Справа Дем'янюка - злочин, чи політика?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Karbofoss, 20 тра 2009.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

"На фашистів" тоді половина Європи работала...

2. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Хто работал, а хто в партизаны шел.

3. terrible

terrible Well-Known Member

та покиньте Ви свої дитячі іграшки... уловкі... я про серйозне, а Ви... :ireful1:
    так. я ніде не заперечував проти того, що Демянюк служив охоронцем в концтаборі. але це само по собі нічого не доводить.
    жодних доказів про звірства Демянюка не має. навпаки.
    перше-фальсифіковане посвідчення.
    друге-свідки, які в кращому випадку можуть розповісти про випадки звірств охорони вцілому... і все. теж не доказ.

я десь читав, що він - Демянюк - любив відрізати багнетом груди жінкам. запитання-Ви тримали в руках багнет до "маузера"?
    потім-теж читав десь-що він наказав(!) охоронцеві згвалтувати 12-річну дівчинку... запитання-то ким же Демянюк тоді був, якщо міг наказувати? і як Ви собі уявляете цю ситуацію.
    і знов таки-газові камери... це не його справа. там існували свої спец.команди.

за статистикою, до активної протидії окупанту готово не більше 10% придатного до носіння зброї населення. все інше-вичікує... тихенько... це так в будь-якій країні.
    :)

4. андрей-25

Ну так служив же :) Чего вы его теперь оправдываете?
    А вы сомневаетесь что им можно что-то отрезать человеку? Он же не четырехгранный.
    Не все. Некоторые врагам помогают осознанно :)

5. Яро

Яро Well-Known Member

О! Віра то велика сила! І в газові камери, і 6 млн жидів там убитих, і в Атлантиду, і в марсіян...
    terrible, ви цього хлопа ні в чому не переконаєте, "не тратьте, куме сили..."

• Подобається Подобається x 1
  6. андрей-25

Вы не поверите, но это действительно так.
    Вы же в Дажбога верите искренно? :) Так чего над понятием веры иронизируете?
    Я одного живьем видел несколько раз :))) А вы не верите? Вы ж вроде из Киева?
    А зачем кого-то в чем-то убеждать? Прошлое уже не изменишь. Но мертвых нужно уважать.

7. Яро

Яро Well-Known Member

Боже збав, я не іронізую. Я поважаю всяку віру. І в газові камери теж. Просто є віра, а є факти...

8. андрей-25

А кто вам сказал что их не было? И какие факты он предоставил? :)

9. Яро

Яро Well-Known Member

Почитайте альтернативну літературу. Наприклад Юргена Графа (в кіосках МАУП продається) чи інших... В мережі теж такого навалом зараз. Ато пишете штампами совково-жидівськими...

10. mavka

mavka Well-Known Member

от я його односельчанка, наприклад - на дядькові гроші заробляють !

ще одна нагода поплакати про голокост. самі євреї кажуть, що життя йде вперід, позаду в історії залишається те, про що треба пам"ятати й онукам нагадувати, - щоб себе в образу не давали. ще трошки й нікого з очевидців не лишиться в живих - а євреям біда, не буде прецедентів з такими цифрами жертв , нехай і сфабрикованими.

в мене є відносно немало знайомих палестинців, в силу специфіки моєї роботи я з ними багато спілкуюся. світ не знає того, що робиться в смузі Гази - інфо блокується ! от там палестинський голокост , - а юдеї мовчать підступно роблячи своє.

11. андрей-25

Тогда может и на Нюрнбергском процессе Сталин судьям взятку дал :)))
    Еншульдиген зи битте, но у вас навязчивая идея относительно всего что связано с СССР :) И на все факты вы смотрите через красно-черные очки. Даже если они достоверны вы в этом не признаетесь.

