Сполучені Реґіони України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Pototsky, 5 лис 2014.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І скільки ж її протекло?

І що?
    А яке це має відношення до Вашого питання в попередньому дописі?

• Подобається Подобається x 1
  2. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

3. Un.Known

Але цитували ви більш підходящу вам, Пуйлу і сепаратам думку. )

Личность? Да вы гной с имперских задворок, холоп Пуйла и вечный раб марксизма-ленинизма.

В країні війна, а ви розказуєте про безпідставність страху вірян-католиків.

Пшол вон!

• Подобається Подобається x 8
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

жесть..бути посланим самим модератором.. :)

• Подобається Подобається x 2
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

шкода тільки модерам дозволяється обматюкати ригоанальних свиней.

6. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 3
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

Що саме цікаво, що після того, як Читатель був посланий модератором, він вже і не дзявкав більше. А це говорить про те, що вихідці із скаженної рашки розуміють тільки авторитет влади. Навіть найменшої. Свободу слова, дії вони використовують зовсім не за призначенням. Так що з такими тільки по-сталінськи. При найменшій спробі очорнювати владу, країну в якій вони живуть - розстріл на місці довічний бан.

8. Un.Known

Я тим використанням повноважень зовсім не пишаюсь. І навіть готова прийняти покарання. Або бан - після того, як пошлю вдруге. )

9. Оля

Оля Старожилка форуму

Та не скромнічайте. :) Гляньте, він Вам навіть плюс поставив за те, що Ви йому відповіли, як слід. :))) Кацапи тільки силу і авторитет влади і розуміють. :) Як там у когось в підписі було: "Зачем стадам дары свободы?" (с):crazy:

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я особисто вас забаню.. :)))

---------- Додано в 20:16 ---------- Попередній допис був написаний в 20:14 ----------

Кліберн..

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

12. Lutra

Lutra Well-Known Member

Я вам на пальцях пояснила що значить "перерегистрация". Не корчіть з себе дурачка, але втішно дивитися на те, як ви біситеся, знаєте ж, що неправі :) З Українською лютеранською церквою там те саме.

---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

Дякую кеп. Це вже давно ясно. Але російський десант, артобстріли, і окупований Крим воно невідміняє. І цим все сказано. Мо покажете мені хоч 1 військову операцію терористів без втручання Росії? Війна є війна оголошена чи ні немає значення коли гинуть люди і не військові навіть - діти.

13. VasMT

Якщо немає значення, а це не має значення для Вас, для мене, для тисяч солдат Армії України, то чому яснорилий Вальцман зі зграєю вічних славаукраїнців не визнає цю війну війною?

14. kym

kym Well-Known Member

А вам від того щось зміниться... Всі і так знають що іде віійна між росією І Україною.... думка влади мене не дуже цікавить. і так воює не влада а добровольці. чим довше Порошенко буде тягнути з вирішенням питання військовим методом то тим скоріше його попросять з президента. І нічого страшного в цьому немає - не справився...

15. VasMT

Зміниться не тільки для мене. Зміниться для Країни і світу.
    І можливо тоді замоніторні воЯки зрозуміють, що воюють не добровольці, точніше, не стільки добровольці, а воює Армія України. (Славаукраїнці швиденько підігнали законодавство під можливість її застосування). А раз воює Армія, значить йде війна. І стосується вона не тільки волонтерів і вояків, а й всю Країну.

16. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Через два месяца вернемся.Если не разрешат регистрацию,я извинюсь,что не ожидал такого.

17. Lutra

Lutra Well-Known Member

Якщо чз 2 роки в Криму лишиться менше половини населення - можна вважати, що реєстрація пройшла успішно:)

Бо не хоче втрачати майно і паству. Як і всі. Мало людей здатні жертвувати чимось заради когось насправді.
    А що нє? Коротше, Обкома, збийтеся з теми. Переконати мене в тому, що Росія добра у вас не вийде. Віддтяпали в нас землю нагло і думаєте так просто все минеться? Знаєте, Бернацки мо гріхи і прощає, але я не така хороша.

Останнє редагування: 9 лис 2014
  18. VasMT

В армії не існує поняття "скомуніздилии". Існує - "проморгав". (В оригіналі матюками)
    Так і тут. Можно виправдовувати бездіяльність славаукраїнців російською агресією, а можна назвати їх зрадниками.
    Тоді може статись перелом головного мозку: країною рулять зрадники, а народ мовчить, ще й надає їм депутатство.

19. Lutra

Lutra Well-Known Member

Заспокойтеся. Гарант нашої безпеки показав, що він задниця а не гарант. Так як раніше - вже не буде ніколи. Так, нам важко, але хто сказав, що очищення пройде швидко і безболісно? І "проморгали" не славаукраїнці а регіонали (східняки) у яких на протязі 5 років була вся повнота влади. І які нас обчистили і хто втік, хто затаївся, а хто і далі у владу лізе. А такі як Обкома за них ратує, видно хоче ще 1 дачку Пшонці побудувати.
    Має пройти час, треба дивитися на результати. Ціни виросли, я маю працювати і не маю часу ритися в біографії кожного з політиків, цим мають займатися ті люди, які знають. І мітингувати під час війни - дурість. Народ своє сказав - решта вже справа військових, дипломатів і часу.

20. Un.Known

Не треба мене перекладати.

Від "навозу" користь, а це гній чумний. Хоча швидше, мабуть, таки сибірська язва. )

а де твій аватар? :)