Справжнє обличчя еміґрації

Тема у розділі 'Країни і міста', створена користувачем coolzak, 7 гру 2008.

?

Ви б переїхали за кордон?

1. Так

15 голосів
    42,9%
  2. Ні

7 голосів
    20,0%
  3. Я за кордоном

13 голосів
    37,1%
  1. redfox

redfox Well-Known Member

:haha::haha:
    посмешли
    есть у меня пара знакомых, которые иммигрировали в австралию, а при чем здесь негры в москве и клиенты в банке? значит, вы работаете стоматологом... небольшой частный кабинет? клиенты - такие же иммигранты - и это в лучшем случае))):haha:

ничего личного!
    в италии больше стоматологи ценятся сами итальянцы - посли них я и перестала дантистов бояться)

и о пользе красной икры:
    Икра является источником:

- белка, содержание которого 32 г на 100 г икры и усваивается он очень быстро, в течение часа. Кроме того, этот белок состоит из полного спектра заменимых и незаменимых аминокислот (то есть дефицитных). Поэтому после употребления икры в обмен веществ включаются разные «спящие» участки. Человек ощущает это, как прилив сил;

- йода, который очень важен в профилактике заболеваний щитовидной железы;

- полиненасыщенных жирных кислот, которые выводят из организма жиры, приводящие к развитию атеросклероза — болезни старости. Эта болезнь развивается практически у всех людей, у одних быстрее, у других — медленнее. Если часто употреблять в пищу икру, появление атеросклероза можно замедлить;

- витамина А, похожего по эффекту на витамин С (помогает иммунитету выводить шлаки, укрепляет сосуды, улучшает зрение), который может накапливаться в организме. Поэтому тем, кто хочет укрепить иммунитет после болезни и улучшить зрение, рекомендуется есть икру;

- витамин D, который принимает участие в формировании и укреплении костей. Очень полезен беременным женщинам и кормящим матерям для профилактики рахита у детей;

- витамина Е, его еще называют половым гормоном, так как он нормализует обмен веществ в половых железах, омолаживает клетки и выводит шлаки из жировой ткани. Поэтому витамин Е полезен при половой слабости.

:haha::haha::haha:
    так что расстройство желудка - это сущая мелочь

2. Patrick

Patrick Well-Known Member

...а в новому світі що не дентист чи лікар то з іншої етнічної групи.
    небачу нічого поганого в іммігрантах-клієнтах і емігрантах-лікарях...до чого це?
    я сам ходжу до іранця...чудовий лікар...апойтмент треба на 2-3 тижні наперед заказувати , так багато має клієнтів.
    Великий гарний новий офіс ....його асистентки і гайдженіст дівчата народжені в Канаді , місцеві...і їм абсолютно "не впадлу" що їхній бос іммігрант...
    Імігранти дуже часто добиваються кращих матеріальних достатків ніж люди народжені в країні.
    а відношення до людей тут одинакове....гірше тим хто сидить на простроченій візі , але це інша розмова.
    але якщо людина громадянин , то має повноцінне життя.
    Я в Канаді абсолютно не відчуваю що я тут інший , чужий....

• Подобається Подобається x 7
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 2
  4. Максим

Максим Well-Known Member

5.  
  6. redfox

redfox Well-Known Member

боюсь вас разочаровать, но это всего навсего аналог) :mocking:

7. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ось вам і справжнє обличчя, навіть нема чого додати. :dntknw:

А що вчиться вже сенсу немає якщо за кордоном це не впізнають?

---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ----------

Т.е. ходить в шортах имея миллион в кармане - нормально, а вот ходить по метро в шубе купленной не на последние деньги - моветон. Я правильно вас понял?

Я даже не говорю о том, что я не боюсь жить в своей стране и в своём городе. Это мой город, это моя страна. Кого я должен в метро бояться???

p.s. tastes differ ;)

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ----------

Вы докажете обратное, если приведёте пример человека без образования поступившего в аспирантуру заграничного ВУЗа. ;) Пока же "без бумажки ты букашка", причём бумажка должна быть не абы-какого, а признанного иностранцами ВУЗа... :)

8. Un.Known

Толк вчитись є завжди. Шкода, якщо рідна країна не дає шансу вивченим.

Ні, неправильно.

Ходити в Ла Скалу в шортах - моветон. В метро в шубі - ну... я б не сказала, що моветон. Різниці і в шубах бувають.

А от в кольє в метро - таки смішно. Усьому своє місце і час.

• Подобається Подобається x 4
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І що з того? Так, польська біржа праці не визнала мій диплом магістра. Але я сказала, що хочу працювати, але не маю ні достатніх знань польської мови, ні роботи самотужки знайти не можу і хочу почати власну справу. Мені сказали - та будь-ласка і почали допомагати. А в Україні що би було? Прийшла б на біржу з дипломом і дали б мені роботу по спеціальності? Вистарчило б єдиного погляду тітоньки, щоб відчути себе нікому непотрібним.
    Та і що дає диплом в Україні? Та мене у Львові навіть не питали за нього! Дали тести на співбесіді, зробила, їм сподобалось, взяли на роботу. В Польщі так само. Буває, що поляки з дипломами магістрів працюють в супермаркетах на касах (в кращому випадку), бо на роботу по спеціальності їх не беруть - не мають знань щодо практичного застосування вивченої теорії.

• Подобається Подобається x 6
  10. Nina

Nina Well-Known Member

Це Ваша земля. А своє завжди найкраще.

11. borkhes

Гм, а ви зараз про які роботи та про яких поляків? У Москві теж можна у Макдональдсі чи в Ашані працювати без диплома і навіть хтось там працює, можливо що деяки з них магістри чи бакалаври, але це не дає підстав стверджувати що диплом (не тільки папір а відповідні знання також) нічого не дає... :dntknw:

Нірванко, у мене на роботі в посадової інструкції є і вимоги до стажу і до вищої освіти за фахом та багато чого іншого... мабуть ми про різні посади говоримо? :scratch_one-s_head:

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так і хочеться сказати - ще не вмерла Україна :)

із здоровим глуздом майже всі виїхали, решта - депутати.
    Я постійно кажу виїхало близько 5 мільйонів - НЕ НАЙДУРНІШІ !!!
    Залишились тільки троє робочих, які холодний асфальт засипають на морозі у ямку з водою. Двоє курить, один з дирчиком ходить.

• Подобається Подобається x 3
  13. Un.Known

А що їм дає диплом магістра в МакДональдсі?

14. borkhes

Ну а я про що?
    Те що хтось працює там де диплом не потрібний, ще не дає підстав стверджувати, що він взагалі не потрібний. Не згодні? :)

• Подобається Подобається x 1
  15. Salata

Salata Well-Known Member

16. borkhes

Салата,

Останнє редагування: 11 лют 2010
  17. Nina

Nina Well-Known Member

Ти один з тих, що курить

• Подобається Подобається x 1
  18. Un.Known

19. Salata

Salata Well-Known Member

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Це дає підстави стверджувати, що не обов'язково мати диплом, щоб мати хорошу роботу. І те, що за кордоном наші дипломи не визнають, не означає, що автоматично ми тут всі працюємо на найгірших посадах, харчуємось в найдешевших місцях тощо. Якщо толкова людина, то і диплому непотрібно.
    Ну та, є місця, де треба мати папір, щоб отримувати більшу зарплату, але це в держ. установах. І переважно в таких місцях заробіток не є основним джерелом прибутків.

---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ----------

Мабуть, я не об'єктивна в тому питанні, бо не зустрічалась з такими місцями, де треба папір.

а де твій аватар? :)