Справжнє обличчя еміґрації

Тема у розділі 'Країни і міста', створена користувачем coolzak, 7 гру 2008.

?

Ви б переїхали за кордон?

1. Так

15 голосів
    42,9%
  2. Ні

7 голосів
    20,0%
  3. Я за кордоном

13 голосів
    37,1%
  1. redfox

redfox Well-Known Member

проблема в том, что если в Эрмитаже или в Русском музее выставят Тициана - вот тоже никакой проблемы добраться - а в Париж, Рим, Амстердам. вы так часто бываете в галереях?

2. Максим

Максим Well-Known Member

Redfox, Ви втомлюєте.
    Признайтеся, Вас то чим ця тема так іритує?

• Подобається Подобається x 3
  3. redfox

redfox Well-Known Member

тем, что не надо выдавать желаемое за действительное!)

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Так. Пристрасть з минулого місця роботи.

Також з неї залишилось ще одне хоббі - історія Габсбургів. І якщо (ключове слово) Тіціана Вам привезуть, то Шонбрун - навряд. :)

• Подобається Подобається x 2
  5. І серед них ви? :)))

Якщо в Одесі завтра відкриється якась виставка, то дитина сяде у автобус і поїде. :)

6. redfox

redfox Well-Known Member

ну так и Зимний с кремлем вряд ли там появятся, так и до эйфеевой башни вам так же как и из москвы - это говорит о том, что нет там ничего такого, что было бы недоступно здесь. а прокачество образования за границей, особенно школьного вообще говорить не хочется

7. Un.Known

Рибко, не всі такі відважні. (І не всі мами).

Кума свою доню, мою похресницю, у Львів не пускає. Страшно.

І я б боялась (раз довелось їхати в електричці з компанією неадекватних молодих людей).

В Чехії б їх на першій зупинці віддали б у руки патрульній службі, за порушення порядку і пошкодження чужого майна. А в Україні не було кому поскаржитись.

Я повторюсь - бачити Париж на ілюстраціях і ходити його вулицями - різні речі.

І я говорю не про переваги життя у Чехії, а про переваги можливостей.

• Подобається Подобається x 4
  8. Максим

Максим Well-Known Member

Яким чином? :) Ми зрозуміли, що Ви задоволені життям у Вашому місті і країні. А оця тема про емігрантів Вас яким боком турбує? :)

9. І мене не пускають. Нічого поганого тут не бачу.

П.С. А взагалі, чому ви зачепилися за виставки за галереями? Це щось найважливіше, що стосується еміграції і без чого прожити не можна?

10. Un.Known

Я вже їх бачила. :)

Насправді? о_О Це у ваших школах так географії вчать? )))

До речі, про школи.

Так, в початковій школі набагато легша програма. А в коледжі зате вивчаються предмети дуже спеціалізовані.

І в цьому я бачу плюс.

Бо моя дитина, коли його закінчить, і отримає диплом менеджера туризму, не буде ніц знати з астрономії (котру вчила я і з котрої не пам’ятаю нічого), але буде мати в голові історію європейських пам’ятників культури (як приклад). А та дитина, котру цікавлять зорі, і з котрими вона хоче пов’язати своє життя, не буде сидіти над тим непотрібним їй історично-культурним матеріалом.

Можна, Рибко.

Я ж вже казала - порядну людину можна і без того всього виховати.

Але кожен про своє говорить, от я і говорю - за себе.

А емігрувала я з інших причин, ніж виставки.

• Подобається Подобається x 7
  11. Nina

Nina Well-Known Member

Как быть иностранцем? Иностранцем вообще не следует быть. Это постыдно, это дурной вкус. Нет смысла притворяться, что дело обстоит иначе. И выхода из этого тоже нет. Преступник может исправиться и стать порядочным членом общества. Иностранец не может исправиться. Он всегда останется иностранцем. Он может стать британцем, но он никогда не может стать англичанином.
    Так что лучше смириться с этой печальной действительностью. Есть некие благородные англичане, которые могут простить вам. Есть щедрые души, которые могут понять, что это не ваша вина, а ваша беда.

Джордж Микеш (Венгрия),
    "Как быть иностранцем"

12. Un.Known

:)

Ви в своєму амплуа, Ніно. Знову цитата, відсутність думки і відповіді на питання.

Щодо цитати.

Джордж Мікеш насправді називався Дьєрдь. І ставити за його ім"ям "Угорщина" - це вказати тільки країну, звідки він походить, бо насправді Мікеш - англійський письменник, котрий все життя був емігрантом.

Письменник-гуморист, сатирик, котрий підсміювався з потугів однієї нації, котра вважала, що "це - найкраще, бо це - англійське".

Він з Вас підсміювався також, Ніно, як з тої англійки, котра казала: "Что истинно в Англии, остается истиной и в Венгрии, и на Северном Борнео, и в Венесуэле -- где угодно."

Раджу - якщо маєте таку пристрасть, цитувати, задумайтесь,що саме цитуєте і для кого, аби смішно не виглядати. :)

• Подобається Подобається x 5
  13. Nina

Nina Well-Known Member

У кожному жарті лише частка жарту - цей факт давно відомий кожному.

Вам так смішно, що ви вже майже в істериці.

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні. Ідіотизмом принципово не займався.

Поки до Києва збираюсь. Знаю, Омельченко там такого не допускав.
    Гляну, що Ваш космос наремонтував.

Після Києва може На ШьонБрун ще раз гляну, як сподобається вишлю Вам відкритку.

P.S. Підземний переїзд під Дніпром вже прокопали?
    Міст Патона ще стоїть? (Нові два точно навіть не починали :) )

• Подобається Подобається x 2
  15. Un.Known

Овва. :)

Пані Ніна вже і ясновидиця. (А стиль спілкування той самий).

Я дивуюсь, що не написала "вже в істериці".

Ні, пані Ніно, я спокійна і налаштована завжди позитивно. Коли мені не сподобається тут - я просто закрию цю сторінку.

Я не сприймаю форуми настільки серйозно. Я тут не живу, вірніше, живу не тут. Тому не вважаю за потрібне псувати собі нерви і вільні хвилини доказуванням людям, котрі гуглять слово "іноземець", що я не верблюд.

Але перечитую Ваші останні пости і не можу зрозуміти про що вони. Ви щось хочете довести емігрантам, а що - зрозуміти точно не можу.

Натякаю, на питання прошу відповісти, а від Вас одне чую тільки те, що я істеричний агітатор.

16. coolzak

coolzak Well-Known Member

Я думаю Ніна просто тролить-не може бути хтось настільки тупим щоб таку фігню постити

17. Ні(цвірінь) він не зробив.

Так, такої ситуації з транспортом і снігом за Омельченка не було.

А ви до якої категорії належите? :)

А хіба збиралися?

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

До тої, що давно збирається виїхати.

Не вперше чую здивування від київських. :) Ви що? Не цікавитеся своїм містом зовсім, чи воно просто завелике для Вас?

19. Завелике - це точно.

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ну Рибко, як стане тіснуватим - рекомендую поїздити по Україні. Багато нового відкриєте...(до речі зразу зацікавитеся новинами про Київ і взнаєте про своє місто значно більше, навіть з тих самих телеканалів :) )

а де твій аватар? :)