, до чого люди в Україні звикли, на жаль, а пасувало б відвикати.

Так. Як у тих, хто виїхав, так і у тих, хто залишився.

• Подобається Подобається x 3
  9. Nina

Nina Well-Known Member

Мой адрес -
    Не дом и не улица,
    Мой адрес -
    Советский Союз.

Радянська закалка таки залишилася:)))

повний текст

Колёса диктуют вагонные,
    Где срочно увидеться нам.
    Мои номера телефонные
    Разбросаны по городам.
    Заботится сердце,
    Сердце волнуется,
    Почтовый
    Пакуется груз.
    Мой адрес -
    Не дом и не улица,
    Мой адрес -
    Советский Союз.
    Мой адрес -
    Не дом и не улица.
    Мой адрес -
    Советский Союз.
    Вы, точки-тире телеграфные,
    Ищите на стройках меня.
    Сегодня не личное главное,
    А сводки рабочего дня.
    Заботится сердце,
    Сердце волнуется,
    Почтовый
    Пакуется груз.
    Мой адрес -
    Не дом и не улица,
    Мой адрес -
    Советский Союз.
    Мой адрес -
    Не дом и не улица,
    Мой адрес -
    Советский Союз.
    Я там, где ребята толковые,
    Я там, где плакаты "Вперёд",
    Где песни рабочие новые
    Страна трудовая поёт.
    Заботится сердце,
    Сердце волнуется,
    Почтовый
    Пакуется груз.
    Мой адрес -
    Не дом и не улица,
    Мой адрес -
    Советский Союз (Австралія).

10. UDALA

UDALA Well-Known Member

А какая должна быть закалка - кампучийская?:)))
    или австралийская

11. terrible

terrible Well-Known Member

Нірваночко, будь ласка, не розчаровуйте мене :sad:
    Ви ж розумна людина.

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:20 ----------

Pedro, я зрозумів-хто Ви. ні, не емігрант, тут Ви праві. Ви нікчема :sad:

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я не одноразово просила пояснити чому емігрантів вважають тими, хто чимось шкодить Україні і зокрема особисто українцям. Ніхто так і не пояснив, хоча дружньо виписували, що емігранти - це зрадники і без них Україна розвалюється. Таким чином я собі склала враження про комплекси тих, хто так писав про емігрантів. Якщо хтось колись і пояснить мені чому насправді до еміграції ставляться, як до зла, то буду знати реальні причини. Наразі не розумію і роблю свої висновки. Тільки й всього.

13. terrible

а Ви не помічали, що звичайні "дворові", безпородні пси ненавидять породистих собак. а останні відповідають їм зневагою.
    чому так, не замислювались?

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Заздрість? Але ж чому заздрити? Було б чому, то б не дивувалась..

15. Nina

Nina Well-Known Member

Педро, а Ви посиліться в селі на Вінниччині. Змініть "плюс сорок" на "мінус сорок"! Слабо?

---------- Додано в 22:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ----------

Заздрити, дійсно, нема чому.

16. pukhnastyk

Нірваночко, та що ж Ви таке пишете? Хто хоче і може емігрувати в іншу державу - то прошу дуже - це його/її вибір. Тільки ж не треба потім писати, що тут в Україні живе якесь бидло (прочитайте інші теми) і що її взагалі треба поділити навпіл як державу. Як Ви собі думаєте, шановна, за таке треба похвалити ту людину, яка таке пише?

• Подобається Подобається x 4
  17. Nina

Nina Well-Known Member

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Що хто пише - справа кожного особисто, але навіщо по одній людині всіх решта судити? Мені один житель зі СУ написав в асьці, що я бандерівка і таких, як я треба вирізати лише за те, що розмовляю українською мовою (я лише йому відповіла "привіт" на його повідомлення). То тепер я маю про всіх українців, які говорять російською мовою, думати, що вони всі такі ворожі?
    Якщо у Вас особисто претензії до одного емігранта, то при чому тут всі решта?
    Таке про Україну і українців пишуть і ті, хто живуть в Україні. І що з того? Вас, шановна, я теж маю рівняти до них тільки тому, що Ви теж живете в Україні, а значить, що думаєте так само?

19. terrible

так всі-не буває ніде і ніколи (с)
    якраз розмова і ведеться про одного з емігрантів, котрий таким себе вже не вважає. йому повезло, що мені вдалося вкласти його визначення лише в одну фразу :)
    і все. проти всіх я не маю нічого проти. але продовжую бути стійко переконаним-людина, котра єдине, що зробила для України - це виїхала з неї, не вправі робити подібні заяви.

20. pukhnastyk

А хіба не Ви узагальнюєте, наприклад, у цих своїх дописах?:
    Ви у всіх дописах про емігрантів бачите, щоб таке писали (що вони зрадники і т.п.)?
    Тоді для чого узагальнюєте?

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

а де твій аватар? :)