посмешли есть у меня пара знакомых, которые иммигрировали в австралию, а при чем здесь негры в москве и клиенты в банке? значит, вы работаете стоматологом... небольшой частный кабинет? клиенты - такие же иммигранты - и это в лучшем случае))) ничего личного! в италии больше стоматологи ценятся сами итальянцы - посли них я и перестала дантистов бояться) и о пользе красной икры: Икра является источником: - белка, содержание которого 32 г на 100 г икры и усваивается он очень быстро, в течение часа. Кроме того, этот белок состоит из полного спектра заменимых и незаменимых аминокислот (то есть дефицитных). Поэтому после употребления икры в обмен веществ включаются разные «спящие» участки. Человек ощущает это, как прилив сил; - йода, который очень важен в профилактике заболеваний щитовидной железы; - полиненасыщенных жирных кислот, которые выводят из организма жиры, приводящие к развитию атеросклероза — болезни старости. Эта болезнь развивается практически у всех людей, у одних быстрее, у других — медленнее. Если часто употреблять в пищу икру, появление атеросклероза можно замедлить; - витамина А, похожего по эффекту на витамин С (помогает иммунитету выводить шлаки, укрепляет сосуды, улучшает зрение), который может накапливаться в организме. Поэтому тем, кто хочет укрепить иммунитет после болезни и улучшить зрение, рекомендуется есть икру; - витамин D, который принимает участие в формировании и укреплении костей. Очень полезен беременным женщинам и кормящим матерям для профилактики рахита у детей; - витамина Е, его еще называют половым гормоном, так как он нормализует обмен веществ в половых железах, омолаживает клетки и выводит шлаки из жировой ткани. Поэтому витамин Е полезен при половой слабости. так что расстройство желудка - это сущая мелочь
...а в новому світі що не дентист чи лікар то з іншої етнічної групи. небачу нічого поганого в іммігрантах-клієнтах і емігрантах-лікарях...до чого це? я сам ходжу до іранця...чудовий лікар...апойтмент треба на 2-3 тижні наперед заказувати , так багато має клієнтів. Великий гарний новий офіс ....його асистентки і гайдженіст дівчата народжені в Канаді , місцеві...і їм абсолютно "не впадлу" що їхній бос іммігрант... Імігранти дуже часто добиваються кращих матеріальних достатків ніж люди народжені в країні. а відношення до людей тут одинакове....гірше тим хто сидить на простроченій візі , але це інша розмова. але якщо людина громадянин , то має повноцінне життя. Я в Канаді абсолютно не відчуваю що я тут інший , чужий....
В нас тут з друзями ціла дебата, котрий кав’яр у вас вважається справжнім. Кума каже, що 300 г. банку червоної купує за 18 євро. У кожного свої гастрономічні пристрасті. Але доводити, що кав’яр їх вершина - не я почала. Додано: Так усьо ясно. Таки червоний. Тут він є і в супермаркетах. Для всіх. (Дивно, ніколи не думала, що кав’яр - якийсь показник.)
Та є він, є, німецький наприклад за 4 ойро 50 грам баночка. Ви купляли 300 за 18, отже 50 грамів за 3 ойро Маю надію, що тут зараз любителі кав'яру не почнуть знов вміст калорій, білків і вітамінів розписувати...
- икру нельзя подделать (суррогаты продаются, в т.ч. и черной, но они настолько не похожи, что не тянут на подделку). Так что, вся настоящая. В т.ч. и с сертификатами - но это цена развесной икры горбуши (самая распространённая, но вполне хорошая). В банках - берут ещё и за банку, к тому же сорта рыбы разные - спросите у кумы, чью икру она берёт (нерка, кижуч, кета, форель и т.д.) - да не, то не пани, а её кума где-то в СНГ, как я понял. Закончим с этим, если не возражаете
Ось вам і справжнє обличчя, навіть нема чого додати. А що вчиться вже сенсу немає якщо за кордоном це не впізнають? ---------- Додано в 21:32 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ---------- Т.е. ходить в шортах имея миллион в кармане - нормально, а вот ходить по метро в шубе купленной не на последние деньги - моветон. Я правильно вас понял? Я даже не говорю о том, что я не боюсь жить в своей стране и в своём городе. Это мой город, это моя страна. Кого я должен в метро бояться??? p.s. tastes differ ---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ---------- Вы докажете обратное, если приведёте пример человека без образования поступившего в аспирантуру заграничного ВУЗа. Пока же "без бумажки ты букашка", причём бумажка должна быть не абы-какого, а признанного иностранцами ВУЗа...
