Справжні герої Росії.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 18 тра 2011.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Скидається , що на Ваш погляд головне бути слизьким та невловимим наче вуж на сковорідці.:));)

2. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]Если Вы не заметили, то там было два абзаца. Такое бывает, когда в первом абзаце чего-то умное, с чем можно согласиться, ну а во втором - ... ну не соглашаюсь в общем! ;)))))

А коли скидається (ну або здається) - хреститися треба! :p:rolleyes::rose:

Ггггг, "что Вы за человек? Я не могу Вас раскусить! Не надо меня кусать!" ))))))[/OFFTOP]

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Даю російську версію про суздальських вишкребків.

4. Hightower

[OFFTOP]Ключевое слово - "версия"! ;)

Думаю все-таки переместимся в ту тему где ето уже обсуждалось чуть позднее, если Вы не против :rose:[/OFFTOP]

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

От бачите, я ж не дарма питав що Вам заважає перейти на спілкування українською. ;)
    Хрестяться взагалі то коли здається, а коли скидається - то не хрестяться , а роблять висновки.;):)

Ваша різнобокість рівнозначна спробі розглядати з вумним виглядом куряче яйце з різних боків, і при цьому констатувати і коментувати яка вражаюча різниця одного боку яйця від іншого. А в якости стимулу отримувати оплески від Луни та іже з нею.:));) мовляв давай-давай, робивідкриття наукові в галузі точних і не дуже точних наук.:))

6. Hightower

[OFFTOP]Ну да, ну да, то робыть (ну высновкы)! :)

Насчет "скыдатыся", мож даже Вы и правы, я не позиционирую себя непогрешимым знатоком украинского языка. Словарь говорит отакое:
    СКИДАТИСЯ
    (на кого) бути схожим <подібним>, подобати; (від несподіванки) здригатися; (ким) обертатися, перекидатися; (очима) переглядатися; (грішми) складатися; док. СКИНУТИСЯ, (- думку) промайнути, (- сміх) вибухнути.
    http://slovopedia.org.ua/41/53409/273098.html
    [/OFFTOP]

[OFFTOP]А Вам как мне здается на яйцо достаточно взглянуть с одной стороны. Вот только мне скыдаетьси, шо слишком многое в мире Вам яйцом видится! ;)))))[/OFFTOP]

[OFFTOP]И шо бы Вы хотели услышать в ответ на ето наверное мудрое утверждение? :rolleyes:[/OFFTOP]

[OFFTOP]Скорее не очень точных, гуманитарий я :o:))[/OFFTOP]

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

[[OFFTOP]Та ви що! Невже такі ще залишилися після панування кафедри марксизму-лєнінізму?[/OFFTOP]

8. Hightower

[OFFTOP]Пане Прокіп, в реалі я трошки молодший ніж мій авік. :rolleyes:

Закінчив школу в 1999 році, а інститут - в 2007му.

Кафедру марксизму-лєнінізму не застав чомусь! :pardon::rose:[/OFFTOP]

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

[OFFTOP]Але застали ваші ВЧИТЕЛІ. Ця інфекція ще довго буде передаватися. [/OFFTOP]

10. Hightower

[OFFTOP]Ну то й Ваші ж застали, та й Ви самі мабуть! ;) Може й сами ото потім навчали марксизму-лєнінізму інших :rose:

Ничего, жизнь все расставит по своим местам думаю [/OFFTOP]

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

[OFFTOP]Мене, як єдину беспартійну "білу ворону" в київському гарнізоні мій командир ген. Шонін ЧОТИРИ рази заставив проходити курс вечірнього університету "марксизму-лєнінізму" для перевиховання.
    Розумні викладачі з Вищої партшколи мені автоматом ставили "п'ятірки" за гострий язик, який не давав заснути від нудоти тих "наук". Веселі часи були в часи Брєжнєва.[/OFFTOP]

12. Hightower

[OFFTOP]Ну то бачите - пройшли, проте здається "совком" інфекованим себе не вважаєте ж! ;)))) [/OFFTOP]

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

[OFFTOP]Одного свого вважання мало. Янукович теж себе вважає Президентом, хоча свої обов'зки по Конституції ніколи не читав.[/OFFTOP]
    Видно, все таки, Муравйови-Апостоли тут нецікаві.

14. Hightower

[OFFTOP]Ну а без желания - и вообще никуда! ;)[/OFFTOP]

Цікаві, викладайте ще щось цікавеньке за темою, якщо є :rose:

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

16. Hightower

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Коли в вашому віці вам цікаве лиш те, що співпадає з вашим ще мало сформованим "Я", ви ДАЛЕКО не просунетеся в житті.
    Вам ще років сорок потрібно шукати ІСТИНУ, а не підтвердження цього малосформованого "я".

18. Hightower

Мне интересно многое, но оцениваю я все уж со своей колокольни, уж извините! :pardon:

19. forester

forester Well-Known Member

[OFFTOP]Уж если пан Прокип считает, что бацила марксизма-ленинизма передаётся ученикам через учитилей, то Вы, живший и прославлявший своим трудом СССР, пропитаны ею насвозь... :pardon:[/OFFTOP]

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хлопче. У мене було достатньо учнів починаючи з 1963 року. Тому я насмілюсь дати деяку пораду. Якщо ви будете дивитися лиш зі "своєї колокольні" (в світі це називається обмеженістю погляду та зашореністю), то з вас ніколи не вийде творча людина типу винахідника, де потрібно приміняти погляди під різними кутами зору. Але й ваше "Я" ще досить нетверде, бо ви часто схвалюєте зовсім протилежні точки зору.

а де твій аватар? :)