Справжнє обличчя еміґрації

Тема у розділі 'Країни і міста', створена користувачем coolzak, 7 гру 2008.

?

Ви б переїхали за кордон?

1. Так

15 голосів
    42,9%
  2. Ні

7 голосів
    20,0%
  3. Я за кордоном

13 голосів
    37,1%
  1. Nina

Nina Well-Known Member

Щось Ви як виїхали, так і зупинились в розвитку свого уявлення про Україну і що тут відбувається. Комуністи, комсомол,піонерський галстук. Це все вчорашній день. Навіть у американських фільмах сьогодні вже насміхаються не над росіянами-комуністами, а над китайцями. Америка завжди повинна мати ворога. А «мозги» промивають вам не гірше, ніж в радянські часи. Згадую, як одна канадка мене свято переконувала, що собаку треба годувати лише педі-гріпалом, ні в якому разі звичайною їжею. Тоді собака буде дуже довго жити.
    П.С. І до речі схід України розвивається в деяких питаннях не гірше, а може ще краще, ніж захід. Давно ви там не були, або взагалі не були.

• Подобається Подобається x 4
  2. Gron

Gron тафгай

Вона таки мала рацію.
    Хоча краще годувати іншими кормами США та Канади Pinnacle, ACANA, Royal Canin, ну то таке.

Маєте змогу дивитися ПА телебачення?
    Користуєтесь Verizon?

3.  
    • Подобається Подобається x 2
  4. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 3
  5. Nina

Nina Well-Known Member

Якщо Ви перейшли на американську їжу і свого пса перевели на сухі сніданки, то обережніше, можуть виникнути проблеми зі зайвою вагою. Тоді буде, як казав один російський гуморист, папа-піраміда, мама-піраміда і т.д.

6. Nina

Nina Well-Known Member

Маю, маю. Сьогодні, слава богу, я навіть з вами на форумі розмовляти можливість маю. А ви вже бачу до еміграції готуєтесь, усі канали вивчили і торгові марки. От із за таких кон’юнктурщиків маємо в Україні те що маємо. А за кордоном, будь-які перепони долаєте на шляху до кращого життя. І хати миєте, і г… прибираєте. А тут всі пани, з вищими освітами. Нема кому українського Г…. з хати вимітати.

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

А кіко Вам платять за вимітання українського г...?:sorry:
    Чи це комерційна таємниця?:shutup:

• Подобається Подобається x 7
  8. Nina

Nina Well-Known Member

Хочете, щоб Вам за Ваше Г... ще гроші платили? Не хочете в Г..сидіти, то самі себе і обслужіть, якщо нема чим заплатити

• Подобається Подобається x 1
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

А реалізувати себе?

10. Romko

За собою я прибираю... Ще б хоч...держава не гадила....або хоч не заваджала...

11. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А не гадить пробовали?
    Знаете, анекдот вспомнился:
    "Утром выходит на межэтажную площадку мужик с мусорным ведром.Постоял,на мороз к мусорному контейнеру влом идти,ну и высыпал между этажами.Покурил,посмотрел на кучу его мусора и говорит:"до чего же демократы,суки,страну довели"

12. Стане впливовим бізнесменом, розбагатіє - це не реалізація?

Щоб не гадила, не голосуйте за Я і Ю.

13. Nina

Nina Well-Known Member

Ви мене пробачте за допис 308, і я, ні в якому разі, до Вас, Ромко, особисто не зверталась. Погано висловилась, погоджуюсь з Мартіні.

• Подобається Подобається x 3
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А Ви в курсі яка процедура реєстрації ПП в Україні? А про те, що треба мати кошти на розвиток бізнесу? Чи вже Україна почала роздавати гроші, як Європа?
    Наприклад, в Польщі кожен може отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи - 6000$, на ці гроші можна купити достатньо техніки для фотостудії, наприклад. У Львові навіть на добрий фотоапарат заробити важко..
    Добре тим, хто живе в батьків, харчується і вчиться за їх рахунок і ні за що не переживає. Або батьки дадуть гроші на квартиру і власний бізнес. Але не у всіх батьки мають можливість так допомогти, та і не всі хочуть сидіти в когось на шиї, тому от і шукають кращої долі там, де це простіше зробити..

15. І тим не менш у нас достатньо підприємців. Хто хоче і діє, той має.

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Покажіть хоч одного, хто без гроше чи зв'язків зробив бізнес?
    Заперечувати той факт, що в Україні корупція, бюрократія, влада грошей і знайомств - просто смішно.

17. А я заперечувала?
    Зрештою, я абсолютно не проти еміграції. Хай людина живе там, де їй краще.

18. Nina

Nina Well-Known Member

Ну, що ж шановні, дякую! Ви мене переконали! Буду емігрувати:good:

• Подобається Подобається x 1
  19. Romko

Олю,таке враження,що ти вперше мене на форумі побачила...:nea:
    Я вже колись в "Політиці" дописував...:scratch_one-s_head:

20. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

думаю... цього року емігрантів побільшає..

а де твій аватар? :)