Ви всі повиїжджали, а наші діти мають вашим батькам на пенсію заробляти? Пенсійних відрахувань, тих хто залишився, на всіх не вистачає. А вас це ще обурює. Ви в тій країні, де ви є, мабуть справно платите податки, а тут кожний за себе, всім треба виживати. Все взаємопов’язано. Україна, на жаль, сьогодні лише для сильних людей, хто хоче і може щось створювати, змінювати. А ті, що скиглять, то вони скиглять всюди.
А Ви казали - фантастика! ---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:04 ---------- Як кажуть - "ложь, :cesored: и провокация" ---------- Додано в 11:14 ---------- Попередній допис був написаний в 11:08 ---------- Знову :cesored:! Він як би кудись поїхав, я гадаю на 99 відсотків, що вчив би мову того народу куди приїхав. На відміну від ВАС!
- нет, а зачем? Он ничего "нетолерантного" и не сказал. Вы фильм-то пересмотрите, в этом эпизоде речь шла о заскоках терминологической политкорректности в США, а не о милом Вашему сердцу национализме (хотя, когда с "презрением" - это уже 100% нацизм в начальной стадии)
Він в Україну грошей направив в 50-ть раз більше ніж Ви, якщо не більше.. Про що ви говорите? Ви що зробили для України? Купили імпортну техніку - Bosh, Indesit, Electrolux? Чи хочете сказати, що користуєтеся В'яткою і холодильником Норд? В грошах ніц не шарите, тому і виживаєте...
Svjato таки має правду. Ось знайшов в пресі: Вважаю закиди про те, хто кому платить пенсії, безпідставними.
Как правило наоборот имеено этим национальнностям мешает коренная нация. А кроме того тенденция такова, что в условиях глобального потепления - северные народы мешают южным. Мне, например, было бы стыдно приехать в Германию и называть себя немцем, поскольку не мои предки эту страну создали, а вот я видел по телевидению, как в Швейцарии арабка ( во всей красе своих национальных одежд) лидер какого то движения, после вынесения Швейцарским парламентом запрещения о строительстве минаретов ( с которых громко на всю округу читают мусульманские молитвы) говорила - Я не узнаю тебя моя страна, моя Швейцария. И ей было совсем не стыдно. Другой менталитет - южный. Действительно они так уже об Европе говорить могут. Примеров много. Вот ещё один. По Российскому каналу показывали, как в Кировской области в селе глухом один грузин практически унижал и экплуатировал около тридцати там оставшихся стариков и старух. Нормальный , не больной грузин. Русский человек на такое не способен. Так вот арестовывать его приехали во главе с зам. губернатора. Как бы чего не вышло. Позор. А про Оренбург скажу вот что . При всём моём к казахам уважении ( цивилизация их немного подпортила, зато девчонки такие у них красивые в последнее время появились) скажу, что они может быть сами и до последнего времени ни одного города не заложили, потому как степняки. А Оренбург был окончательно заложен русскими в 1743 г., первоначально закладывали на месте нынешнего Орска, потом в Красногорке и только в третий раз удачно. А то, что после 1917 г. не русские люди его на какое то время в Казахстан отдавали, так время всё исправило. А если, как хотят многие, русские выродятся, тогда ничто не поможет. А жёлтую расу я уважаю. За её социабельность, благородство. А гарачую кров - не люблю. Ну и досить на цю тему.
Я тут, Ромко, не вєщаю, я сама тут шукаю відповіді на свої запитання. А Ви, на мою думку, песиміст і цинік. І це є погано. ---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:37 ---------- Направив, ну і молодець. А ми будемо купувати імпортну техніку і виживати
Заробитчани, кстати, до трети всей валютной выручки в Украину направляют. За счет которой и импортная техника закупается в том числе.
Не я не говорил фантастика. Конечно если есть такие как Дугин, т.е и обычные грарждане националисты-любой национальности. Приверженность национализму - это и есть проявление слабости. Видите как Игорь врагов быстро нашел. Так и я так же. Только мова народа в Симферополе где я работал и потом в Киеве русская. Да и все равно знаю, я тут писал на украинском, при том, что до 26 лет в РФ был. А дочь у меня отличница, прекрасные сочинения на украинском писали. Тестя - укранца в слезы приводила. И конечно она знает английский. В совершенстве. Сознаюсь честно, что украинский и английский она знает лучше меня. И произношение получше. Так что ля-дя не надо. Ибо делая такие предположения вы себя показываете. А вам посоветую предположений неверных не делать. Мова общения многоционального народа Украины не одна. Есть правла одна мова с общением с государством. Но и государство (читай ПРезидент, Каб Мин, Рада....) не очень то много культцры сейчас несут. Мне их языки не нравятся.
