Справа Дем'янюка - злочин, чи політика?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Karbofoss, 20 тра 2009.

1. terrible

terrible Well-Known Member

я говорю те, що знаю. не те, що чув десь чи бачив в музеї. а те, в чому сам пересвідчився:)

Ваші знання попсові... :bad:

та покиньте свою антифОшицку істерію :)))
    не існує жодних доказів виновності Демянюка. як не крути.

як на те пішло, не фОшизмом, а нацизмом. я уявити не можу, як можна вивчати фОшизм :haha: я цікавлюсь історією Дргуої світової. без політичного забарвлення. а просто історією.
    гадаю, лейтнант Герберт Франкл, командир в 1942 5 роти 208 полку і не думав, що знати про нього-значить вивчати фООООшизм :haha:
    браво!

PS Ви профан? справа в тому, що Ви говорите такі дитячі речі, таку дурню... що не виникає жодного бажання сперечатись. тому що немає рівності. навіщо мене длубати клаву сидіти, якщо на всі мої труди Ви знов ляпните якусь дурню:pardon:

• Подобається Подобається x 4
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Вот читаю и думаю, может вы сразу достанете и померяетесь?

То, что Демьянюку не дадут покоя понятно и ежу. Он был за тех, кто проиграл войну и понятно, что победитель очень тщательно изучит "послужной список" таких "деятелей". Его кто-то заставил тогда идти в охрану? Он принял решение, а теперь расплачивается за него.

• Подобається Подобається x 1
  3. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Как это ни странно ИМХО, но я думаю, что всех это устраивает.
    1.Можно поработать с детьми, создавая безсознательные образы
    2. ПРи этом не надо отвечать за случаи фальсификаций

Возьмите примеры с ОУН-УПА.org, масса всяких событий описана, бьющая по детским мозгам, типа варение в чанах женщин детей и стариков. Но явно, что неправда.

Для современных при власти тоже. Они ж с не неоткуда выскочили. Из райкомов, обкомов комсомола. Кто их туда толкнул, родители, а кто мог втолкнуть в 80-е ? Тот кто при власти, их родители и родственники.

ЕСть еще интересная категория, типа извесных "письменников", они получили сначала блага от государства, стали членом Союза писателей, чины и награды, звания, а потом прыгнули в националисты, при сохранеии всех регалий, званй и пенсий. Типа Яворивского и Деркача.

И кто захочет это ворошить ?

Ну и конечно один из вопросов и немаловажный. А какие законы применять ?

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Законов напринимали - море. Другое дело - их исполнение...На мой взгляд - у нас есть пример не просто сторонний - а нашего земляка - тернопольчанина - а позднее - львовянина Симона Визенталя.Вот уж воистину - "мне отмщение - и аз воздам"... Ничего придумывать - не надо. Может поэтому я совершенно индифферентен к камланиям на тему "преступления москалей"... Если есть такое - докажи сие в открытом судебном процессе - но для этого найди доказательства, найди виновных.При этом - не должно быть коллективной ответственности в принципе - не "москали" - а конкретные люди. Я - как и Симон Визенталь - считаю, что попытки навесить клеймо на народ - это возможность преступникам "раствориться" в народе...
    Пройдет суд в Германии - и мы узнаем - виновен Демьянюк - или нет. Вот это и есть - правильное отношение к истории и к преступлениям. Учитесь, господа!

5. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Не. Читайте внимательней :)
    А ваши односторонней направленности.
    Суд скажет свое слово
    Это радует :)
    Но как вы пришли к заключению что "газовых камер" не существовало? Может тогда в концлагерях людей и не уничтожали совсем? Вы пытаясь защитить Демьянюка придумываете свою версию истории.
    Не нервничайте так :) Если вам хочется осуждать красную армию, и с бОльшим уважением относится к фОшистам (читать - нацистам) это ваше право.

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

андрей-25 заблокований в темі.
    Для порожнього балабольства багато інших гілок.

• Подобається Подобається x 3
  7. terrible

вивісити фотки НКВДшників-не проблема :)
    всі ми люди, в кінці кінців. всього-навсього.

вчитись нічому. з Демянюка зняв обвинувачення ізраїльський Верховний суд. генеральний прокурор заявив-він не має нових доказів, крім тих, що вже були озвучені на суді. сумніваюсь, що в Німеччині знайдуться.
    насправді тут інше. Німеччина в обличчі діда хоче розпрошатись зі своїм нацистьским минулим, та і все.
    "политика. понимать надо" (с)
    а про Візенталя навіть не згадуйте. в мене стійка сильна відраза до цієї ницьої людини:bad:

• Подобається Подобається x 2
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Візенталь який потім став Ню-Йоркчанином як і я ніколи не міг вибачити москалям за те що вони винищили його родину у Львові виславши їх у Сибірь звідки вони ніколи не повернулись. Конкретних осіб він не міг знайти із за комуністичної поруки.

Але це не значило що він не трусився від ненавісті від кожної згадки про "найсправедливіший і найдемократичніший народ у світі" опісля ґерманців Джуґашвілі, тфу перепрошую, Гітлера.

Тут згоден але враховуючи що Демянюка вже судили кілька десятиліть і ні разу не могли довести його вину в мене закрадається певний скептис до цього всього. Перший раз закрався опісля того як жидівському адвокату Демянюка вилили сірчану кислоту в очі. Злочин справді достойний нацистів або комуністів. Не вчіться пани, панянки і пані.

