І я проти спортивного харчування! Вважаю, що його повинні вживати тільки професійні спортсмени, а не аматори, які відвідують спортзал 3 рази на тиждень, як я.
Це сьогодні просто модно вживати спортивне харчування, а завтра з'ясується, що воно шкідливе для організму. І що тоді?
Почав вживати такий протеїн із шоколадним смаком замість ранкової кави ~ моментально підвищився тиск з 80/120 до 95/120 Будьте обережні
Повністю підтримую. Правильне харчування дуже важливе при занятті спортом. Я раніше не звертав уваги на харчування і результат буде не дуже, а потім розумні люди сказали, що в мене не зовсім правильний підхід)) Знаєте, після того як я переглянув раціон свого харчування результати зовсім інші))
один раз я приймав та дуже потiм пошкодував, в организмi повинен бути баланс, а ви хочите його порушити.
3 раза в тиждень, це ще досить не погано Я відвідую майже кожний день) але почав відчувати втому) вирішив спробувати спортивні енергетики, а також вітаміни) результат досить гарний!) став відчувати себе краще) продовжую займатись спортом
У меня муж всегда спортивное питание через интернет заказывает, сейчас собирается вот купить l-карнитин в киеве https://bcaa.ua/zhiroszhigateli/l_karnitin , говорит, что цены здесь довольно таки приемлемые, по сравнению с другими магазинами. Будет пробовать, позже могу о качестве продукта отписаться)
Я займався в залі трохи менше року, купував на розетці спортивне харчування Syntha-6 - гарний смак, м'язи качаються, але підвищився тиск, з'явилась агресивність, чого в мене ніколи не було. На упаковці написано - зроблено в США. Одним словом, кинув і спортивне харчування і відвідування залу...
Харчування само собою потрібне правильне, однак коли хочеться підсущитися або навпаки масу набрати, то непогано мати допоміжний засіб, від якого немає шкоди якщо застосовувати правильно. Я для цього завжди с тренером консультуюсь, він мені порадив брати амінки і решту на bodyform.com.ua щоб на підробки не попасти.
Я приймаю тільки протеїн іноді і протеїнові батончики Приймаю нечасто і у виняткових випадках. Протеїн - коли хворію, наприклад, або коли зовсім немає часу приготувати щось, ну всяке буває Батончики у мене на випадок, якщо сильно солодкого захочеться, та й взагалі лежать завжди в сумці, на всяк випадок)
Згодна, чому всі білок називають хімією? він просто конценрований, та приймати його треба так, як написано в інструкції
Мій чоловік приймає казеїн перед сном- це протеїн с довготривалим ефектом, його можно приймати і вдень, коли необхідно, ось тут можна почитати У ньому дуже багато амінокіслот, які дуже корисні і не кожна людина може впродовж дня забезпечити себе потрібною нормую білка. А для спортсменів не можна бути голодними, щоб не руйнувалися м'язи. Нічого страшного нема в протеїні, треба просто його правильно приймати.
На мою думку - спортсмена-любителя "поза 40" - спортивні навантаження вимагають обов'язкової підтримки організму. А чим його підтримувати, кожен вирішує для себе. Благо пропозиція зараз величезна. Я особисто регулярно вживаю вітамінно-мінеральні комплекси, що містять кальцій та магній. Це потрібно для кращої роботи серця та судин. А коли були проблеми з колінними суглобами, то епізодично дуже допоміг глюкозамин хондроітин.
Рекомендую магазин в якому часто купляю спортивне харчування, тут можня купити креатин по дуже привабливій ціні, доставляють завжди швидко, всім задоволений!