Справжнє обличчя еміґрації

Тема у розділі 'Країни і міста', створена користувачем coolzak, 7 гру 2008.

?

Ви б переїхали за кордон?

1. Так

15 голосів
    42,9%
  2. Ні

7 голосів
    20,0%
  3. Я за кордоном

13 голосів
    37,1%
  1. Nina

Nina Well-Known Member

Не тільки дискутувати треба, але й ще робити. А хто конкретно робить чи не робить, звісно я відповісти не можу.

---------- Додано в 11:52 ---------- Попередній допис був написаний в 11:43 ----------

Так, я критикую. Бо ви кидаєте Україну, як Ви висловилися, тим тваринам. Ви - зневіра. І не буде вам злому на всій землі безконечній
    веселого дому.

• Подобається Подобається x 4
  2. Максим

Максим Well-Known Member

Ви самі звинуватили нас в тому, що ми поїхали замість того, щоб щось робити в Україні. З цього напрошувався б висновок, що Ви саме і є одна з тих, хто залишився і щось робить та намагається щось змінити, якби не Ваші дописи на зразок цитованого. Тому складається враження, що Ви просто шукаєте винних: в Україні нема кому працювати, спричинили це мігранти своєю втечею, а тепер ще й заваджають повчаннями.

З цього теж міг би напрошуватися висновок, що Ви і є людина, яка себе реалізувала, якби не Ваше постійне невдоволення. І знов-таки, нема кому розставляти, нема кому працювати, винні мігранти. І все загальні фрази.

---------- Додано в 11:01 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ----------

В Штатах, де люди чи не найчастіше мігрують з одного міста чи штату до іншого, це називають foot voting - голосування ногами. Якщо люди не в стані змінити ситуацію в якомусь місці, то масово звідти виселяються. В багатьох випадках саме це і змушує місцеву владу до дій і змін.

• Подобається Подобається x 6
  3. Nina

Nina Well-Known Member

Винні всі (узагальнюю).

Ну якщо це ваш такий прийом, підхід, то бачимо його результати.

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Аякже ж.

Винні насамперед ті, кого нема.

А ті, що залишились, так і будуть кивати у їхню сторону.

Подивіться, цих людей, хто сюди дописує, нема в Україні плюс-мінус двадцять років. Що змінилось?

Приведу цитату з одного з дружніх блоґів.

http://www.tivasyk.info/2010/02/blog-post_23.html

Зауважу, ні слова про кав’яр.

• Подобається Подобається x 7
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Робити що? Може ви підкажете? Ми робили... Без, західноукраїнців, ви б далі були частиною єдінай-нєдєлімай. Ми почали в кінці 80-х минулого століття. Мітинги, демонстрації... нас цькували міліцією, собаками.
    Потім сяк-так ліниво підключився Київ, центральна Україна.
    Данєцкіє трєбавалі калбаси.
    Перші демократичні вибори. З західної України не одна комуняка, ні один смердячий москаль не був вибраний. А в вас? Риторичне питання...
    Так, ми маємо недолік. Нас мало. І тому був вибраний комуняка Кравчук, москаль Кучма, а зараз зек Бандюкович.
    Мій приятель, ЛОР лікар колись мріяв про незалежну Україну і як москалі будуть драпати зі Львова. Зараз працює лікарем в Німечині.
    Так, якби був хоч 1% надії, що в Україні щось можна зробити, багато б з нас думало про повернення. На жаль, останній цвях в труну з назвою Україна забито. Бидло може святкувати. Нормальні люди будуть робити плани, як втекти. Бо бидло небезпечне. Особливо коли пяне і з атрофованим мозком.

• Подобається Подобається x 9
  6. Nina

Nina Well-Known Member

Живіть там де хочете. І перестаньте обливати негативом і брудом Україну. І ви ще говорите про якусь любов до батьківщини? Любов проявляється любов’ю. А ви злі, зневірені люди. Чим же ви можете допомогти? Вам самим допомога потрібна. Як би ви не хотіли і не писали, Україна жива і буде жити.

