Сполучені Реґіони України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Pototsky, 5 лис 2014.

1. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

Досвід авторитарних і посттоталітарних держав, в тому числі України, показує, що становлення демократії - процес тривалий і не завжди безпосередньо успішний. Успіх перетворень визначається мірою готовності суспільства до сприйняття демократичних цінностей і процедур, мірою вкоріненості авторитарних і тоталітарних традицій.

Складність демократичних перетворень у сучасній Україні пов'язана з відсутністю достатніх передумов для успішного їх здійснення, з слабкістю громадянського суспільства, відсутністю реальної багатопартійності, політичної апатії населення, різкої майнової поляризації суспільства. Негативний вплив на політичну трансформацію здійснює таке явище, як економічна криза, що продовжується вже більше десяти років. Серед інших причин нестійкості демократичної трансформації в Україні - це поверхневе засвоєння ціннісних і процедурних аспектів демократії всіма суб'єктами, які приймають участь в цьому процесі: державою, політичними елітами, партіями, громадянами.

Необхідні передумови утвердження демократії. Етапи демократичного процесу

• Подобається Подобається x 1
  2. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

3. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

А чого ще чекати від совко-рашистів?
    Вони чомусь саме католиків (байдуже, чи греко-, чи римо-) люто ненавидять, хоч ті нічого їм не зробили. Скільки ще за Союзу вони на Західній Україні греко-католицьких церков позакривали або понищили, тільки тоді то був войовничий атеїзм, а тепер войовниче православіє Гундяєв-версія.

4. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

так. ортодоксальне християнство дуже тісно переплітається з атеїзмом

5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Просто надо пройти перерегистрацию.И все будет нормально.В РФ КЦ не запрещена.

6. Lutra

Lutra Well-Known Member

Обкома, ви реально такі наївні? Хоча, я вашу маячню про добреньку Росію слухати не хочу. Мені її вистачило. Треба свято вірити в Путіна, щоби закривати очі на те, що твориться. Нам добре відомо, як поводить себе окупаційна влада, пережили свого часу. І з того часу - нічого не змінилося. Абсолютно.

Останнє редагування: 6 лис 2014
    • Подобається Подобається x 2
  7. Читатель_Обкома

Подождем,осталось меньше двух месяцев.
    Просто не надо писать:
    Реально же написано,что:

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

реально же написано шо Крим український. Чому він російський?

9. Читатель_Обкома

Вы епископу Брониславу Бернацки верите?

---------- Додано в 15:57 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ----------

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По-моєму Обком зійшов з розуму як всі кацапони після Майдану.

• Подобається Подобається x 4
  11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Стадія декомпенсації настала, от і все.

12. Lutra

Lutra Well-Known Member

Незнаю чого ви чекаєте. Чесно. Чим довше триває війна між Україною і Росією, а Пуйло навіть зараз бреше, що її немає - тим більше я бриджуся всього, що пов'язано з ним і його прихильниками. Більше всього нагадуєте зараз биту собаку. Він вас лупить, а ви і далі до нього за кісткою бігаєте. Фу, гидота. Ні розуму, ні гордості. Не хочете в Північну Корею? Там чистота і порядок, і русских люблять. Якраз для вас.

Іншими словами, ви або визнаєте, що Крим російський або забирайтесь звідси. Ви або йдете в рос. армію - або забирайтесь. Українські школи закрили. Ефір теж лише російський. Зникнення людей і інше. Хіба не терор? Блін, як же я шкодую, що ми свого часу були хорошими, треба було робити так само. Зараз було б куди менше проблем. Задовбало вже бути добрим.
    Ні, окупований росіянами. І поки вони його не віддадуть ( або наші забрані землі за договором) Миру з Росією в нас не буде. От і все. Лише " перемир'я". Із загиблими від артобстрілу дітьми. От скажіть Обкома, нащо Ірода захищаєте?

Останнє редагування: 6 лис 2014
  13. Gron

Gron тафгай

14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Немає у нас війни. Тим більше між Росією і Вкраїною.
    Яснорилий Вальцман жодного слова про війну не казав.

15. avatarwin

ніякої війни не було і не буде і ніхто її ніколи не оголосить, я про це писала ще в січні місяці. В країні іде перерозподіл сил і майна між різними алігархічними угрупуваннями ,використовуючи при цьому різні людські ресурси.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Яснорилий Свинар все писульку чекає. А як тільки буде писулька - так і справи підуть як по маслу.

17. Читатель_Обкома

Lutra

18. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я вірю єпископу Бернацькому.
    http://www.credo-ua.org/2014/09/123311

Також вірю Блаженнішому Шевчуку

http://www.radiosvoboda.org/content/article/26652522.html
    Ви справді вважаєте, що хтось повинен питатись Вашої думки?

19. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

Польсько-російські плани щодо поділу України:

20. Читатель_Обкома

а де твій аватар? :)