12. terrible

служив. але служба буває різною :) і не висмикуйте фрази з контексту;)
    і я не виправдовую. я аналітично мислю над цією проблемою. німцям, цікаво, не набридло посипати голову попелом? а що евреї робитимуть, коли нацисти закінчаться?:)))

ясно. Ви його навіть не бачили. а я бачив. і тримав в руках. ось і зараз можу взяти в руку. і скажу-він тупий, заточений під те, щоб колоти. а різати ним щось-це треба бути мазохістом... Демянюк його що, точив? :haha:

не все так просто. але і на це є свій процент:)

PS не все так було в концтаборах, як розповідають. адміністрація не могла допускати явного "беспределу"... тому що тоді про якусь дисципліну можна просто забути:)
    ось фотка. службовці табору Аушвіц, відпочивають за пивом, винцем та дружнім спілкуванням... [​IMG]
    звірі, правда?;)

Останнє редагування: 9 чер 2009
  13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Плохой пример. Я думаю - можно поместить немало фоток нквд-шников в "нормальном" виде - и спросить - ну разве это душегубы? К моему величайшему сожалению - даже у нас в стране нет никого, кто бы занялся реальным расследованием преступлений нквд - называя имена палачей и карателей, открывая дела по еще живым - и объявляя в международный розыск. А так - слова-слова-слова....

14. андрей-25

Специально схожу в музей посмотрю :) Но вы опять пытаетесь идти путем наименьшего сопротивления :) Судя по фото этого ножа им вполне можно резать:
    http://io.ua/2598144p
    А солдаты штык-ножи использовали не только по прямому назначению. Не будешь же в окопе консерву набором столового серебра кушать :)
    А ваш тоже не из нержавейки сделан. Так что может им уже и колоть скоро будет немозможно :) 7-й десяток все-таки
    Тогда получается что брешут не только москали но и другие европейские страны и США. Сколько уже фильмов выпущено про зверства фашистов, а вы по прежнему наивно не верите и списываете на советскую пропаганду.
    Или вы больше верите галичанам у которых прошлое времен войны довольно неоднозначное? :)

15. terrible

смішно... :))) дійсно смішно:haha:

получаеться так, що Ви наївно, з промитим мозком радісно сприймаете все, що Вам показують :)
    для людини, яка хоч трішки копне по тій сторінці історії-Другій світовій, ясно-що все було дуже не однозначно. і не так, як попсово розповідають.

PS хто Вам дав право судити, хто злочинець, хто ні? повірте, істина лежить часто в зовсім несподіваному місці. і... далі... я можу назвати імена офіцерів 79 дивізії Вермахту до рівня роти (на деяких часових проміжках). Ви гадаете, мої знання в інших категоріях Другої світової менші? а... Ви?

16. Полковник

Полковник миється в бані

Что смешного?
    Каждый уважающий себя Солдат заботится о том, чтобы штык-нож и лопатка были заточены практически под лезвие.
    Хотя...
    Откуда Вам знать?
    Вы же убеждённый ШПАК!

17. terrible

смішно читати Ваше цвірінькання по темі... в якій я вже двічі довів, що Ви навіть не уявляете, про що говорите. :mocking:
    не підкажете, скільки існувало видів багнетів до "маузерів?

18. Мікі

Мікі Well-Known Member

Вважаю, що про українців, в цьому випадку, можуть говорити, не озираючись, самі українці. Це наші справи і нічиї інші. З неукраїнцями про нашу історію теревенити,- з усіх боків марна й хибна справа. У них є про кого з своїх говорити, - про того ж генерала Власова, наприклад, який, до речі, зрадив військовій присязі. Я чув, ще школярем, розмови бандерівців, які працювали на батьковій шахті, що вони й паспортів совєтських не мали на початок війни, а не те, що військову присягу в червній арміїї приймати,.. ги-ги... Нікого, виявляється, вони не зраджували... і крапка.

• Подобається Подобається x 2
  19. андрей-25

Даа, смешной аргумент :)))
    Я стараюсь воспринимать все и как можно больше, чтоб, как говорят социологи, выборка была больше и соответственно объективнее :)
    А вот вы действительно (к сожалению) зациклились на одном и углубляетесь все дальше и дальше. Вы уже никак не воспримете других точек зрения. Не обижайтесь, но у вас своеобразный вид фанатизма.
    Я уважаю презумпцию невиновности. Но уже не одно поколение людей разных стран и этносов признали зверства фашизма.
    Это ваше право изучать фашизм. Не увлекитесь :) Я уже говорил о фанатизме.
    Правильно считаете :) Но я тоже украинец, хоть некоторые это не могут воспринять, потомучто я нормально отношусь к русским и считаю их братским народом, разговариваю по русски, и не боготворю Бандеру и прочих НАЦИоналиСТОВ :)
    А в свой народ они стреляли зажмурившись и пустив слезу для приличия? :)

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви це про комуністів? Ні, не дотримувались ніяких норм. Ніколи.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)