Даремне, такий людей треба жаліти. В мого одного знайомого, італійця так у його кузина розстріляли всю сімю на його очах під кінець 2-ї світової. Хорвати у тому випадку. Ніколи не прийшов до себе. Пив кожен день. Італійці вони як слов’яни (деґенерати одним словом) били його за те майже кожен день жорстоко. Бачиш людина хвора - покинь. Опісля такого будь хто стане хворим. А скільки таких сімей в Україні...
    Скільки міліонів російські комуняки замордували в Україні? Сволочі, подонки, ублюдки, євнухи :bad:

І я не говорю про всіх росіян. Я говорю про червоних випердьішів. :bad:

9. terrible

повірте, в мене дуже погане відношення до цього "мисливця за нацистами" через післявоенну-нечисту, подекуди підлу, нахабну діяльність, що не спинялась перед фальсифікацією... та навіть не турбуючись, коли неправда випливала назовні... гарна мстя за знищених родичів...

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це правда, але не думаю що на його місці буб би іншим.
    Українців він ненавидів. Всіх. Я кажу він був хворим. Уже помер. Хай спить...

11. Яро

Яро Well-Known Member

Так вони всі зараз на 9 мая заціловані і з квітами ходять. А на 14 жовтня забороняють ветеранам УПА вхід на Хрещатик... До Нюрнбергу над НКВДшниками в цій державі - як до неба рачки...
    Точно, німці хочуть бути за папу Римського святішими...

• Подобається Подобається x 2
  12. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так вони в вас в обласній раді виступають....і самі у всьому признаються ;)

http://www.youtube.com/watch?v=uWDqvVJYnSQ&feature=player_embedded

14. Дальневосточник

И вот пришли новости из Германии:
    Какой поворот темы... Немецкий суд осудил фашистского пособника...:)
    Жду заявления львовских депутатов о "купленном москалями суде"... :haha:

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

Хто такий той Дем"янюк не знаю, може і заслужив покарання, але є цікава тенденція, що есесівці давним давно попали під амністію, а 90 річні Івани "причетні до смерті сотень тисяч євреїв в концтаборі"
    Хай вже на нього відразу напишуть що причетний до 50 мільйонів жертв у другій світовій

16. Полковник

Полковник миється в бані

Даже движение (Рух) н помогло?
    Может немцы просто не прочитали?
    У Львові заснували рух «ВОЛЮ УКРАЇНЦЮ ДЕМ"ЯНЮКУ!»

Галінфо, Середа, 13 квітня 2011, 10:50

Учасники пікету, який 11 квітня організувала Українська республіканська партія біля почесного консульства ФРН у Львові, висловилися проти кримінального переслідування Німецькою Державою українця Івана Дем'янюка. Пікетувальники зобов’язалися ширити рух «ВОЛЮ УКРАЇНЦЮ ДЕМ'ЯНЮКУ!» – і в Україні, і в усьому світі, де живуть українці.

Перший осередок такого Руху, власне, і постав у Львові, очолили його громадські діячі Тарас Бучковський, очільник Львівської крайової організації УРП, і правозахисниця Ірина Поронюк.

Перша ініціатива неформальної громадської організації - звернення через Інтернет до новопосталого керівника УГКЦ з пропозицією організувати проведення молебнів вірних українських греко-католиків усього світу за здоров'я українця Івана Дем'янюка - останнього в'язня московського большевизму, німецького нацизму і міжнародного сіонізму, а також за визволення його із в'язниці Мюнхена до Світлого Дня Воскресіння!
    Довідка.
    Іван Микола́йович Дем'янюк, відомий ще як Джон Дем'янюк — українець, колишній громадянин СРСР і США, якого неодноразово звинувачено у причетності до військових злочинів за часи Другої світової війни. Засуджений на страту в Ізраїлі у 1980-х роках за причетність до вбивств євреїв, опісля звільнений Верховним судом Ізраїлю. У 2009 знову звинувачено судом Німеччини за причетність до вбивства в'язнів-євреїв у нацистському концтаборі Собібор. Виріс у бідній сільській родині, у дитинстві пережив Голодомор. До війни працював трактористом у місцевому колгоспі. 1940 року був призваний до армії, службу проходив в артилерійському з'єднанні. Під час Другої світової війни, у травні 1942 року отримав поранення у стегно на сході Криму і потрапив у німецький полон. Сам був вязнем коцентраційних таборів.
    22 лютого газета Süddeutsche Zeitung повідомила, що Іван Дем'янюк загрожує оголосити двотижневе голодування, якщо суд в Мюнхені не прийме до розгляду документи на його захист, і що він назвав суд проти нього політично мотивованим процесом. Раніше повинні були пройти перші виступи прокуратури перед судом. Однак адвокат Івана Дем'янюка подав низку клопотань про залучення нових доказів у справі. Свій намір голодувати Дем'янюк пояснив у заяві.

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

18. Дальневосточник

• Подобається Подобається x 5
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

20. Bittle

Bittle Well-Known Member

странно в последнее время ведут себя западно-европейцы, или совсем застеснялись своего коллаборационизма, раз валят, по возможности, на славянские головы все грехи пособничества фашизму...

а де твій аватар? :)