Толк вчитись є завжди. Шкода, якщо рідна країна не дає шансу вивченим. Ні, неправильно. Ходити в Ла Скалу в шортах - моветон. В метро в шубі - ну... я б не сказала, що моветон. Різниці і в шубах бувають. А от в кольє в метро - таки смішно. Усьому своє місце і час.
І що з того? Так, польська біржа праці не визнала мій диплом магістра. Але я сказала, що хочу працювати, але не маю ні достатніх знань польської мови, ні роботи самотужки знайти не можу і хочу почати власну справу. Мені сказали - та будь-ласка і почали допомагати. А в Україні що би було? Прийшла б на біржу з дипломом і дали б мені роботу по спеціальності? Вистарчило б єдиного погляду тітоньки, щоб відчути себе нікому непотрібним. Та і що дає диплом в Україні? Та мене у Львові навіть не питали за нього! Дали тести на співбесіді, зробила, їм сподобалось, взяли на роботу. В Польщі так само. Буває, що поляки з дипломами магістрів працюють в супермаркетах на касах (в кращому випадку), бо на роботу по спеціальності їх не беруть - не мають знань щодо практичного застосування вивченої теорії.
Гм, а ви зараз про які роботи та про яких поляків? У Москві теж можна у Макдональдсі чи в Ашані працювати без диплома і навіть хтось там працює, можливо що деяки з них магістри чи бакалаври, але це не дає підстав стверджувати що диплом (не тільки папір а відповідні знання також) нічого не дає... Нірванко, у мене на роботі в посадової інструкції є і вимоги до стажу і до вищої освіти за фахом та багато чого іншого... мабуть ми про різні посади говоримо?
Так і хочеться сказати - ще не вмерла Україна із здоровим глуздом майже всі виїхали, решта - депутати. Я постійно кажу виїхало близько 5 мільйонів - НЕ НАЙДУРНІШІ !!! Залишились тільки троє робочих, які холодний асфальт засипають на морозі у ямку з водою. Двоє курить, один з дирчиком ходить.
Ну а я про що? Те що хтось працює там де диплом не потрібний, ще не дає підстав стверджувати, що він взагалі не потрібний. Не згодні?
В России с этим немного все иначе. В Украине, из того, что знаю - точно как говорит nirvanka. На диплом мало смотрят. Может, это только в околокомпьютерной сфере (если человек разбирается, бумага ни к чему) ну и наверное менеджмент всякий - аналогично. На госслужбе, конечно, все по инструкции.
Салата, На диплом мало смотрят до определённой позиции. Да программистом в частной лавочке можно работать и с тремя классами за плечами (собственно в США программеру высшее образование не нужно, скорее даже редкость), но если речь идёт о более серьёзной позиции и компании, то без диплома - только в низшее звено. Однако ИТ жизнь не ограничивается, есть ещё всевозможные проектировщики, строители, инженеры... без диплома - максимум чертёжник и письмоносец с кофеваром. АЭС, ТЭЦ, строители, авиаторы и т.д. и т.п... Там без соответствующих знаний и дипломов никуда. Да даже юрист без образования - не юрист. В Украине тоже самое. Работали же мои друзья с Укрнефтехимпроектом - там такие же инженеры сидят как и в РФ и в любой другой стране. С соответствующим образованием и опытом. з.ы. Не претендую на объективность. з.з.і. Вспомнил вопрос прошлого отпуска. Там на выезде из Симфа в сторону Севаса есть обшарпанное здание некоего НИПИ(не помню название) - он работает и просто так плохо выглядит внешне или ему хана?
По поводу дипломов - я о том же, в принципе. Тоже ни в коем случае не претендую. Думаю, в производстве так и должно быть, просто во Львове и Крыму его нет, по сути. Ны выезде - не знаю. На Севастопольской - завод пластмасс, давно накрылся (ну что-то выпускает, только нужно долго искать). Фиолент еще скрипит как-то на производстве дрелей и пр., но он около автовокзала. А! Фотон! Нет, конечно. Не работает. Телевизоры "Фотон" уже никто и не вспомнит
Це дає підстави стверджувати, що не обов'язково мати диплом, щоб мати хорошу роботу. І те, що за кордоном наші дипломи не визнають, не означає, що автоматично ми тут всі працюємо на найгірших посадах, харчуємось в найдешевших місцях тощо. Якщо толкова людина, то і диплому непотрібно. Ну та, є місця, де треба мати папір, щоб отримувати більшу зарплату, але це в держ. установах. І переважно в таких місцях заробіток не є основним джерелом прибутків. ---------- Додано в 23:55 ---------- Попередній допис був написаний в 23:40 ---------- Мабуть, я не об'єктивна в тому питанні, бо не зустрічалась з такими місцями, де треба папір.