Щось Ви як виїхали, так і зупинились в розвитку свого уявлення про Україну і що тут відбувається. Комуністи, комсомол,піонерський галстук. Це все вчорашній день. Навіть у американських фільмах сьогодні вже насміхаються не над росіянами-комуністами, а над китайцями. Америка завжди повинна мати ворога. А «мозги» промивають вам не гірше, ніж в радянські часи. Згадую, як одна канадка мене свято переконувала, що собаку треба годувати лише педі-гріпалом, ні в якому разі звичайною їжею. Тоді собака буде дуже довго жити. П.С. І до речі схід України розвивається в деяких питаннях не гірше, а може ще краще, ніж захід. Давно ви там не були, або взагалі не були.
Вона таки мала рацію. Хоча краще годувати іншими кормами США та Канади Pinnacle, ACANA, Royal Canin, ну то таке. Маєте змогу дивитися ПА телебачення? Користуєтесь Verizon?
Краще годувати м'ясом. А ці сухі корми все одно, що вас годували би весь час чіпсами і сухими сніданками.
Якщо Ви перейшли на американську їжу і свого пса перевели на сухі сніданки, то обережніше, можуть виникнути проблеми зі зайвою вагою. Тоді буде, як казав один російський гуморист, папа-піраміда, мама-піраміда і т.д.
Маю, маю. Сьогодні, слава богу, я навіть з вами на форумі розмовляти можливість маю. А ви вже бачу до еміграції готуєтесь, усі канали вивчили і торгові марки. От із за таких кон’юнктурщиків маємо в Україні те що маємо. А за кордоном, будь-які перепони долаєте на шляху до кращого життя. І хати миєте, і г… прибираєте. А тут всі пани, з вищими освітами. Нема кому українського Г…. з хати вимітати.
Хочете, щоб Вам за Ваше Г... ще гроші платили? Не хочете в Г..сидіти, то самі себе і обслужіть, якщо нема чим заплатити
А не гадить пробовали? Знаете, анекдот вспомнился: "Утром выходит на межэтажную площадку мужик с мусорным ведром.Постоял,на мороз к мусорному контейнеру влом идти,ну и высыпал между этажами.Покурил,посмотрел на кучу его мусора и говорит:"до чего же демократы,суки,страну довели"
Ви мене пробачте за допис 308, і я, ні в якому разі, до Вас, Ромко, особисто не зверталась. Погано висловилась, погоджуюсь з Мартіні.
А Ви в курсі яка процедура реєстрації ПП в Україні? А про те, що треба мати кошти на розвиток бізнесу? Чи вже Україна почала роздавати гроші, як Європа? Наприклад, в Польщі кожен може отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи - 6000$, на ці гроші можна купити достатньо техніки для фотостудії, наприклад. У Львові навіть на добрий фотоапарат заробити важко.. Добре тим, хто живе в батьків, харчується і вчиться за їх рахунок і ні за що не переживає. Або батьки дадуть гроші на квартиру і власний бізнес. Але не у всіх батьки мають можливість так допомогти, та і не всі хочуть сидіти в когось на шиї, тому от і шукають кращої долі там, де це простіше зробити..
Покажіть хоч одного, хто без гроше чи зв'язків зробив бізнес? Заперечувати той факт, що в Україні корупція, бюрократія, влада грошей і знайомств - просто смішно.