Досвід авторитарних і посттоталітарних держав, в тому числі України, показує, що становлення демократії - процес тривалий і не завжди безпосередньо успішний. Успіх перетворень визначається мірою готовності суспільства до сприйняття демократичних цінностей і процедур, мірою вкоріненості авторитарних і тоталітарних традицій. Складність демократичних перетворень у сучасній Україні пов'язана з відсутністю достатніх передумов для успішного їх здійснення, з слабкістю громадянського суспільства, відсутністю реальної багатопартійності, політичної апатії населення, різкої майнової поляризації суспільства. Негативний вплив на політичну трансформацію здійснює таке явище, як економічна криза, що продовжується вже більше десяти років. Серед інших причин нестійкості демократичної трансформації в Україні - це поверхневе засвоєння ціннісних і процедурних аспектів демократії всіма суб'єктами, які приймають участь в цьому процесі: державою, політичними елітами, партіями, громадянами. Необхідні передумови утвердження демократії. Етапи демократичного процесу
Все католические священники должны будут покинуть территорию Крыма до конца 2014 г. Об этом журналисты PoloNews узнали из портала РІСУ http://polonews.in.ua/aktualnosci/spoleczenstwo/krym-osvobodyat-ot-katolikov.html
А чого ще чекати від совко-рашистів? Вони чомусь саме католиків (байдуже, чи греко-, чи римо-) люто ненавидять, хоч ті нічого їм не зробили. Скільки ще за Союзу вони на Західній Україні греко-католицьких церков позакривали або понищили, тільки тоді то був войовничий атеїзм, а тепер войовниче православіє Гундяєв-версія.
Обкома, ви реально такі наївні? Хоча, я вашу маячню про добреньку Росію слухати не хочу. Мені її вистачило. Треба свято вірити в Путіна, щоби закривати очі на те, що твориться. Нам добре відомо, як поводить себе окупаційна влада, пережили свого часу. І з того часу - нічого не змінилося. Абсолютно.
Вы епископу Брониславу Бернацки верите? ---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ---------- Вы считаете что Крым российский???????????
Незнаю чого ви чекаєте. Чесно. Чим довше триває війна між Україною і Росією, а Пуйло навіть зараз бреше, що її немає - тим більше я бриджуся всього, що пов'язано з ним і його прихильниками. Більше всього нагадуєте зараз биту собаку. Він вас лупить, а ви і далі до нього за кісткою бігаєте. Фу, гидота. Ні розуму, ні гордості. Не хочете в Північну Корею? Там чистота і порядок, і русских люблять. Якраз для вас. Іншими словами, ви або визнаєте, що Крим російський або забирайтесь звідси. Ви або йдете в рос. армію - або забирайтесь. Українські школи закрили. Ефір теж лише російський. Зникнення людей і інше. Хіба не терор? Блін, як же я шкодую, що ми свого часу були хорошими, треба було робити так само. Зараз було б куди менше проблем. Задовбало вже бути добрим. Ні, окупований росіянами. І поки вони його не віддадуть ( або наші забрані землі за договором) Миру з Росією в нас не буде. От і все. Лише " перемир'я". Із загиблими від артобстрілу дітьми. От скажіть Обкома, нащо Ірода захищаєте?
Немає у нас війни. Тим більше між Росією і Вкраїною. Яснорилий Вальцман жодного слова про війну не казав.
ніякої війни не було і не буде і ніхто її ніколи не оголосить, я про це писала ще в січні місяці. В країні іде перерозподіл сил і майна між різними алігархічними угрупуваннями ,використовуючи при цьому різні людські ресурси.
Lutra Простите великодушно!Вы это об чем?Обо мне?Я Вас спрашивал Вашего мненя обо мне?Нет? Мне как то Ваше мнение обо мне до лампочки!Вы для меня никто и звать Вас для меня никак! У Вас есть что сказать на слова епископа Бронислава Бернацки?Нет? Тогда "лучше жевать!"
Я вірю єпископу Бернацькому. http://www.credo-ua.org/2014/09/123311 Також вірю Блаженнішому Шевчуку http://www.radiosvoboda.org/content/article/26652522.html Ви справді вважаєте, що хтось повинен питатись Вашої думки?
И я то же верю!Тем более,что Ваша новость на месяц ,позднее моей.А за месяц много воды могло утечь. Вернемся к этому черех два месяца и все будет ясно. А уж ему,я тем более верю!!!Ничего не имею против УГКЦ,как и против других абсолютно всех религиозных конфессий.Но лично мое мнение(может и ошибочное),что греко-катлликов в Крыму,значительно меньше,чем римо-католиков.Наверно поэтому Блаженийший Шевчук и переживает. Прошу прощения.Тут где то написано,что ветка про "Обсуждения Читателя_Обкома"?