Споряждення для захисників

Тема у розділі 'Українці у світі', створена користувачем VasylV, 26 бер 2022.

1. VasylV

VasylV New Member

Привіт жителі Європи, Америки, Південної Америки, Африки, Азії та Австралії!
    Прошу вас допомогти українським захисникам зі спорядженням. Я бачу на Гугл картах багато магазинів військових залишків, англійською вони називаються Army Surplus Stores, в яких є військова форма, рюкзаки, взуття, наколінники, балаклави, спальні мішки та інше, з прийнятними, я на мене, цінами. Це все дуже необхідно в Україні! Також захисникам потрібнe більш дороге обладнаня, таке як рації, тепловізори, прилади нічного бачення, дрони. Також потрібні медикаменти та медичне обладнання. Ми створили сайт, на якому збираємо потреби військових Разом для перемоги!. На сайті є карта з локаціями потреб, при переході на локацію можна побачити, яке спорядження і в якій кількості необхідно, а також контакт волонтера який організовує збір. Детально що саме необхідно купити ви можете обговорювати з волонтером, або через нас. Доставку допомоги також можете обговорювати з волонтером, або через нас. Один з варіантів це доставка через Нову пошту на відділення в Україні.
    Українці хочуть зажищати свою країну і для цього нам потрібна ваша допомога

а де твій аватар? :)