Справа Дем'янюка - злочин, чи політика?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Karbofoss, 20 тра 2009.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Глянув німецьку вікіпедію.
    Це просто пісня. Ось приблизний переклад:

Отже, в сухому залишку миємо наступне.
    Ваня Дем"янюк зі злочинним наміром попав в полон до німців з метою заставити штурбанфюрера СС вбивати євреїв в концтаборі.
    Потім він перебрався до США, де заставив кагебістів зфальшувати своє табірне посвідчення.
    Але пильна німецька феміда все це розкусила і не дала образити жертву обставин Карла Штрайбеля.
    от така.....,малята.

• Подобається Подобається x 2
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Вони стільки вгрохали в рекламу Дем'янюка, що не могли не зробити хоч якогось вердикту. Надто воно вже їм було потрібно.

Свіжий анекдот.

---------- Додано в 19:45 ---------- Попередній допис був написаний в 19:42 ----------

Попав в березні 43-го року коли вже всіх жидів повбивали? Класна філософія.

Останнє редагування: 17 тра 2011
  3. дозвольте я висловлю свою думку. тільки, будьласка, не копайте ногами )

Дем'янюка засудили по статті "причетність до вбивства". він поки на свободі, бо адвокат подаватиме апеляцію. та і невідомо, чи буде сидиті у тюрмі, бо може зарахують той час, що вже відсидів.
    німецька Феміда поставила галочку на втіху мисливцям за вбивцями євреїв. а що, більш ніхто нікого на тій війні не вбивав? і вже всіх німецько-фашистських ветеранів пересадили?
    фарс. поносили чоловіка в зубах.

• Подобається Подобається x 6
  4. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Если убивал, то виноват....А что не всех посадили не оправдание..Если про кого-то знаете и кого не посадили, то обращайтесь а немецкую Фемиду. Вот если докажут, и не посадят, вот тогда фарс.

А иначе можно что угодно говорить. Я типа дела не читал, с доказательствами не знаком, но точно знаю, что фарс. :)

Кстати мне все равно какой он национальности, если доказанный убийца.

• Подобається Подобається x 2
  5. його не звинуватили у "вбивствах" його звинуватили в "accessory to manslaughter" з юридичної точки зору, - різні злочини, різні статті.
    поясніть мені, тій хто не воював і не служив в армії: чи не всі, хто брав участь у тій війні вбивці, бо їм доводилось вбити людину? яка різниця якої національності замордований. чому судити одних, але не інших.

• Подобається Подобається x 5
  6. Чернобылец

Я не понял. Вы предлагаете никого не судить, кто служил в армии, как законном формировании во время войны ?

• Подобається Подобається x 1
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Думаю пані Солоха пропонує судити і НКВДистів....

• Подобається Подобається x 4
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ви пропонуєте всіх вбивати, хто служив в німецькій армії, але ще живий?

9. Romko

Вбивати всіх,хто служив в армії і вбивав.

• Подобається Подобається x 3
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

А потім тих хто вбивав тих

• Подобається Подобається x 5
  11. Romko

А потім...і теде і тепе.

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Маю таку мислю шо якби він вбивав євреів...всі ми знаєм шо може Моссад, всьо би сі скінчило давно і могилка би вже поросла травою.

• Подобається Подобається x 6
  13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Вся совєцька і російська армія тоді по шию в крові...

---------- Додано в 11:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:29 ----------

Давайте засудимо красну армію! Давайте засудимо красну армію! Давайте засудимо красну армію!

---------- Додано в 11:33 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ----------

Ой, блін, крові би було... Як на руках Путіна...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

ОТ КРОВОПІЙЦА!!

15. Чернобылец

Мих,

Кончайте придумывать, ОК? Если вам чего то не нравится в моем посте, то спорьте, но не выдумывайте....Я этого не предлагал и не предлагаю.

Но приводить вранье вам не советую.

Что касается работы в концлагере и массовое уничтожение безоружных, если доказано, то никакого оправдания. К кому юы этот концлагерь не принадлежал. Но ам доказатедльсв не надо, у вас все уже ясно, а трудиться по сбору доказательств свидомому природная день мешает. Вот и ссылки сечас приведут..."А типа архивы открыты". Давно уже....Только врать по отнощении моенй позиции ой как легко...Но не вы первый и не вы последний...

16. Nevermind

Nevermind Просто персона

17. Skifds

Skifds Member

Всех кто помогал в фашистских концлагерях уничтожать еврейский народ к высшей мере... имхо...
    и плевать на возраст подсудимого...
    а то что кого-то не осудили - это не оправдание убийце. это уже другая песня...
    считаю что даже полезно судить вот таких вот старых прислужников СС... чтоб те кто ещё жив засыпая всегда думали что утром могут прийти и за ними...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я просто задав запитання і нічого не стверджував у вашу адресу. Чого ви так розхвилювались?

У мене є до вас ще одне запитання. От ви пишите:

У звязку з чим запитання. В СРСР було таборів більше, ніш у гітлерівській Німеччині.

Багато з тих, хто тими таборами заправляв - керував, охороняв і т.д. їх можна ж зараз знайти, вони живуть напевно в Москві, Родіна дала їм пільги, квартири і т.д.
    Як ви відноситесь до того, щоб їм трохи дати скуштувати того хліба... так з років 5, чи 10? Ви ж самі кажете: таким оправдання немає.
    Хочу почути відповідь....

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

а чого тільки єврейський? Інших можна?

і друге, що до героя теми, то вищий ізраїльський суд не знайшов у ньому вини і відпустив.

---------- Додано в 17:37 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ----------

а якщо еврей катував неєврея - плєвать?

• Подобається Подобається x 7
  19. Skifds

Skifds Member

я говорил о попытке амалеков уничтожить народ в целом... кого простите уничтожали или уничтожают евреи?
    даже на арабов плевать... хотя любви к ним в израиле не испытывают...
    ======
    а те кто в концлагерях стал помогать уничтожать евреев и других заключённых хуже тех кто ими командывал... это порченный генофонд, который должен быть полностью выжжен...

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Читав в одній книжці шо в Гітлера було специфічне почуття гумору, тому в зондер команди (чи як їх там) по можливості набирали самих євреїв.....книжка радянська доречі

а де твій аватар? :)