Кітано, в мене таке враження інколи, що у Вас лишень революції на думці. Можна мурашки будуть бігати без "беркуту"?
Тема нібито про гімн, а не про Ваші враження, що у мене на думці, нє? ))) Хтось умиляється з того, як 8-річні дітлахи співають гімн на лінійці, а хтось будує країну, в якій ці дітлахи будуть жити. Такі реалії.
Гм. Стартовий допис каже: А от Кохана навіть дуже. І написала про це. А яких дописів Ви чекали? А хтось розчулюється і будує.
а детей кто-то спрашивал? они сами этого хотят? потому что совок прошел - а методы остались. ккругом кнут и показуха
вопрос слишком абстрактный. в данном случае -речь идет о гимне(как лаконично). по этому, в вопросах всяких там редигий патриотизмов каждый должен делать свой выбор. я не буду заставлять ребенка делать скбжевую процедуру
В питанні релігії - так. А от гімн - це данина країні, в котрій живеш. Незалежно від того, до якої партії належиш.
и что дальше? всем он должен нравится? в моем прошлом муз проекте трек был f**k yor flag... так вот речь идет о том, что главноее в стране люди, а не формальные символы. и желание моего ребенка для меня дороже любых других 1000000000 мнений. я конкретно о гимне.
ну вы осощнаете себя в первую очередь гражданином, а я - чкловеком. вот и вся разница. человеческие ценности для меня важнее чем какие-то государственный " повинности"
В контексті позиції V.P., згадалася одна пісня. Позиція має право на існування Навошта гэтыя межы, Калі за іх рэжуць? Навошта гэтыя гімны, Калі за іх гінуць? http://www.youtube.com/watch?v=cTJ3hHWBFB0
А у нас в Харкові я щось про таке не чула, щоб десь у школі гімн співали, не тільки на свята. Як на мене, було б добре. А буде це з-під палиці, чи із задоволенням, це вже від вчителів залежить.