Начали за здравие,кончили за упокой. Nina,а Вы когда-нибудь уезжали надолго из своих мест?Вы сами были эмигранткой?Откуда такой взгляд на этот вопрос?Вы почитайте форум.Неужели те , кто по различным причинам уехал за пределы Украины,общаясь здесь они каким-либо образом выказывают враждебность к Украине?
Ніно, якщо вам так погано в Україні, то хто вас тут тримає? А таких я не люблю. Я їм допоможу, аби кудись відправити, щоб нарешті скиглити перестали. Набридають такі люди, та й нерви псують. А ці гроші забезпечуються товарами? Якщо ні, то просто виникне інфляція. Знаєте, я в чомусь з вами згодна. Різні народи мають різну ментальність, культуру. Це може заважати їм порозумітися. Конфліктів на національному і релігійному ґрунті в історії було і буде багато. Тому я вважаю, що якщо ти переїхав до іншої країни, то повинен якщо не дотримуватися, то хоча б поважати її культуру, світогляд, а не нав'язувати свої. Бо ти там все-таки не господар. Я не прихильник глобалізації. Кожен народ має щось своє - і це чудово. Але мішати культури не варто, бо вони можуть зовсім злитися. І мені не подобається те, що в Україні з'являються нелегали. Це абсолютно інші люди. Україна, на відміну від Канади, не переселенська країна.
Ну не люблю я их (как говорит Игорь, только он не любит иммигрантов, а я эмигрантов), кто уезжает и не возвращается хотя бы в каком-либо исполнении. Собственно, я хочу от этого вылечиться. Если Вас интересует мой жизненный путь, то я жила и работа определенное время, причем, как на востоке, так и на западе.
Нет,не любить их это Ваше личное дело.Меня,допустим,никто не заподозрит в высоких чувствах к Patrick или к Pedro.Но,исходя из собственного отношения к ним,у меня язык не повернётся сказать,что они желают зла нашей Родине. И я не понимаю почему Вы своё личное к ним отношение возводите в аксиому и на основе этого делаете глобальный вывод о зловредности эмигрантов
Читаючи Ніну приходить до голови одна думка-не всіх дурних війна забрала-вона і моїм батькам пенсію платить і емігранти сплять і бачать як Україні нашкодити і всі хто за кордон виїхав слабі люди.Таке враження що бідна кубіта тільки з політінформації вирвалась в райкомі комсомолу-кругом врагі і шпійони наше дело правоє.победа будет за намі ,і тд П.С. помітив що чим дальше на схід тим більше на емігрантів гонять.На Західній Україні завжди була еміграція,тут в кожній другій родині як не вуйко в Канаді то тета в Австралії так що Ніно ви свою нелюбов до емігранів не на тому форумі виливаєте
Крім техніки, купують ще щось інше. Та по будь-якій. Якщо грошей набагато більше, ніж товарів, виникне інфляція, особливо коли гроші не заощаджують, а одразу біжать купувати щось. Тому з економічної точки зору емігрантам краще купувати товари у себе і надсилати сюди (в деяких випадках це навіть буде дешевше - з тією ж технікою). Мені чомусь здається, що ті прислані гроші товарами не завжди забезпечені, особливо під час кризи. ---------- Додано в 19:25 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ---------- Гонять переважно ті, хто сам хотів емігрувати, але не зміг. Я не гоню, бо мені і тут добре. Я не люблю один тип емігрантів, але зовсім з іншої причини, на щастя, цього типу серед моїх знайомих нема. Та ну не треба, у 90-х роках вона була масова по всій Україні, а до цього скільки євреїв ще у Ізраїль їхали, у мене знайомі є у США, Канаді, Німеччині. А під час СРСР скільки людей поїхало у Казахстан, Тюмень, он у мене дідусь теж у Сибіру два роки працював, бо там зарплати більші були, а все-таки двоє дітей. Він повернувся, а як багато людей з України там лишилося. Мій однокласник жив у Тюмені - там українців дуже багато.