Справа Дем'янюка - злочин, чи політика?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Karbofoss, 20 тра 2009.

1. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Интересно посмотреть, как он сразу, бросив все свои дела, принесётся к нам, решать ВСЕ наши проблемы.

• Подобається Подобається x 1
  2. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Честно говоря, мне по-фигу, что Вы об этом думаете...:yes:
    Да, за это отдали жизнь 200 тыс. евреев из полумилиона служивших в красной армии и давших 12 тыс. героев Советского союза. По отношению к общему количеству совсем не хило. Так, что на свой Израиль они навоевали. Кстати, г-н zherech, за одно и за то, что бы Вы могли сейчас жировать в Москве.
    Ну понятно, воевали только те, кто кричал "За Сталина!!!":)))
    Я считаю, что те, кто встанет, будет кричать "За вільну Украину!", хотя и надеюсь, что до этого дело не дойдёт.:nea:
    По-моему пора самим начать решать свои проблемы...:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  3. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Я ТАК и думал ...
    Пиз..ть - не мешки грузить.
    Приезжай к нам, разберёмся в НАШИХ проблемах.
    А пока Вы - Товарищ - "соврамши", (для нас, Граждан Украины, проживающих на территории Украины).

4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

• Подобається Подобається x 3
  5. Gron

Gron тафгай

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Під час війни мій дідо жив в Європі, куди виїхав задовго до 41 року. Так от, він бачив, як прийшли пяні діди у вушанках зі звіздою во лбу і насилували жінок - місцевих жителів, грабували і вбивали.

В Європі, особливо східній, добре памятають асфабадітєлєй.

7. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Либо бред, либо Вы от 1-го Апреля еще не отошли, скорее всего.

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

авжеж брєд, в 1939 приїхав олімпійський мішка, чебурашка, і піонери, всім дарували морозиво
    тільки бандеровци в приступах русофобії самі себе вбивали, а ті які вижили брехливо звинуватили в тому доблесну РККА

9. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Бесполезно........

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

Мухик, ТЫ что КУРИШЬ?

---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

Вобще , я думал, что к нам на помощь совсем "пропадшей" стране сейчас, просто на крыльях первой попавшейся авиалинии несётся

Ждём-с....
    Трындеть, как говорится - не мешки грузить.
    ТАК, что, как прилетите - впрягайтесь, или - не "пи...те"

10. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Не має потреби проєціювати свій спосіб життя на не знайому вам людину.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, пане WIZARD, не брєд, а правда. Це розповідали мені мій дідо і моя бабця, вічна їм память.

12. kym

kym Well-Known Member

По перше не партизани а терористи (давайте використовувати міжнародну класифікацію а не советську) і яку вони морду товкли теж неясно бо сиділи в лісі і час від часу для звіту десь рейку підривали, або по селах харч грабували.. Ви що советських фільмів надивились....))))))
    А ОУН ще до війни большевиків з німцями проти поляків вела вела спротив і ніде вона не відсиджувалась, а діяла в інтересах України..... не німців не большевиків, а власне в інтересах свого народу. І небуло в інтересах україни потреби пускати під укіс ні німецькі ешелони ні большевистські.... два окупанти мали самі себе знищити... що власне і відбулось..... німецький окупант забрався з території України а большевисьський пропав через 45 років, що в історичних мірках є дуже коротким терміном. Так пропав і все не буде його ніколи і крапка , а та вся ваша ностальгія не варта виїденого яйця

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:clapping:
    Браво!!! Бравіссімо!!!
    Слава всесильній ОУНі... Через 15 мільярдів років вона повністю знищить планетну систему де зародився і розвивався большевізм - клятий ворог всього живого... :)))
    Пишіть ще...

• Подобається Подобається x 4
  14. kym

kym Well-Known Member

От з вас так і пре советський чоловік. Ви ніяк не можете второпати простої істини що ОУН породив український народ... не було б українського народу не було б ОУН. Народ мусів захищатися від усіх видів і типів загарбників. А те що український нарід вічний поки земля буде - теж в цьому сумніву нема і історя це доказала.
    І який ви в чорта українець якщо зловтішаєтесь над витвором вроді би свого народу.А по факту то напевно нічого спільного з українським народом не маєте.... знаєте як таких називають...... єх ліпше не буду бо модератори забанять.

15. zherech

zherech Well-Known Member

А я и не спорю,что и евреи,и русские и украинцы плечом к плечу воевали и за Ваш Израиль,и за Украину и за РФ в составе РККА . Только в атаку они шли не с криками" За Вильну Украину",а с трехэтажным матом,в основном.

---------- Додано в 06:44 ---------- Попередній допис був написаний в 06:42 ----------

---------- Додано в 06:47 ---------- Попередній допис був написаний в 06:44 ----------

Почитатйте сколько всего было в СССР ГСС. Будете немного разочарованы .Или Вы хотите сказать ,что из 12776 ГСС -12000 были евреями?

---------- Додано в 06:50 ---------- Попередній допис був написаний в 06:47 ----------

Так и в чем эти действия выражались? Эшелонов не подрывали,дивресии не проводили. Как они действовали? Что делали?

• Подобається Подобається x 4
  16. Полковник

Полковник миється в бані

А шо?
    Таки, нет?

17. zherech

Нет, не украинский,а лишь некоторые представители,некоторой его части,проживающей в Западных областях Украины.

18. Полковник

Полковник миється в бані

Не.
    Не ответит.
    Разве что про учительниц и агрономов из Тамбова?

• Подобається Подобається x 3
  19. zherech

Да,думаю,таки нет:)

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Породила то Україна... Як то кажуть, в сім"ї не без урода... От тільки батьком ОУН був Ладзьо-Йося-Адік... Звідси і здалеку взнавані риси: тероризм, жага влади, диктатура, нетерпимість до інших поглядів, народів, віри, збезцінення людського життя тощо. Єдине, що було українського - це те, що оцей мутант розмовляв українською і прагнув впровадити "передові" ідеї свого абсолютного панування на теренах багатостраждальної України. І то Ви не годні второпати, що единою метою отого ОУНа - була її неподільна влада на чолі саме з тотим мюнхенським Бабою. Так, на теренах держави, яку б звали Україною, але зі своїм НКВД-гестапо, зі своїми Заксенхаузен-Соловками, із примусовою працею та повним нехтуванням своїм народом, який породив цього монстра.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)