Справа Дем'янюка - злочин, чи політика?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Karbofoss, 20 тра 2009.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

яке то має відношення до податків?

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Саме пряме... Скщо всіх правдивих, звичайно ж тільки за Вашою логікою, священників вивезли, то відповідно, Ви теж хрещені в РПЦ МП. Але ж Ви десь казали що жодного відношення до цієї Церкви не маєте. От я ніяк і не можу збагнути, Вас у Сибір маленьким возили, чи етапом священника з Сібіру виписували...? :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А про священників УГКЦ у підпіллі ви вперто нічого не чули і не знаєте?

4. VasMT

І чув, і знаю... От і питаю, Вас хто хрестив? І де...?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

То чого ви тут про Сибір розповідаєте?

---------- Додано в 17:59 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ----------

і поставили РПЦ на коліна і керували ними як хотіли, їхніми руками, наприклад, провели лжесинод, де незаконно розпустили УГКЦ (бо як одна церква може розпустити іншу? вони ж не взаємоповязані). А УГКЦ на коліна не впало перед сталінським режимом і пішло в підпілля.
    От і вся різниця.

• Подобається Подобається x 3
  6. VasMT

Я розповідаю? о_О Це ж Ви казали, що всіх на Сибір вивезли... :)))

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хто тут фільософствував про мою поїздку в Сибір?

Тут, де я мешкаю з дитинства правив священник, старенький... колись він був секретарем самого Шептицького, а після лжесеноду його запроторили на 10 років у Сибір, після повернення - відправляв у нашій церкві за часів комуністів. То ким він був?

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

от... сорі... гуманна сувітська владА була, не всіх вивезла.... полегшало? відпустило?

8. VasMT

То Ви в нього хрещені?

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Прошу пана, якщо ви не маєте поняття що таке хрещення то хоч не пишіть. Не може бути людина в когось охрещена. КДБіста з вас так і пре, вибачаюсь наперед за такі слова. Яка вам різниця який священник хрестив пана Миха? Він вже напевне давно в кращому світі, так що до відповідальності не притягните. А вам, ой як хотілось б.

Взагалі ця тема, як і люба зводиться до особистих закидів комуністів проти інакомислячих. Ви ж не поважаєте думки іншого, пощо навіть сюди писати.

Забаньте мене будь-ласка. Добре я роблю, що більше сюди не приходжу. Ото дурне було і вписалось.

10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Перед сталиным не упала - а упала перед гитлером. От i вся рiзниця. :)

11. Oxid

Oxid Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  12. Дальневосточник

13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

[/COLOR]
    Да, но для этого, тем кто так считает надо иметь, как минимум, мозги...:mocking:
    Я думаю, нам лучше перейти на Вы. Насчёт врать звучит не убедительно. А вот нести всякий бред:facepalm: действительно хватит.
    Я таки не понял, какой от Вас толк Украине? Хотя, честно говоря меня это мало интересует...:cools:
    Узнаёте?;)

• Подобається Подобається x 3
  14. Дальневосточник

Узнаю. И хочу спросить - уж не вы ли будете решать, какой толк будет от кого-то Украине? ;)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не впала ніколи.

16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я, по-моему, написал:

17. Spika

Spika Well-Known Member

Опять передергиваете аж передергиваетесь...
    Относительно Демьянюка было и следствие и суд. И не сталинско-бериевский, а самый вами националистами любимый мюнхенско-немецкий. К которому у вас полное доверие.
    Та и не спрыгивайте - кто Демьянюк для вас, безвинно пострадавший украинец или позор Украины?

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

Гражданская война. Жалкое подобие колчаковского и деникинского движения в первые годы советской власти.
    Жалкое, потому, что те сражались открыто и самоотверженно, а ваши прятались. И 100тысячной бандой сподобились убить 100тысяч мирных жителей на поддерживающей территории.

На тот момент это было лучшее чего ВЫ достойны. Потому как для того, чтобы остановить украино-националистические проявления "патриотизма", выразившиеся в потере Украиной криворожстали, шельфа острова Змеиный, потеря финансовой самостоятельности (помните президентское того периода - "набралась кредитов, как сучка блох"?), потеря внешнеполитической самостоятельности (помните объявление премьерши в розыск, и дальнейший ее шантаж компроматом уголовно-мошеннического характера?), потеря энергетической самостоятельности (помните "газовый кризис")... Так вот результатом всех ваших "патриотических" потерь и ЕСТЬ "ЗЭК". Хотя он честнее и порядочнее большинства доморощенных "вышиваночных патриетов". Не говоря уже про работоспособность, квалификацию и профпригодность (сколько б вы ему не ставили оценочных балов НИЧЕГО ЛУЧШЕ ВЫ ПОКА ПРЕДЛОЖИТЬ НЕ МОЖЕТЕ).

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. Суд був в Ізраїлі.
    Вирок - невинний, відпустили
    2. Суд в німеччині розпочався, але не закінчився, Демянюк помер недочекавшись вердикту у камері.

3. А ви не падайте в крайності. .Герой він чи ганьба України. Він не винен, бо звинувачувального вироку нема.

У цій ситуації мене дивують німці, які самі його взяли на роботу у час війни, а тепер хотіли судити, мов чому він там працював. Вже хто-хто, а німці б мовчали в трубочку. Ніхто їм візи в Україну не відкривав у сорок першім.

---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

Не я, я за нього не голосував, то для вас зек - спасіння. Хто за нього голосував - той його достойний.
    Я б ніколи не голосував за людину з такою біографією. А ви голосували, бо це ваш рівень моралі.

19. Spika

Spika Well-Known Member

Опять передергиваете. Не было там "не виновен". Там было "не доказано". Это большая разница. Это не значит что он не совершал преступления, это всего лишь значит, что он хорошо "спрятал концы", либо, что следователи не смогли эти "концы" достать. Вас это устраивает? Это порядочно? Если такой подход будет применен в отношении преступления, совершенного против ЛИЧНО ВАС, вас такое устроит?

Зачем вы все время передергиваете факты? Осознанно, по недомыслию, или просто пропаганда (ложь, повторенная 1000 раз станет похожей на правду)? Осудили его! 5 лет тюрьмы дали! А то, что умер в тюрьме не значит, что он реабилитирован или не совершал преступления.

Дипломатическим языком - двойные стандарты. По-русски - подлость. Вы предлагаете принять стране Украине то, что лично сами никогда не примете в отношении себя.

Для страны спасение! Для страны! Причем спасение от "патриетеов" усиленно эту страну просер---ших.

Безусловно. И мы, голосовавшие "за" него, тоже его достойны. Но повторюсь - это было лучшее из того, что общество Украины (и ВЫ, и МЫ) предложили.

Останнє редагування: 18 кві 2012
  20. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

а де твій аватар? :)