• Подобається Подобається x 2
  7. Un.Known

Знаєте, як би це допомогло - ми б перестали.

Моя бабуся казала:"Люби, як душу, тряси, як грушу". А для Вас любов - то все вишиванки, солов’ї та солодкі слова.

Мо’ ще й діагноз скажете?

• Подобається Подобається x 3
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

От я не розумію. Кажуть, що ті, хто виїхав, нічого не роблять для України. Не буду переконувати в протилежному, бо мої слова і так не будуть почуті. Але виникає питання: що конкретно ви в Україні робите для своєї держави? Ви вчитесь, працюєте, виховуєте дітей, підтримуєте традиції.. Але це все ви робите для себе! А для країни - що?

• Подобається Подобається x 3
  9. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Вай, вай, вай, шановний пан Pedro, а що ж Вам мішало повернутись, коли був такий "проукраїнський" президент Ющенко, до речі, цілих 5 років був на цій посаді? ;) Чи Ви так сильно хотіли повернутись, що навіть не знали як це зробити? :pardon:
    Дійсно, і Вам піднімається рука такі речі писати?
    Сіяти такий негатив серед тих людей, які мешкають тут в Україні і не збираються емігрувати? Де ж тут, у цьому і схожих Ваших дописах в інших темах, є любов до України, шановний емігранте пан Педро?
    В мене ставлення в загальному до емігрантів нормальне. Але людей, які не живуть в Україні вже 20 років, а пишуть, що "Україна при смерті" і т.п., я патріотом назвати не можу і поважати теж не буду. Вибачте, але Ви просто "зливаєте" свій негатив (може був невдалий день, всяке буває), прикриваючись таким гарним словосполученням як любов до України.

• Подобається Подобається x 5
  10. UDALA

UDALA Well-Known Member

Не даем ей скатиться в националистическую пропасть!!!

11. Un.Known

А в яку тоді даєте?

12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

В интернационалистическую...:sad:

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В бандитську :sad: А країна без національності - це просто набір людей. ІМХО, саме національність і патріотизм зближує країну і її населення. А бути проти національності країни, яку вважаєш своєю рідною, - це мені не зрозуміти.

14. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Тобто коли ви намагались зруйнувати СРСР - надія була і ви працювали незважаючи на "систему", а сьогодні, коли маєте незалежну державу - надії немає? Плыли плыли - у берега обделались?

---------- Додано в 23:42 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ----------

А хіба Держава це теж саме, що Батьківщина?

• Подобається Подобається x 1
  15. Un.Known

Цього ніхто не стверджував. Але поза державою себе на Батьківщині важко уявити.

І любов до України, як до батьківщини не має нічого спільного з державою Україна.

16. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Австралия, Америка... просто набор людей? Это страны без национальности, но патриотов там поболее чем у нас. :scratch_one-s_head:

17. Максим

Максим Well-Known Member

Зате як вигідно себе можна подати, причім робити нічого не треба. Достатньо просто пасивно залишатися на своєму місці.

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так, в Америці сильна пропаганда патріотизму, і за це їй великий плюс. Нехай там збір людей з цілого світу, але мені здається, що вони поважають країну, в якій живуть і працюють, сильніше, ніж деякі українці в Україні (корінне населення!).

• Подобається Подобається x 5
  19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

с чего это?
    Юнайтед стейтс оф Гамерика - может и набор, но не плохой ...

потому что там Север и ЮГ одинаково считают себя и друг друга американцами, а у нас кой какая категория считает украми только себя а дорываясь до власти последователи оных идей вводят это в понятие Украина вот нормальный народ и плюется ....

20. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Вы не прави в своих обвинениях. Если этого коренного населения не будет, то будет не страна - будет территория. Пустыня.
    Вспомните китайцев... они ведь как-то раз посчитали воробьёв вредными птицами.

а де твій аватар? :)