Справжні галицькі страви - де спробувати?

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Julia Topoliuk, 12 лис 2012.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

А є в Галичині родина, де нема "Солодкого печива" Дарії Цвек?

2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

зважаючи на те, що попередні наклади розпродані, а з 89го створилася не одна нова сім'я, мабуть вже є. В мене є завдяки тому, що в моєї мами було 2 - стара потріпана, списана нотатками, і нова, здається 89го року. От нову вона мені і віддала :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Bambook

Ну от і в мене теж. А ще є розкладка біля Федорова... Там часом навіть Ольгу Франко і Охоровіч-Монатову можна знайти, не кажучи вже про Дарію Цвек...

4. Olka Sherolka

Olka Sherolka Active Member

нещодавно виявилось що і в моєї мами є, щоправда пошукати треба, як і книгу Ольги Франко, цю книгу я пам'ятаю, а "Солодке печиво" певно навіть і не бачила вдома. Дуже хочу отримати нове видання, вже й кумасі натякнула що то буде файний подарунок :)

5. Bambook

Мені старе подобається більше.
    Та й купити біля Федорова мож за 10 грн всього.
    Там ще купа цікавих польськомовних видань є. Я от навіть Охоровіч-Монатову знайшов - а це, по в неї суті, основоположна книга для галицької кухні, в неї чимало і Ольга Франко почерпнула, і Дарія Цвек. Правда, там ціна питання зовсім інша - надто рідкісне видання.

Зате є доволі недорого книги Генрика і Данути Дембських, Зиновії Клиновецької...

• Подобається Подобається x 1
  6. Bambook

7. Bambook

Нещодавно відкрилися два нові заклади, які позиціонують себе як ресторани галицької кухні.
    "Атлас" на Ринку та "Сідло" на Братів Рогатинців. В Атласі автентичний шеф-кухар із Коломиї, в Сідлі - один із су-шефів ресторану-пивоварні "Кумпель".
    Цікаво, чи хтось був у цих ресторанах - які враження?

8. stoker

stoker Member

цікаво було б мати такий собі путівник гурмана по Льваву, щоб були різні заклади відмічено, бажано бюджетні та з середніми цінами -), з різною кухнею.
    може хто знає щось подібне?

9. Bambook

Варіант:
    http://www.top-10.lviv.ua/uk/restaurants/

---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:38 ----------

http://www.top-10.lviv.ua/uk/facts/kitchen/?ca_eventid=49

а де твій аватар? :)