Взяв собі такий же, і тепер взяв голандський. Згортається що один що другий в кип"ятку чудово. Думаю шо як на свої гроші доволі не поганий продукт. Ну принаймні це не мука чи сухе молоко.
Ви вже м'язів наростили цими добавками? може моєму собаці таке надо, щоб рельефів побільше. Даю суху кров ала шось вона вже не така як раніше
Все ж дивно, німецький лактопрот при гуртових закіпівлях коштує близько 10 євро за кг, а тут його у роздріб продають за токою ж ціною(хоча, можливо це якийсь інший німецький протеїн). Особисто я тут купую proteininlviv.com. Ціни приємні і сумнівів не викликають, протеїн в кипятку згортається на ура
а у меня во время тренировок были серьезные проблемы со связками и сустаами, больно было приседать, делать тягу или жим... не знал, как справится. даже к врачу пошел, который на спортсменах специализируется. так вот он мне посоветовал купить glucosamine chondroitin msm 90 таб и принимать во время тренировок мне помогло! теперь занимаюсь без проблем но больше никакого спортивного питания не употребляю, стараюсь кушать натуральные продукты: бобы, мясо, творог...
я на фітнес ходжу і на кроссфіт, для того, щоб тримати себе в формі. При таких тренуваннях необхідно правильно харчуватися, а не завжди це можна отримати безпосередньо з їжі. Ось це і говорять на View: https://www.youtube.com/watch?v=Fs4iXUoVozw
@Aseronie непогана річ для тренувань,я і сам щось подібне в молодості приймав.Дуже підвищує еффективність фізичних навантажень
Так, можна. Але креатин зазвичай вживають для підвищення силових показників та нарощування м'язевої маси. Треба подумати чи ця добавка допоможе Вам досягнути постав
Так, можна. Але креатин зазвичай вживають для підвищення силових показників та нарощування м'язевої маси. Треба подумати чи ця добавка допоможе Вам досягнути поставлених цілей)
а кто то принимал конъюгированную линолевую кислоту? Реально ли с ней занятия в спортзале помогают эффективнее жир сжигать?
Я у грудні приймала препарат «Кларинол»,на основі лінолевої кислоти.Результату не було.Я не похудала. Рекомендують CLA + Green Tea , можливо хтось приймав, порадьте будь ласа.
Ліків для похудання - немає. Є два способи похудання: 1-менше їсти, 2-фізичні вправи. Існують піґулки, що можуть лише подавляти апетит - на основі екстракту зеленого чаю, екстракту зелених бобів кави, або гарциніі . Але, робота, навіть із приняттям цих таблеток, - за вами: правильне харчування і вправи.
Подскажите,пожалуйста, может кто-то знает выход на склады с островитом находящиеся не далеко от границы или оптовых продавцов? спасибо
А хто перевіряє то спортивне харчування на наявність в ньому гормонів, які сприяють нарощуванню м'язевої маси? Швидше, ніхто...
Гормонів там точно немає, якщо були б гормони, то це вже був інший клас спортивних препаратів, а саме гормони або прогомони
Сам користуюся лише протеїном та креатином. Коли додаю кардіо також можу докупити амінокислоти. Може хтось порадить. Завжди користувався цим протеїном Optimum Nutrition 100% Gold WHEY STANDART 909 g Зараз шукаю більш дешеву альтернативу. Островіт не пропонувати.