Рух це життя це точно, якщо мало рухатися атрофуються м'язи ні і тоді купу проблем. Я взвгалі на зігнутих ходила, але почала робити вправи все прийшло в норму.
View: https://www.facebook.com/watch/live/?v=1557607914399911¬if_id=1595141040937948¬if_t=live_video
Поэтому я и решил еще весной купить тренажер когда карантин начался. Да и сейчас его использую + добавил ежедневные утренние пробежки
Спорт у розумних мірках має бути у житті кожної людини. Наприклад, жінкам дуже корисно займатися танцями (тоді краще циркулює кров ), а також чим більше ми ходимо, тим краще для сердця, але професійний спорт - це робота для професіоналів, які не шкодують ні сил ні здоров'я
Була проблема в тому що мало рухалася, більше часу проводила вдома за ноутом. Потім почала бігати, ввечері не важке кардіо, щоб не переїдати обрала для себе безпечний варік --- порошок з топінамбуру. Перед цим читала статті, бо є деякі протипоказання і краще з ними ознайомитися. І поки вага тримається стабільно, ще й покинуло відчуття важкості і здуття, можливо все діє комплексно, але я задоволена результатом. Проте зараз прохолодно стає і варто біг на вулиці замінити чимось альтернативним.
Поддерживаю себя занятиями спортом дома. Небольшая нагрузка. Для поддержания боевого духа и здоровья.
Наслідки людської глупоти: На Олімпіаді-2024 розгорівся гендерний скандал у жіночому боксі| Олімпійські ігри-2024 | Champion.com.ua