Та нікуди не потрібно з ними ходити,це для більшого навантаження під час заняття спортом.Щоб дієвіше було)
Дві торби принесли з базару додому і розпочали зарядку. Жартую! А от гантелі можна замінити баклашками з водою, дешево та сердито, ну і вагу можна збільшувати від 200 гр. до 5 кг. ну і більше!
Народ, порадьте магазини, де ви закупляєтеся екіпіровкою(рукавиці, захист і т.д.). Займаюся Джиу-Джитсу.
То зрозуміло. В інтернеті не приміряєш, того і питав, чи хтось знає такі магазини у Львові. Найшов спорядження в Новому цумі, але ще не закупився. Якшо ше хтось бачив нормальний вибір, то скидуйте сюди.
а навiщо тобi найдешевше? може краще купити один раз за 1000грн, нiж 3 рази по 500грн? Я так кросiвки обирав.
Я з вами згідна)Теж так купувала кросівки в неті,вибирала де дешевше і в кінцевому результаті залишилась і без кросівок і без грошей
Знайдіть якусь відповідну секцію та й поспілкуйтесь із спортсменами і тренерами. Мій молодший колись настільним займався - то мав якісь координати якогось фацета зі Львова, який з Німеччини то всьо возив.